- 20 Ağustos 2022
- 3.836
- 3.287
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.621
Kuzum bu kadar koyu olamaz sahte pozitif olsa belli belirsiz oluyor bu bildiğin koyu bebek var benceZumruduanka96 bugünkü sahte artimed testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bu kadar koyu olamaz sahte pozitif olsa belli belirsiz oluyor bu bildiğin koyu bebek var benceZumruduanka96 bugünkü sahte artimed testim
2-3 gün sonra erken gebelik testi yapıcamAy bence sahte değil canım bu daha önceki testlerinide görmüştüm koyulaşmış başka marka alıp yapsana
Kuzum sen hamilesin bu sahte çizgi değilVar 1 tane awox oda başka kalmadı
Bak gün gün artması çok saçma geldi
Yaaaaa inşallah öyledirKuzum bu kadar koyu olamaz sahte pozitif olsa belli belirsiz oluyor bu bildiğin koyu bebek var bence
Kız başka test yaptın mı bu bariz belli bata kaç varYaaaaa inşallah öyledir
Ya çok ümitliydik ama olsun sağlıkla gelsin canım gecikiyorsa güzelleştiriyor durMaalesef canlarım , negatif .
Zaten adet olacak gibi ağrılarım da gelip gidiyor.
O gün neden öyle pozitif çıktı ya da silik çizgiyi fazla abarttım bilmiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum hep yanımda oldunuz Denemeye devam ….
Yarın normalde ama emin olamadım sahte pozitif çıkan da olmuş bu testte tereddütte kaldımCanimm gördüm çizgiyi Batina kaç gün varr
Yaa bende seni seviyoruuum kuzuşummYardımcım benim yaaa işteee seviyorum seni bebeğim
Teşekkür ederim umarım ama bu test yalancı pozitif de çıkarıyormuş sanırım çyle yorumlar da okudum emin olamadımBebiş geliyor
Hayırlı olsun canım
pikten sonra bat bekleyenler için benden armağan olsun umarım açılır zortlamam kdkddk
Bence bu yalancı pozitif değil canımTeşekkür ederim umarım ama bu test yalancı pozitif de çıkarıyormuş sanırım çyle yorumlar da okudum emin olamadım
Dur heyecan yapmamalıyım asla inanmıyorumbu teste ya az önce baktım da gri çıkmış ama diğer gurupta birinin böyleydi sonuç ne oldu bulamadımKuzum sen hamilesin bu sahte çizgi değil
Baska bir testle tekrarla Frelay alabilirsinnYarın normalde ama emin olamadım sahte pozitif çıkan da olmuş bu testte tereddütte kaldım
Başka yapmadım yarın 7 günüm Kalmış oluyorKız başka test yaptın mı bu bariz belli bata kaç var
Ayyyy başka test yap heyecan yaptımDur heyecan yapmamalıyım asla inanmıyorumbu teste ya az önce baktım da gri çıkmış ama diğer gurupta birinin böyleydi sonuç ne oldu bulamadım
Sabahtandır benim ruh halimHenüz pik görmedim ama bu aralar sürekli böyleyim yaaa
Köydeyim ve tek 1 testim kaldı başka da alamam 1 hafta daha burdayım çünkü 2-3 gün sonra yaparım diyorumAyyyy başka test yap heyecan yaptım
Bence bekle kuzum senin daha çok var cikmasi mucize yani, benim 4 gün var ama daha yapmadım testBaşka yapmadım yarın 7 günüm Kalmış oluyor