- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.661
Kankam benim yaşlanınca bizde şakkıdı şakkıdı atmaz göbecikleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K kelebekimsi Canim sen listede yoksun batin yarin miydi eklesin seni Zumruduanka96Yarın normalde ama emin olamadım sahte pozitif çıkan da olmuş bu testte tereddütte kaldım
Bende yumurtlama da köy deydim nedir bu köyKöydeyim ve tek 1 testim kaldı başka da alamam 1 hafta daha burdayım çünkü 2-3 gün sonra yaparım diyorum
Kız ben hala pik göremedim ya bat 27si bakalımayyyy ayyy
Ay bende öyle artık nerdeyse reflüm var galiba diycemmL A L ay benim midem kaynıyo mu ekşiyomu kursağıma geliyo sanki herşey ya başağrım ve uykum var
Sanki pozitifsin onun test bakım ona göre yarın başka testle netleştirsin direk hamiş yapıcam
Hahahhaha batı beklemedenBirinde 3 ekim birinde 1 ekim ben 1 ekimde yaparım testi zaten adet olacaksam başlar 1 hafta önce belirti
Kız nası göremedim ay midem at bakayım resimlereKız ben hala pik göremedim ya bat 27si bakalım
Ee bacım önden hazırliyim kendimi olmazsa dokunmayın çok fenayım diye açıcam müziği son sesHahahhaha batı beklemeden
12 eylül şu an bu kadar koyu. Ben beş dk sonra teste baktığımda ikinci çizgi vardı ama çok koyu değildi bak onu da ikinci görsele ekliyorum. Sen bana demiştin on beş dk sonra test oturuyor diye. Ah ah o zaman bunu bilseydim keşke şimdi o gün o çizgi o kadar koyulaştı mı koyulaşmadı mı bilemiyorumKız nası göremedim ay midem at bakayım resimlere
Kız kaçırdın mı 10 gün kalmış ya bataKız ben hala pik göremedim ya bat 27si bakalım
Adet gelene kadar her zaman umut var bunu unutmaaaaaEe bacım önden hazırliyim kendimi olmazsa dokunmayın çok fenayım diye açıcam müziği son ses
TurnaBulut bak canım burda yazdığıma12 eylül şu an bu kadar koyu. Ben beş dk sonra teste baktığımda ikinci çizgi vardı ama çok koyu değildi bak onu da ikinci görsele ekliyorum. Sen bana demiştin on beş dk sonra test oturuyor diye. Ah ah o zaman bunu bilseydim keşke şimdi o gün o çizgi o kadar koyulaştı mı koyulaşmadı mı bilemiyorum
Kız kaçırdın mı 10 gün kalmış ya bata
Allah Allah acaba testlerin hassasiyetimi farklı ya bilemedim bak şimdi12 eylül şu an bu kadar koyu. Ben beş dk sonra teste baktığımda ikinci çizgi vardı ama çok koyu değildi bak onu da ikinci görsele ekliyorum. Sen bana demiştin on beş dk sonra test oturuyor diye. Ah ah o zaman bunu bilseydim keşke şimdi o gün o çizgi o kadar koyulaştı mı koyulaşmadı mı bilemiyorum
Veren Allah nasıl ümidimi keserim canım benimAdet gelene kadar her zaman umut var bunu unutmaaaaa
Çok arada bıraktı bu test beni bu ay ya. Hormonlarıma da bakıldı doktor her şey normal dedi. Bir buçuk ay önce ara kanamam oldu doktora gittim duphaston başlattı kanamam bitince testte pik yakaladım ama hamilelik olmadı. Adet olunca yine doktora gittim üç ay duphastona devam et günde bi tane iç on gün ara ver dedi. Bu ay pik yakalayamadık amaAllah Allah acaba testlerin hassasiyetimi farklı ya bilemedim bak şimdi
Aynen öyle kuzumVeren Allah nasıl ümidimi keserim canım benim
Ekledim kuzum listeyi değiştirdim bugün ondan bazı eksikler kalmış olabılır affedinZumruduanka96 Daha once de yazmistim ama gozunden kacmis sanirim beni de ekler misin?
Sat 24 agustos
Bat 25 eylul