- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.061
Gözün aydın canımm darısı bize sağlıkla kucağına al bebişini inşallahÇıktı canimmmm
14.63 adetime daha var 28 i idi
Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımm darısı bize sağlıkla kucağına al bebişini inşallahÇıktı canimmmm
Amin inşallah
Ovulasyon testi yapmadim ama uygulamaya gore 11 gorunuyordu o aralari degerlendirmistik isteYaaaa maşallahhhhh çatlamadan kaçıncı günnn
Ay sana nazar boncuğu konduralım maşallah diyelim. İnşallah yaklaştı kuzum. İkinci bebik yola çıkıyor inşallahNazar edeceksiniz ayol 14 aydır yumurtluyorum ama bir şeye yaramadıktan sonra kısmeti olan geliyor inşallah kısmeti gelmiştir gecen ay üç yumurta vardı biri bile tutmadı
Ahhh ahhh ışınlayın bana ordan testleriZumruduanka96 yaa keske sana bu freely testten gonderebilsek hemen algiliyor en kucuk betayi bile insallah dogruysa cok iyi bir test
Nazar boncuğu hikaye aşko nas felak ayetel kürsi kendimi bıraktım Allah’ıma inşallah bu ay beraber pozitifleri alacağızAy sana nazar boncuğu konduralım maşallah diyelim. İnşallah yaklaştı kuzum. İkinci bebik yola çıkıyor inşallah
Kız adamı öldürcennnnnArkadaşım Linakiz kız ben doğru şeyi mi aldım. Çoban çökerten diye ne aldım ben. Sırf sap çıktı. Dibinde de dikenler vardı. Doğru mu almışım. Bu dikenleri süzdüm ama kocişimin boğazına takılırsa diye de korkuyorum.
Ben bu ay hiç yumurtlamadım gibi, sana imrendim ne yapayım. Çok çok kaliteli de olsa olmayabiliyor.Önemli olan kalite aşkım millet tek yumurta ile hamile kalıyor onlardan iste ben gecen ay klomen kullandım üç tane yumurta büyüdü ama tutmadı. Gecen ay kullandığım klomenin etkisi ve bu ayki kullandığım takviyelerin etkisi ile de oldu bu ay. Belki bu ay da tutmaz bilmiyorum
kız ojenın renginde ne güzelmişArkadaşım Linakiz kız ben doğru şeyi mi aldım. Çoban çökerten diye ne aldım ben. Sırf sap çıktı. Dibinde de dikenler vardı. Doğru mu almışım. Bu dikenleri süzdüm ama kocişimin boğazına takılırsa diye de korkuyorum.
Maşallah inşallah güzel ilerler sağlıklı şekilde canımÇıktı canimmmm
Amin inşallah
Aşkım ben de yaşadım aynı yollardan geçtim yumurtlamadığım aylar da oldu taaaa 20 li günlerden sonra yumurtlama olduğum adetin çok geciktiği zamanlarım da oldu. Ama hep dua ettim hiç isyan etmedim inanıyorum bir gün olacak dedim. Veren de O. Alan da O. Ol diyen de O. Olduran da O. Oldurmayan da O. Hayrı bilen de O. Şerri bilen de O. Hala bize nasip etmiyorsa vardır bir bildiği. Nasip ettiğinde de var bir bildiği. En güzelini O bilir. İnşallah sana da bana da buradaki herkese de hayırlısı ile sağlıkla nasip eder birtanem. İçini ferah tut olur muBen bu ay hiç yumurtlamadım gibi, sana imrendim ne yapayım. Çok çok kaliteli de olsa olmayabiliyor.
İnşallah müjdeli haber bu aydadır senin için
Test yaptın mı sen aşko.Ayyy kizlarr sansima grip oldum bogazim cok agriyor basim flanda cok ağrıyor regl 3 gun kala kahverengi akintim vardi kesildi agri kesici icsem mi napiyim dayanamıyorum basim catlio
Ama güzel dimiYemin ederim ben de fotoğrafta ona baktım edahandro
Hahahaah doğru canım doğru hatta önemli olan o dikenliler sapları atabilirsin diğer otlardan da suyu kaynat önce sonra 2 tatlı kaşığı at içine 10 dk demlensin süzüp ver canım çay süzgeçi ile falanArkadaşım Linakiz kız ben doğru şeyi mi aldım. Çoban çökerten diye ne aldım ben. Sırf sap çıktı. Dibinde de dikenler vardı. Doğru mu almışım. Bu dikenleri süzdüm ama kocişimin boğazına takılırsa diye de korkuyorum.
Hayırlı olsun kız hamilesin kız niye bu kadar erken ve net6 gun var ve şuan şoktayim asla bir sey cikmaz en azindan test yapma hevesimi alayim uc gun kala yaparim tekrar diye yaptim ve hemen ikinci cizgi cikti. Ayrica diger hamileligimde uc gun kala asiri silikle ogrenmistim. Bu teste cok guveniyorum ama o kadar inanamadimki testte mi sorun var diye dusunuyorum
edahandro bazı sitelerde suyla beraber kaynatın diyor ama ben bi sayfa da kaynatınca bitkiyi öldürdüğünü görmüştüm o yüzden demleme yapıyorum Bizimki hala devam spor yaparken bunun hapını kullanıyormuş o yüzden alışıkHahahaah doğru canım doğru hatta önemli olan o dikenliler sapları atabilirsin diğer otlardan da suyu kaynat önce sonra 2 tatlı kaşığı at içine 10 dk demlensin süzüp ver canım çay süzgeçi ile falan