- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.601
EvetBu orijinal o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetBu orijinal o zaman
beni eklemeyi unutmuşsunuzzz sanırımmmSelam kızlarrr. Beni de ekleyelim lütfennn :)
son adet tarihi : 6 Eylül
Beklenen adet tarihi : 3 Ekim herkese bolllll şanssss
Etiketlemeyince gözden kaçıyordur canımMerhabaaa
beni eklemeyi unutmuşsunuzzz sanırımmm
Aiyy teşekkür ederim nasıl etiketleme yapıyoruz kiii burada yeniyim deEtiketlemeyince gözden kaçıyordur canım
Keşke Hayırlısı be gülümBelirtidir aşkım o bebiştendir
Rica ederimm @ yazıp ismi yazıyorsun canım aynı instadaki gibiAiyy teşekkür ederim nasıl etiketleme yapıyoruz kiii burada yeniyim de
Ay bence sahte değil canım bu daha önceki testlerinide görmüştüm koyulaşmış başka marka alıp yapsanaSahte de oluyor maalesef
Efendim kuzum
Yardımcım benim yaaa işteee seviyorum seni bebeğim
Ekledim canımMerhabaaa
beni eklemeyi unutmuşsunuzzz sanırımmm
Canimm gördüm çizgiyi Batina kaç gün varrMerhabalar comfort day’s erken gebelik testi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Akşam üzeri yaptım 1 2 dakika içinde silik çizgi çıktı.
Çok teşekkür ederimmm hepimize hayır getirsin inşallahEkledim canım
Aaaaa kuzum doğum günün mü yeni öğrendim bugün de pazar olduğu için geç girdim geç gördüm iyi ki doğdun balım iyi ki varsın seni iyiki de tanıdım canım arkadaşım hep mutlu huzurlu pozitif olman dileği ile seni seviyorumBak yaaa nasıl bilmezsin sağolsun @Afratafrac biliyormuş kızlara da haber verdi hepsi çok mutlu etti beni günüm güzelleşti sayenizde teşekkür ederim bebeğim
Bebiş geliyorMerhabalar comfort day’s erken gebelik testi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Akşam üzeri yaptım 1 2 dakika içinde silik çizgi çıktı.
İnşallah kuzum benim önemli bir gelişme olduğunda etiket yaparsan daha rahat görebilirim balım gözümden kaçmazÇok teşekkür ederimmm hepimize hayır getirsin inşallah
Canım silik çizgin çıkmış gecikmişsin bence bunlara odaklanİnsallah vardir insallah olur gogus agrim kesilince bende olmadi diye dusundum