- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.641
Oooo kuzum maşallah bende tüm gebeliklerimi 10 gün varken öğrendim belli bebiş var maşallah maşallah bir test daha yap kan ver direk benceBaşka yapmadım yarın 7 günüm Kalmış oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo kuzum maşallah bende tüm gebeliklerimi 10 gün varken öğrendim belli bebiş var maşallah maşallah bir test daha yap kan ver direk benceBaşka yapmadım yarın 7 günüm Kalmış oluyor
Senin bat ne zamandıııSabahtandır benim ruh halim
Bata en az 4 kala yap yada 3 veya 2 az beklemeni öneririmKöydeyim ve tek 1 testim kaldı başka da alamam 1 hafta daha burdayım çünkü 2-3 gün sonra yaparım diyorum
Bencede o yüzden bekliyorumBence bekle kuzum senin daha çok var cikmasi mucize yani, benim 4 gün var ama daha yapmadım test
Ay öyle hemen belli oluyor mu yaOooo kuzum maşallah bende tüm gebeliklerimi 10 gün varken öğrendim belli bebiş var maşallah maşallah bir test daha yap kan ver direk bence
Canım bırak ya napıcan sigaranın kendine hayrı yok bize ne hayrı olur bırak hem bütün vücudunu etkiliyorKızlar sigara içiyor musunuz? Ben vicdan yapa yapa içiyorum şu an . Yarınki kan testinde bir karar veririm diye düşünüyorum
2-3 gün sonra yapıcam İnşallahOooo kuzum maşallah bende tüm gebeliklerimi 10 gün varken öğrendim belli bebiş var maşallah maşallah bir test daha yap kan ver direk bence
Birinde 3 ekim birinde 1 ekim ben 1 ekimde yaparım testi zaten adet olacaksam başlar 1 hafta önce belirtiSenin bat ne zamandııı
Ben o kadar bekleyememm ki en fazla 2 gün dayanırım oda test alma imkanım olmadığı içinBata en az 4 kala yap yada 3 veya 2 az beklemeni öneririm
ayyyy ayyyHenüz pik görmedim ama bu aralar sürekli böyleyim yaaa
Yani benim hep erken yumurtalanma ya gelmiş ben hep 1 haftalıkken öğrendim bebeklerimiAy öyle hemen belli oluyor mu ya
Ben o kadar bekleyememm ki en fazla 2 gün dayanırım oda test alma imkanım olmadığı için
Yarinda olmazsan ozaman yapicam insallahCanım silik çizgin çıkmış gecikmişsin bence bunlara odaklan
Ne güzel vala Neyse beklemedeyiz bizdeYani benim hep erken yumurtalanma ya gelmiş ben hep 1 haftalıkken öğrendim bebeklerimi
Yarın sabah böyle
Umarımm yarın kaset test alıcam bir deBence bu yalancı pozitif değil canım
Yarın regl olmazsam kaset test alıcam o marka varsa sorayım bi alayımBaska bir testle tekrarla Frelay alabilirsinn
Valla güzel değil ne kadar erken öğrenirsen o kadar uzun bekliyorsun kalp atışı olsun test olsun tam zamanında öğrenseydim iyiydiNe güzel vala Neyse beklemedeyiz bizde
Oh ohh yandan yandan bende burda oynuyorumMüziği duydu benim oğlan da oynuyor kdkkdk