- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.841
Oleeeeyyyybakayıımm bende aldım eve gidiyorum ama artımed varmış sadece onada güvenmiyorum
Hamilesiiiinnnnn
Kan vericem yarın en iyisiErken gebelik kalmamış eczanede mecbur normal aldım bende. Bu testinde pozitifta bence hamilesin canım
Ayy inşallah seninde çıkar hadi bekliyorumHamilesiiiinnnnn
Gözün aydın canımKan vericem yarın en iyisi
saat 7 gibi yapayım biraz idrar biriksinAyy inşallah seninde çıkar hadi bekliyorum
evet ver zaten yarın dahada koyulaşmış olur testinde. Ayy tebrik ederimm çok mutlu olduuumKan vericem yarın en iyisi
Ayy bende kan verip te mutlu olayım yaEvet
evet ver zaten yarın dahada koyulaşmış olur testinde. Ayy tebrik ederimm çok mutlu olduuum
Evvt dk başı girecem buraya merak ediyom seninde çıkarsa tamamdır artık beraber kan vermeyesaat 7 gibi yapayım biraz idrar biriksin
Regl 1 ocak bu ay doktor kontürüldeydim ilaç mullandım bi tane yumurtM büyümüştü be 18 de yumurtlMa 19 da çatlama gördüm 5 gün sonra domtkr gittm sağlıklı çatlamış dedi değerlendirme olarakta doktor bize ayın 14 başlayıp 21 kadar bizde öyle yaptıkGözün aydın canımpozıtıf.hanhı gunlerı degerlendırmıstın bızede anlat
Benim kendimden hiç umudum ya ama sana çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah banada dua etEvvt dk başı girecem buraya merak ediyom seninde çıkarsa tamamdır artık beraber kan vermeye
Sende de vardır ya bence o kadar yanlış çıkarmı testBenim kendimden hiç umudum ya ama sana çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah banada dua et
İlk defa başıma geliyor bu kadar çok pozitif görmekSende de vardır ya bence o kadar yanlış çıkarmı test
Dua ettim canım her namazda bütün isteyenlere dua ediyorum çok şükür benim bi tane var ama bu kadar istiyorum olmayanları düşünemiyorumSende de vardır ya bence o kadar yanlış çıkarmı test
Bence bekleme git yap sen birkmişe birikeceği kadar ben yarın giderim kan vermeyeİlk defa başıma geliyor bu kadar çok pozitif görmek
Duştan çıktım simdi canım saçlarımı kurutuyorum yapıcamBence bekleme git yap sen birkmişe birikeceği kadar ben yarın giderim kan vermeye
Harika test bozuk çıktıDua ettim canım her namazda bütün isteyenlere dua ediyorum çok şükür benim bi tane var ama bu kadar istiyorum olmayanları düşünemiyorum
Diğerini yapHarika test bozuk çıktınedir bu çektiğim
10. Dk düzeldi negatif canım. Öbürünü yarın yaparımDiğerini yap