- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.221
Kızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba almaya gitsem mi test kız olsa çıkarda eşim inanmiyor o silik testeÇıkan da var canım bence yap Ben 10 gün kala başlayan biri olarak
Canım bekle benceKızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
İnşallah canım. Kız bak daha var yazmayı unuttum. Bu ay çay kahve içmemeye de dikkat etmedim. 2 gün folik asit içmeyi unuttuğum oldu. Bu vücut nasıl yapsın değil mi?Akıntı olmasa da yumurtlama oluyor canım İnşAllah sende de olmuştur
O zaman şunu unutma. İnnovitada pik olunca kopkoyu oluyor. Eşit renk çıkarsa bilgi çatladı ya da çatlıyor. Bu gecekş test sonucuna göre birliktelik olsun.Aşkım bizim sıkıntımızla biz sabah değerlendirmeyi sadece haftasonu yapabiliyoruz benim eşim askeri personel sabah erkenden yok oluyor çok fırsat olmuyor. Dün sabah ilişki oldu haftasonu olduğu için ama eşim çok iyi gelmedi bence dedi. Ben de o durumdan korktum. Şimdi muallaktayım bu gece olmazsa yarın geceye geç kalır mıyız diye. Tekrar ovu yaparım zaten aşkım denin tavsiyeleri dinliyorum hep
Kız ama senin bat da 28 eylül ne zaman yapacaksın ne zaman pik görmüştünNe bilim ya arada bir adet sancısı saniyelik gelip gidiyor o yüzden yapmak istemiyorum sonra diyorum yapsam mı bilmiyorum gerçekten
2 gün bekle canım istersenKızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
Ya benim bat 28 Eylül ama uyulama 25 bende iki gündür belirtiler var adet olucam sanki öyle sancılar var bir kaç belirti daha bende düşünüyorum bencw uygulama doğru normal bat gunune on gün var bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum o yüzden uygulama.gore gidiyorum ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum olsada ya ayın dokuz yada ondur yaniKız ama senin bat da 28 eylül ne zaman yapacaksın ne zaman pik görmüştün
Evet laboquick kaset test yaptım sabah negatif çıktı canım çatlamanın 9. Günü adete 2 gün kaldı bakalım hayırlısıTest yaptin mi canim sen
Canım bence iki üç gün daha bekleKızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
3 5 kere yumurtlama normal bence canim bu takviyelerle hadi insallah ikisi tutsun hayirlisiyla bu ay olmazsa ben de bunlardan kullanayimAy başında bunları paylaşmıştım hatırlarsanız Allahım inşallah vesile olurlar amin
@melegim can melisaa93 @IADK S simurgggg @Merve3553 @ozgeeeee1 @edahandro @tweeetyyy @bebekheyecani @Safransari
ANladım canım sen o zaman test yap bi ama negatif görürsen moralini bozma çünkü yumurtlamayı net bilmiyorsun ve gününde daha var eğer dediğim gibi moralin bozulmayacaksa yapYa benim bat 28 Eylül ama uyulama 25 bende iki gündür belirtiler var adet olucam sanki öyle sancılar var bir kaç belirti daha bende düşünüyorum bencw uygulama doğru normal bat gunune on gün var bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum o yüzden uygulama.gore gidiyorum ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum olsada ya ayın dokuz yada ondur yani
Bekleyebiliosan bekle kuzum. Ama bekleyemiyorsan da ve elinde testin varsa yap gitsin. Sadece umutsuzluga kapilma 10. 11. Gununde poztifi goren de cok olduKızlar yumurtlamanın 8.günü dün test yaptım negatif çıktı yarın ilk idrarla bi daha deneyeyim mi şansımı biraz daha bekliyim mi
Yok ya moralim bozulmaz zaten hep negatif gordugumuz şeyler bildiğimiz şeyler ne gelirsen Allah'tan zaten yumurtlamayı bilmedigim için ne gelse şaşırmam yani test elimde yok eczane yarım saat var kapanmasına nedense bu sefer test alıp yapasim yok diğer aylar altı gün kalması için gün sayıyordumANladım canım sen o zaman test yap bi ama negatif görürsen moralini bozma çünkü yumurtlamayı net bilmiyorsun ve gününde daha var eğer dediğim gibi moralin bozulmayacaksa yap
Ayy hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallah acildemi verdin kaç gün var senin yada gectimi günün kacirmisim konuları hep yaTestlerim doğruymuş 2 farklı marka aldım ikisi de aynı çıktı toplam 4 marka denedim ek son gidip test verdim 128.1 çıktı şükür
Test aldığında yaparsın canım o zaman, ne zaman içinden gelirse Güzel sonuçlar alırız umarımYok ya moralim bozulmaz zaten hep negatif gordugumuz şeyler bildiğimiz şeyler ne gelirsen Allah'tan zaten yumurtlamayı bilmedigim için ne gelse şaşırmam yani test elimde yok eczane yarım saat var kapanmasına nedense bu sefer test alıp yapasim yok diğer aylar altı gün kalması için gün sayıyordum
Ne şartlarda sağlıklı çocuklar doğuyor canım rabbim nasip etsin yeterki Biz yinede dikkat edip elimizden geleni yapalımİnşallah canım. Kız bak daha var yazmayı unuttum. Bu ay çay kahve içmemeye de dikkat etmedim. 2 gün folik asit içmeyi unuttuğum oldu. Bu vücut nasıl yapsın değil mi?
1 Türk filmlerindeki kötü alışkanlık sahneleri.
2 Bu ayki ben
Yumurtlama olduysa da inşallah sağlıklı olmuştur ne diyim
İnşallah canım ben hep negatif düşünüyorum yaTest aldığında yaparsın canım o zaman, ne zaman içinden gelirse Güzel sonuçlar alırız umarım