- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.141
Oy oy ağzından bal damlıyo kuzum inşallahYaaa kız gelecek minnoş dünyalar tatlısı bir kız Allah hepimizin gönlüne göre versin canım en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy ağzından bal damlıyo kuzum inşallahYaaa kız gelecek minnoş dünyalar tatlısı bir kız Allah hepimizin gönlüne göre versin canım en kısa zamanda
Benimkinde diken koymayınca kızıyor tam deliTamam canım dediğin gibi yapayım. Benimki dikenleri görünce içmem dedi ama böyle oluyormuş deyince mecbur kabul etti. Bakalım önümüzdeki maçlarda göreceğiz randıman alıp alamadığımızı
Yok ya yapmadimTest yaptın mı sen aşko.
Bugün adet oldum bu yazdığın yazdı umut oldu bana kuzum herşeyden ümidimi kesmiştimAşkım ben de yaşadım aynı yollardan geçtim yumurtlamadığım aylar da oldu taaaa 20 li günlerden sonra yumurtlama olduğum adetin çok geciktiği zamanlarım da oldu. Ama hep dua ettim hiç isyan etmedim inanıyorum bir gün olacak dedim. Veren de O. Alan da O. Ol diyen de O. Olduran da O. Oldurmayan da O. Hayrı bilen de O. Şerri bilen de O. Hala bize nasip etmiyorsa vardır bir bildiği. Nasip ettiğinde de var bir bildiği. En güzelini O bilir. İnşallah sana da bana da buradaki herkese de hayırlısı ile sağlıkla nasip eder birtanem. İçini ferah tut olur mu
Sende içebilirsin bu arada ama ben içemiyorum bunu ağır geldi çakşır daha iyiydiTamam canım dediğin gibi yapayım. Benimki dikenleri görünce içmem dedi ama böyle oluyormuş deyince mecbur kabul etti. Bakalım önümüzdeki maçlarda göreceğiz randıman alıp alamadığımızı
Canım bat a kaç var ? Ve testin markasını yazar MSI’ın . Tebrik ederim sağlıkla al kucağına@Afratafrac sen de testime bakar misin? Bu testin uzmani sensin ne de olsa aslinda cok guveniyorum bu teste ama daha once uc gunden once pozitif gormedigim icin suan adetime 6 gun varken boyle cikardi yanlis olma ihtimali var mi
Ben çakşır hayıt içiyorum ya bunu da içmeyivereyimSende içebilirsin bu arada ama ben içemiyorum bunu ağır geldi çakşır daha iyiydi
Nasıl yaaaaani sen bizim Melisamız diil misinnnnDur ben sana özelden gerçek adımı da yazayım
Aynı şeyi bende düşündüm şuanNasıl yaaaaani sen bizim Melisamız diil misinnnn
Ben şok. Kendimi kandırılmış hissettim hemen bize bi basın açıklaması yapmalısın melisaa93Aynı şeyi bende düşündüm şuan
Nooo ama çok yakın kız gerçek adımı yazarsam ifşa olurum neler anlattım ben buradaNasıl yaaaaani sen bizim Melisamız diil misinnnn
AminnnnTüm bekleyenlere çift çizgi nasip et Allahım sen duy bizi
Amin inşallah canımKısmet kuzum biz ne deseler boşa Allahım nasip edecek en kısa zamanda inşallah
Nooo ama çok yakın kız gerçek adımı yazarsam ifşa olurum neler anlattım ben burada
Bize de özelden söyle o zaman eşitlik hak hukuk adalet Zumruduanka96Bebeğim çoğu kişi biliyordu gerçek adım olmadığını siz denk gelmemişiniz
Aman ne bileyim o kadar bilgi var ki buralarda kafam karıştı ne kadar çok bilmediğim şey varmışKız güldürdün beni hoş geldin son adet tarihin birde beklediğin adet tarihini alayım kuzum
Ben gruptaki kızlar diye ediyorum nerde hukuk nerde adaletBize de özelden söyle o zaman eşitlik hak hukuk adalet Zumruduanka96
Kız ben melisa diye dua ediyom sana