- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.681
Kuzularım kısmına bir geçebilsek çok teşekkür ederim canım benimmelisaa93 canım doğum günün kutlu olsun, eşinle kuzularınla ve sevdiklerinle nice nice güzel senelerin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzularım kısmına bir geçebilsek çok teşekkür ederim canım benimmelisaa93 canım doğum günün kutlu olsun, eşinle kuzularınla ve sevdiklerinle nice nice güzel senelerin olsun
Çok enteresan geliyo bana acaba geçmiş yumurtlucaksın ki ya balım akıntı falan nasılÇok arada bıraktı bu test beni bu ay ya. Hormonlarıma da bakıldı doktor her şey normal dedi. Bir buçuk ay önce ara kanamam oldu doktora gittim duphaston başlattı kanamam bitince testte pik yakaladım ama hamilelik olmadı. Adet olunca yine doktora gittim üç ay duphastona devam et günde bi tane iç on gün ara ver dedi. Bu ay pik yakalayamadık ama
Baya 12sinde pik olmuş 15i çatlamış gibi duruyor aslında bugün bile değerlendirseydin keşkeTurnaBulut bak canım burda yazdığıma
Yaa bebeğim benim çok teşekkür ederim ben de seni çok seviyorumAaaaa kuzum doğum günün mü yeni öğrendim bugün de pazar olduğu için geç girdim geç gördüm iyi ki doğdun balım iyi ki varsın seni iyiki de tanıdım canım arkadaşım hep mutlu huzurlu pozitif olman dileği ile seni seviyorum
11-12-13ünde aşırı kasık ağrısı oldu hele 13ünde gerçekten çok kötü oldum. Düne kadar akıntım vardı şu an yok kuzumÇok enteresan geliyo bana acaba geçmiş yumurtlucaksın ki ya balım akıntı falan nasıl
Bebeğim ama ilk beş dkda ikinci görseldeki gibiydi o koyuluk kuruma çizgisi de olabilirBaya 12sinde pik olmuş 15i çatlamış gibi duruyor aslında bugün bile değerlendirseydin keşke
Sen değerlendirmiştin dimi kuzum o zamanları da11-12-13ünde aşırı kasık ağrısı oldu hele 13ünde gerçekten çok kötü oldum. Düne kadar akıntım vardı şu an yok kuzum
Aslında akıntım da var diyorsun o günlerde ona güvenseydin keşke ama testin azizliğinede uğraşmışsınBebeğim ama ilk beş dkda ikinci görseldeki gibiydi o koyuluk kuruma çizgisi de olabilir
11-12-13-15 değerlendirdik kuzumSen değerlendirmiştin dimi kuzum o zamanları da
Evet yarın
11-12-13-15 değerlendirdim bebeğim eğer o günler yumurtlama oldu ve çatladıysa inşallah tutarAslında akıntım da var diyorsun o günlerde ona güvenseydin keşke ama testin azizliğinede uğraşmışsın
Olsun her ihtimale karşı iyi olmuş11-12-13-15 değerlendirdik kuzum
O kadar değerlendirmeye inşallah sonuç alırım canım ya değerlendirdikten sonra hep yattımOlsun her ihtimale karşı iyi olmuş
İnşallah kuzum inşallah11-12-13-15 değerlendirdim bebeğim eğer o günler yumurtlama oldu ve çatladıysa inşallah tutar
Clife macunu duydun mu hiç kuzum ya da çakşır suyu?İnşallah kuzum inşallah
Çakşır suyu burdan duydum macun kocama hastahaneden hediye gelmişti benim munzurluk buldum saklamış attı amaClife macunu duydun mu hiç kuzum ya da çakşır suyu?
Bende ara ara üşüme. Kasık ağrısı bıçak batması gibi ara batar birde en belirgin bacak ağrılarım oldu kuzum bugünde midem ekşiyomu yanıyomu anlamadım midem kötü bugünde balımZumruduanka96 bu arada belirti olarak ne var sende? Bende arada bir kasık agrisi oluyor onun disinda hicbir sey yok. Bir de ben haziran ayinda kurtaj oldum o hamileligimde yumurtlamadan sonraki iliskilerde canim cok yanmisti ve bugun de aynisi oldu bu neden olabilir bilgisi olan var mi? Hamilelikle ilgili olabilir mi ki daha cok erken cunku
Çakşır içip çok faydasını gören olmuş ama ben onun tadından çok kötü oldum ya en fazla üç gün kullanabildimÇakşır suyu burdan duydum macun kocama hastahaneden hediye gelmişti benim munzurluk buldum saklamış attı ama