- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.181
Olabilir kuzum hadi hayırlı haber olsun . Bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününBirazcık var kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir kuzum hadi hayırlı haber olsun . Bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününBirazcık var kuzum
Acilen hepsinden alıp 5 kere yumurtlamam lazımAy başında bunları paylaşmıştım hatırlarsanız Allahım inşallah vesile olurlar amin
melegim can @melisaa93 @IADK @simurgggg @Merve3553 O ozgeeeee1 @edahandro @tweeetyyy bebekheyecani @Safransari
Ay bende öyle sartladim ya 1 tane kaset testim var persembeyi bekliyorumregl gecikmeden hcg yapmayacağım diye şartlamıştım kendimi ama elimde bir kaset test var laboquick, bu akşam da LH koyu çıkarsa sabah ilk idrarla yaparım çünkü neden yapmayayım di mi hhahahah
İnşallah yakala tatlimm 2 si tutuyormuş birde hadi inşallahBen de hep görenlere şok oluyordum diyordum ki ulan millet ne şanslı biz bir tane zor yumurtluyoruz millet iki tane diyordum başıma geldi ama aşkım aylardır aldığım takviyenin haddi hesabı yok biraz geç etki etti ama etti sonunda 15 ay oğlumda 13 ay bunun için uğraşıyorum 28 ay ben de asla iki kere pik görmedim ama işte takviyeler etki etti sanırım maşallah diyeyim inşallah tutar yakalarız Allahım nolur
Kustumda rahatladım azSalatalık süt elma kuru ekmek. Bunlar kişiye göre hamilelikte bulantıya iyi gelen şeyler Daha da çok şey var. Bi de dene bakalım iyi gelecek mi
Tavuğum benim ne güzel yumurtluyorsun sen öyle maşallah hadi ikisi de tutsun Allahım aminnnnAy başında bunları paylaşmıştım hatırlarsanız Allahım inşallah vesile olurlar amin
melegim can @melisaa93 @IADK @simurgggg @Merve3553 O ozgeeeee1 @edahandro @tweeetyyy bebekheyecani @Safransari
Yaptım kuzum yok dahaTest yaptın mı canım sen yakın zamnda yapmadiysan yapmayı düşünüyormusun
7 gün canımOlabilir kuzum hadi hayırlı haber olsun . Bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Kız yoksa geliyor mu bebiş. Gerçi kaçıncı gün yerleşip hormon salgılamaya başlıyor bilmiyorum amaKustumda rahatladım az
22 si adet gunum bebegım,benım luteal 10,11 gun oldugu ıcın esas carsamba onemlı ama yarında yapacam,olmazsa omeqa Q10 alacam bıdakı aya.bu vıtamınler yuzunden obez olacam ya resmen aşırı ıstahımı acıyor benım vıtamınlerKız senin satın batın nerde göremedim tabloda. Test günün geldi mi ya
Kız Allah seniii neyse madem sen negatif gördün yapmayım bari bendeValla yaptım ben sen yokken nepnegatif
Allah razı olsun valla sende olmasan bizi durduracak kimse yok senin hatrına yapmıyorum tamam canımB bernaad kız size daha erken gaza gelme iki gün dah sabredin ben de bugün herkesi tutmaya çalışıyorum Zumruduanka96
Sizin batlar yakin miiKız Allah seniii neyse madem sen negatif gördün yapmayım bari bende
Aynen canım 1 gün arayla yumurtlamışız birdeSizin batlar yakin mii
8 gün müüüü tamam sen yapma :)) ikna oldumCanım ben testte 8 gün neredeyse pik gördüm sonra çatladı şükür . Şimdi pik görürsem telaşlanırım
hiç belli olmaz canım hep birlikte çift çizgiyi görelim inşallahBenim bu ay pek umudum yok zatenn olursa da sasircam bayaa Allah şaşırtmasın derler ama bu sefer şaşırsam güzel olurduuu
Olmaz mı yaaaa bebişe vesile olacak inşallah aşkım dualarımdasınAy başında bunları paylaşmıştım hatırlarsanız Allahım inşallah vesile olurlar amin
İnşallah bebiştendirKız yoksa geliyor mu bebiş. Gerçi kaçıncı gün yerleşip hormon salgılamaya başlıyor bilmiyorum ama