- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.141
Ay benim midem çok bulanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gebelik oluşunca lh da yükseliyor , ben bu ay ovülasyon testi kullandım . Testleri aldığım bayan benim testlerim koyu çıkınca gebelik testi yap dedi ve ondan öğrendim . Bence bi beta hcg yap
Canım hamile olma ihtimalin var HCG testi yapmalısın bence HCG ye düşmemiş de olabilir. Bir kaç güne düşebilir. Heveslendirmek istemem ama hamiş olma ihtimalin var kuzum
Sonuç pozitif çıkarsa doğru kan vermeye. Negatif çıkarsa ertesi güne tekrar test yapılabilir sonuçta çok test varsa yapılsın tabi Ah nasıl özlem var test yapmaya içimde, bi de bu ay böyle oldu. Benim yerime de yapınKız yapma etme günahtırrr
Karışık kuruşuk bişeyler yedin mi? Mide hassasiyeti erken başlayabiliyor.Ay benim midem çok bulanıyor
Bebiş kendi belli mi ediyor yoksaAy benim midem çok bulanıyor
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin bence kanaman lekelenmem olmadığı sürece 6. Veya 7. Hafta da gitmeni tavsiye ederim. Bahçelievler Medipol, eski adı Nisa Hastanesi, Asiye Uzun veya Derya kanza Gül ikisi de çok iyiler. Ben iki doğumunu Asiye hanımda yaptım. Gelinimizde Derya hanımda yaptı, bir kaç randevusunda bende bulundum. O da çok iyiydi...Kızlar 22 Ağustos son Regl tarihimdi. Doktora ne zaman randevu almalıyım sizce ? Eyüp Bayrampaşa Bakırköy bahçelievler civarı iyi bir kadın doğum öneriniz var mı ?
Ay fotoğraf şahane. Aynen böyleyiz şuan. Olma ihtimali yüksek kuzum. HCG de al yap bence.ayyy olabilir mi öyle birşeyyy lütfen olsun çünkü :)))
durun heveslenmiycem :) ben bugün eve gidince bir ovulasyon daha yapayım bakalım da bi önce, belki de dalgalanmadır denk gelmişimdir bilemedim. çünkü ovulasyonu ilk yaptığım gün piki gördüm sonra da 8inde tamamen silikleşince de hemen bıraktım. arada da bakmamıştım hiç, yani ne bileyim dalgalanma falan oluyordur belki
Ay hadi İnşallah bulansın bulansın maşallahAy benim midem çok bulanıyor
Ayıptır yok kuzum 2 gündür böyle ama bugün çok kötüyümKarışık kuruşuk bişeyler yedin mi? Mide hassasiyeti erken başlayabiliyor.
İnşallah inşallahBebiş kendi belli mi ediyor yoksa
Kız deme öyle çok kötü bulanıyoAy hadi İnşallah bulansın bulansın maşallah
Olabilir canım neden olmasın , ay olsun inşallah . Bak beni de heveslendirdin eve gidipayyy olabilir mi öyle birşeyyy lütfen olsun çünkü :)))
durun heveslenmiycem :) ben bugün eve gidince bir ovulasyon daha yapayım bakalım da bi önce, belki de dalgalanmadır denk gelmişimdir bilemedim. çünkü ovulasyonu ilk yaptığım gün piki gördüm sonra da 8inde tamamen silikleşince de hemen bıraktım. arada da bakmamıştım hiç, yani ne bileyim dalgalanma falan oluyordur belki
regl gecikmeden hcg yapmayacağım diye şartlamıştım kendimi ama elimde bir kaset test var laboquick, bu akşam da LH koyu çıkarsa sabah ilk idrarla yaparım çünkü neden yapmayayım di mi hhahahahAy fotoğraf şahane. Aynen böyleyiz şuan. Olma ihtimali yüksek kuzum. HCG de al yap bence.
Ah ne güzel canım , inşallah bizimde bulansa bebiş etkisi olabilir koku hassasiyeti var mı ?Ay benim midem çok bulanıyor
Kesin 10-12 gün arası canım ama yumurtlamadan bşr hafta sonra testte gören de olmuş sitede okumuştum değişiyor sanırım. Test mi yapacaksın sen de bizim aynıydı sanki ben bugün yaptım negatifKızlar bir şey sorcam bebek yumurtlamadan sonra ne zaman tutunuyor
evetttt hadii yap sen de yalnız kalmayayım hem :))Olabilir canım neden olmasın , ay olsun inşallah . Bak beni de heveslendirdin eve gidip
Kalan testlerde bende lh bakacağım
Yağlı baharatlı şeyler yemeyi azalt bakalım inşallah azalır canım.Ayıptır yok kuzum 2 gündür böyle ama bugün çok kötüyüm
Salatalık süt elma kuru ekmek. Bunlar kişiye göre hamilelikte bulantıya iyi gelen şeyler Daha da çok şey var. Bi de dene bakalım iyi gelecek miKız deme öyle çok kötü bulanıyo