- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.681
Yaaa amin inşallahcanım benim inşallah tez zamanda güzel haber alırsın ama Ocak ayı için ekleme yapamıyorum maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa amin inşallahcanım benim inşallah tez zamanda güzel haber alırsın ama Ocak ayı için ekleme yapamıyorum maalesef
Gideceğim kuzum çok sağolGit doktora aksatma Allah korusun kiste dönüştürmesin adet olunca git.camim
Maalesef topiğimiz Ocak ayında kapanıyor.30 Aralık son on günümüz var tek bu on günümüzde de aramızda bulunun mutlu oluruzAllah'ım hepsi hamile kalmış inşallah benim adımın yanına da hamilelik emojisini koyarsınız sat 6 Aralık bat 6 Ocak
2 3 gün var adetimeAdete kaç gün var az kaldıysa test yapıp sonuç alırsıniz
Yaaa amin inşallah
İnşallah bir şey çıkmaz dualarımdasınGideceğim kuzum çok sağol
Test yapsan çıkar erken gebelik kesin sonuç verebilir2 3 gün var adetime
İnşallah ismi yazan herkes hamile kalır Ocak ayına hamile olarak girerlerMaalesef topiğimiz Ocak ayında kapanıyor.30 Aralık son on günümüz var tek bu on günümüzde de aramızda bulunun mutlu oluruz
Pazar günü acile gitmiştim mide bulantısından HCG me baktılar 2 çıkmıştı erken diye yapmıyorumTest yapsan çıkar erken gebelik kesin sonuç verebilir
Teşekkür ederimBuraya bakabılırsın canım Ocak ayı için açılan topik varGebeliğe Hazırlık - 🌺 OCAK AYI GEBELİK BEKLEYENLER 🌺
Evet hanımlar, değerli arkadaşlar. Bu topiğin sonuna geldik. :KK42: Ocak ayı benim için bambaşka bir ay oldu bana uğur getirdi görüyorum ki 15 tane kadın arkadaşıma da öyle olmuş ki bence burası bambaşka bir enerjisi olan sanki tek aylık olmayan bir topik oldu. Hepinize bu güzel enerji için...www.kadinlarkulubu.com
Bekle o zaman canım kesin sonuç alırsın geç döllenme de olabilir kesin sonuç adet.olmazsan yaparsın zaten az kalmış ama ben hamileyim hiç öyle yaşamdim tabi herkes farklıdırPazar günü acile gitmiştim mide bulantısından HCG me baktılar 2 çıkmıştı erken diye yapmıyorum
Yaa hayırlı olsun ne zaman öğrendinizBekle o zaman canım kesin sonuç alırsın geç döllenme de olabilir kesin sonuç adet.olmazsan yaparsın zaten az kalmış ama ben hamileyim hiç öyle yaşamdim tabi herkes farklıdır
Sağol canım bu hafta içinde belli olur zaten bat çok az kaldı zatenAmin sağol canım Allah sizlerde nasip etsin belirtilere pek kulak asmayın beş haftanin içindeyim bir hafta sonra kalp atışı duymak için gidicem hayla belirti yok
İnşallah canım inşallahUmu
İnşallah ismi yazan herkes hamile kalır Ocak ayına hamile olarak girerler
Adete dört gün kala kaset testle öğrendimYaa hayırlı olsun ne zaman öğrendiniz
Herhangi belirtiniz varmıydıAdete dört gün kala kaset testle öğrendim
Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah güzel.sonuc alırsın Ocak ayına girmedenSağol canım bu hafta içinde belli olur zaten bat çok az kaldı zaten
Yok canım belirti beş haftalık hayla yok adet olucam diye bekliyordumHerhangi belirtiniz varmıydı
Amin inşallah canım yoksa regl olur olmaz rahîm filmi için gün alcaz bende biraz korkuyorum açıkçası benim AMH düşükHayırlısı neyse o olsun canım inşallah güzel.sonuc alırsın Ocak ayına girmeden