- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.621
Her gün müHiç bu kadar geç yumurtlamam ben canım normalde döngüm 28-29 günde bir olur ama bu sürpriz oldu. Ya biz yumurtlamaya bakmıyoruz her gün olur bizde. Hatta ilk gebeliğimi adete 3 gün kala kopkoyu çift çizgiyle öğrenmiştim ama her gebelik farklı oluyormuş. Adete yakında kasıklardaki ağrı çoğalmıştı ordan tahmin etmiştim zaten geç yumurtlayacağımı ama garip bir şekilde o yumurtlama akıntısı hiç geçmedi hala şefaf yumurtlama akıntısı var
Kaset test de yaptım onuda atıyorumCanım bida atar msn tam göre medm
Her gün mümaşallah biz çocuk odaklı gidince bıkkınlık geliyor artık .öyle yapmamak lazım ama insamın elinde olmuyor işte. Aynen geç yumurtlamışsın demekki ay ay vücut öyle bişeyler yapabiliyor boşuna demiyorlar işte adetten sonra bir dolu bir boş gidin sonuna kadar testler falan olmasa da olur. Ama o sabır kalmıyor artık. Ne güzel sağlıkla hayırla devam eder de inşallah . Ben de adete kadar gideceğim artık bir kere daha teyit etmiş oldum sayende
Kasetin markası neKaset test de yaptım onuda atıyorum
Selamm bende pkos var denildi yani yumurtalar sağlıklı büyüyüp çatlamıyordu. 4-5 aydır ovülasyon yapmama rağmen olmadı. Son bir ayda inisitol kullandım yumurta üzerine etkisi mükemmel bir ilaç. Bu ay hamileyimKizlar yumurtam sanirim saglikli gelismiyor incir kürü deneyen varmi acaba herhangi bi sorun acarmi acaba vucuduma
Ver canım inşallah güzel haberlerle gelirsinEvet canım berebilirsem yarın vermeyi düşünüyorum
Tama kuzum yazarımVer canım inşallah güzel haberlerle gelirsinbize yaz
hangi ilacı kullanmıştın canım senSelamm bende pkos var denildi yani yumurtalar sağlıklı büyüyüp çatlamıyordu. 4-5 aydır ovülasyon yapmama rağmen olmadı. Son bir ayda inisitol kullandım yumurta üzerine etkisi mükemmel bir ilaç. Bu ay hamileyimBir çok doktor veriyor genelde denemediyseniz doktorunuza danışıp mutlaka deneyin derim
Aynen öyle ben de zaten bir iki ay kullandım testleri sonra sıkıldım bıraktım bir boş bir dolu gitmeye çalışıyorum sürekli ama bir yerde pes edip nasılsa yumurtlama vaktide geçti deyip bırakıyorduk artık. Bundan sonra adete kadar devamAy evet her gün olur nadir araya bir gün girer. Bende ilk defa yaşıyorum böyle birşey hiç ihtimal vermiyordum ama nasip işte bence testlere hiç hiç gerek yok düzenli ilişki olduğu sürece. Ben birçok kez doktorla yumurta takibi yaptım eşime dedim bugün ilişki şart adam stresten sertleşme problemi yaşadı normalde hiç böyle olmazdı yoksa hergün olurmuydu. O gün anladım erkeklere söyleyince stres oluyorlar. Çocuk odaklı olunca hiç yapasın gelmiyor ya yapasakta bitse modunda oluyor
Evet bencede adete kadar devam ama tahmini yumurtlama tarihinden sonra iki boş bir dolu da olur aslında kendini çok sıkmadanAynen öyle ben de zaten bir iki ay kullandım testleri sonra sıkıldım bıraktım bir boş bir dolu gitmeye çalışıyorum sürekli ama bir yerde pes edip nasılsa yumurtlama vaktide geçti deyip bırakıyorduk artık. Bundan sonra adete kadar devam
İnisitol diye bi ilaç. Her markanın var inistol takviyesihangi ilacı kullanmıştın canım sen
Aaa var kaset testteKaset test de yaptım onuda atıyorum
Bnm regle 4 tün kala erken geb testi artimed negatif verdi dha da yapmadm belim göğsüm ağriyo acabaa mi diyorm oluru var mi yaKasetin markası ne
Bak filtreleddim bunda da hafif var gibi ama erkende çikan kasette çikmamaliydi erkende neden çok az gözüküyoKaset test de yaptım onuda atıyorum
Canım 4 gün kala çok erken ya ikin gün daha bekle bence öyle yap daha önce ağırırmıydı göğüslerin yoksa yeni birşeymiBnm regle 4 tün kala erken geb testi artimed negatif verdi dha da yapmadm belim göğsüm ağriyo acabaa mi diyorm oluru var mi ya
Yok daha önce hissetmiyordm bu ilkCanım 4 gün kala çok erken ya ikin gün daha bekle bence öyle yap daha önce ağırırmıydı göğüslerin yoksa yeni birşeymi
O zaman umut var canım sen birkaç gün daha bekle öyle yap inşallah çift çizgiyi görürsün kuzumYok daha önce hissetmiyordm bu ilk
Nasıl kullandınız? ben inofolik kullandım gramı düşük olduğu için sabah aksam 2 tane şeklinde içtim. İnşallah faydasını gorurumSelamm bende pkos var denildi yani yumurtalar sağlıklı büyüyüp çatlamıyordu. 4-5 aydır ovülasyon yapmama rağmen olmadı. Son bir ayda inisitol kullandım yumurta üzerine etkisi mükemmel bir ilaç. Bu ay hamileyimBir çok doktor veriyor genelde denemediyseniz doktorunuza danışıp mutlaka deneyin derim
Evet var sanki gördüm benArkadaslar siz golge goruyormusunuz cokk silik cikti 1 saat gecti ama dunkinde saatler sonra bile bu golge yokti