-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.701
Anladım benimde 3 4 günden beri mide bulantısı var arada vurup geçiyor adetimi bekliyorumYok canım belirti beş haftalık hayla yok adet olucam diye bekliyordum
Kızlar emin olmak için soruyorum birgebeningünlüğünden aldıgım Ovülasyon testiyle hep silik çizgi gördüm perşembe akşamı eczaneden başka bir Ovülasyon testi aldım ve ilk fotoğraftakini yakaladım 2. Resimdeki cuma sabahı 8deki diğeride aynı gün akşam 6 da. 3 günüde değerlendirdik sizce çatlama olmuşmu yarın regl olmam gerekiyor inşallah tutmuştur güzel haberler alırım şuan karnımda regl olacakmışım gibi kramplar var sanki geliyo gibi ama bakıyorum yokAmin sağol canım Allah sizlerde nasip etsin belirtilere pek kulak asmayın beş haftanin içindeyim bir hafta sonra kalp atışı duymak için gidicem hayla belirti yok
Psikolojik olarak olabilir.o yüzden en kesin sonuç adet geçmesi inşallah pozitif görürsün canımAnladım benimde 3 4 günden beri mide bulantısı var arada vurup geçiyor adetimi bekliyorum
Aminnn canım eğer adet görürsem aşılama tedavisine başlıcazPsikolojik olarak olabilir.o yüzden en kesin sonuç adet geçmesi inşallah pozitif görürsün canım
Adına hangisi hayırlı ise olsun konrtolerin muaneleri aksatmayin herşeyin çözümü vardır sabır işi gerektirirAmin inşallah canım yoksa regl olur olmaz rahîm filmi için gün alcaz bende biraz korkuyorum açıkçası benim AMH düşük
İnşallah hayırlısı hangisi ise o olsunAminnn canım eğer adet görürsem aşılama tedavisine başlıcaz
Haklısın canım inşallahAdına hangisi hayırlı ise olsun konrtolerin muaneleri aksatmayin herşeyin çözümü vardır sabır işi gerektirir
Amin sağolun☺İnşallah hayırlısı hangisi ise o olsun
Çatlama olmuş benceKızlar emin olmak için soruyorum birgebeningünlüğünden aldıgım Ovülasyon testiyle hep silik çizgi gördüm perşembe akşamı eczaneden başka bir Ovülasyon testi aldım ve ilk fotoğraftakini yakaladım 2. Resimdeki cuma sabahı 8deki diğeride aynı gün akşam 6 da. 3 günüde değerlendirdik sizce çatlama olmuşmu yarın regl olmam gerekiyor inşallah tutmuştur güzel haberler alırım şuan karnımda regl olacakmışım gibi kramplar var sanki geliyo gibi ama bakıyorum yok
Senden sonra test yaptım 10 dakikada sanki hafif gölgeli 2 . Çı çizgi var gibi gözüktü. Normal testten yaptım erken gebelik testi yoktu telefonda gözükse atardımİnşallah hayırlısı hangisi ise o olsun
Daha çok uğraşmaya gerek kalmadan bu ay olursa ne ala olmazsa da yol bellı iz belliAşko naberözledim seni.özledim hepinizi Papatyamaviss @melisaa93 Bu ay doktorum femara yazmıştı yumurta takibi yaptı. Rahimde sıvı birikmesini bu ay görmedi. Cuma günü 18-18.5 milim yumurta görmüştü gün aşırı ilişki dedi 25 aralıkta da progesteron hormonuna baktır sonucu bana at dedi. Heyecanla bekliyorum sanırım olmazsa öbür ay aşılama
1500 üstünde kese görünüyor kuzum tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallahBenimde şimdi 698 dün veridim her halde yarın 1000 geçiyor iki kat artarsa ben şimdi 4+4 ne zaman bebek gorunur benim galiba erken döllenme gibi bir şey olmuş
O şans da her zaman gülmüyor insana. İlişkiden bir iki saat sonra reglim geldiği için ilaç alıp korunmamıştım hamile kaldım. Doğurduktan bir sene sonra kardeş çalışmalarına başladık yaklaşık iki yıl oldu tık yok.korunduğu halde,tek gece ilişki olanlara ne demeli bi de :) ben resmen yatakla bütünleştim tık yok
Sonuç bu erken olduğundanmı böyleİnşallah hayırlısı hangisi ise o olsun
Artımed gibi biseydi sanırım kutusunu attım da aklımda kalmışKasetin markası ne
Reglime 5 gün kala bende yaptım erken gebelik testi ama negatif çıktı hiç böyle silik bisey yoktu inşallah ikimizde de vardırBnm regle 4 tün kala erken geb testi artimed negatif verdi dha da yapmadm belim göğsüm ağriyo acabaa mi diyorm oluru var mi ya
İnşallah yaBak filtreleddim bunda da hafif var gibi ama erkende çikan kasette çikmamaliydi erkende neden çok az gözüküyo
Ben çok az silik bir çizgi görür gibi oldum kaç gün geçti sizinArkadaslar siz golge goruyormusunuz cokk silik cikti 1 saat gecti ama dunkinde saatler sonra bile bu golge yokti
Benim yok dün akşam kaset yaptim çikmadi maalesef cuma regl günümReglime 5 gün kala bende yaptım erken gebelik testi ama negatif çıktı hiç böyle silik bisey yoktu inşallah ikimizde de vardır
Bence yinede regl günün geçince tekrarla sonradan öğrenen çok kişi var , ikimiz içinde hayırlısı olsun canımBenim yok dün akşam kaset yaptim çikmadi maalesef cuma regl günümteşekkür ederm güzel dileklerin için