- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.601
İnşallah canım yaa çok doğru gerçekten stres etkiliyor bugün de kan verdim hastanede olunca duramiyor insanSakin ol canım için rahat olsun hiç bir sıkıntı çıkmaz benim doktorum dediki sıkıntı stres insanda olmayacak hastalık ve kayıplara neden oluyor ben rahatım ne olacaksa Allah'tan sen Allah'a bırak canım o en iyisini bilir kulu için
En azından 2 kere kan verin yükselişini takip edin inşallah sağlıkla ilerlerİnşallah ikidir seninle aramızda da pek zaman yok seni takibe alıyorum pazartesi kan vereceğim testim pozitif çıktı ben direk kalp atışını duymak istiyorum beklemedeyim
Amiiin yarın gidicem bakalimKorkma canım inşallah hiç bir şey olmaz kontrollerini aksatma gitt.benimde gebeliklerim sıkıntılı ya Allah yardımcımız olsun
Canım bida atar msn tam göre medmSelam kızlar reglim 2 gün gecikti prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı bakabilir misiniz
Acildemi veriyorsun kanı canım iyi maşallah gayet güzel artıyor değerlerinİnşallah canım yaa çok doğru gerçekten stres etkiliyor bugün de kan verdim hastanede olunca duramiyor insandün 1057 idi bugün 1867
Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin birsürü kez hamile kalmışsın nasibini beklemiş demekki bu sefer seni bulacak inşallah ama sende inan moralin yüksek olsun3 düşüğüm bir sürü de kimyasal gebeligim var
Canım bende hiç bir sorun yoktu incir kürü yaptıktan sonraki ay bende miyom çıktı. Bence yapmaKizlar yumurtam sanirim saglikli gelismiyor incir kürü deneyen varmi acaba herhangi bi sorun acarmi acaba vucuduma
Düne kadar lekelenme vardı ama Allaha şükür o da yokİnşallah canımsenin betan da inşallah artar kanaman varmi
Benimde yarın regl günüm test yaptım az evvel fakat negatif acaba sonradam pozitife döner mi kızlar me diyosunuzDüne kadar lekelenme vardı ama Allaha şükür o da yok
Canım sana şöyle söyliyim gecikmenin 7.günü beta 13 ile öğrendim ve testlerim hep negatifdi kırmızılar gelmedikçe umut vardırBenimde yarın regl günüm test yaptım az evvel fakat negatif acaba sonradam pozitife döner mi kızlar me diyosunuz
Sağlık ocağında veriyorum canım orda hemsireyim. İnşallah yaaAcildemi veriyorsun kanı canım iyi maşallah gayet güzel artıyor değerlerinyarın keseyi gorurusun canım
Evet cok doğru söylüyorsunuz bu sefer olacak inşallah rabbim hepinizi sevindirsin insallahCanım inşallah sağlıklıdır bebeğin birsürü kez hamile kalmışsın nasibini beklemiş demekki bu sefer seni bulacak inşallah ama sende inan moralin yüksek olsunhamilesin kız sevin eminim yaşadıkların çok zordur ama çokta güzel bir şans daha verilmiş sana bununla mutlu ol
O yüzden o teste güvenim benim artık sıfırAaaa gerçekten öyle
Aaa ne.guzel. yarın bize yaz burdan merak ederizSağlık ocağında veriyorum canım orda hemsireyim. İnşallah yaa
Ayy çok şükür inşallah güzel haberlerini alırız yarinmi kan vericen kaç ta vericen bize yazDüne kadar lekelenme vardı ama Allaha şükür o da yok
İnşallah sağlıkla yükselir canım düşük değerle öğrenince de kötü oluyormuş yaAy ne zamandır girmiyorum canimcim bende. Hayırlı olsun hayırla gelsin inşallah. Sen sayılara takılma. Artış iyi bence. Yükselir inşallah
Evet canım berebilirsem yarın vermeyi düşünüyorumAyy çok şükür inşallah güzel haberlerini alırız yarinmi kan vericen kaç ta vericen bize yaz
Canım senin döngün kaç gün normalde. 13 betayı genelde 8 9. günlerde yakalayanlar var.gecikmenin 7. günü öğrenmişsin Bu demek oluyorki senin adet gününden 1 2 3 gün önceki ilişkinin tutmuş olması gerekiyor geç döllenme yani. Daha önceden hiç farketmişmiydin adete yakın yumurtlama olduğunu takip etmişmiydin yani . Ve söylediğim şekilde mi oldu değerlendirme tarihiniz eğer değilse de senin döllenip yerleşip tutunması falan uzun sürüyor demekki ama yine de geç döllenme olması lazım de mi ? Merakımdan soruyorum adete yakın hep değerlnedirmeler bırakılıyor çünkü:) bazı aylar vücut sürpriz yapıyor demekkiCanım sana şöyle söyliyim gecikmenin 7.günü beta 13 ile öğrendim ve testlerim hep negatifdi kırmızılar gelmedikçe umut vardır
Hiç bu kadar geç yumurtlamam ben canım normalde döngüm 28-29 günde bir olur ama bu sürpriz oldu. Ya biz yumurtlamaya bakmıyoruz her gün olur bizdeCanım senin döngün kaç gün normalde. 13 betayı genelde 8 9. günlerde yakalayanlar var.gecikmenin 7. günü öğrenmişsin Bu demek oluyorki senin adet gününden 1 2 3 gün önceki ilişkinin tutmuş olması gerekiyor geç döllenme yani. Daha önceden hiç farketmişmiydin adete yakın yumurtlama olduğunu takip etmişmiydin yani . Ve söylediğim şekilde mi oldu değerlendirme tarihiniz eğer değilse de senin döllenip yerleşip tutunması falan uzun sürüyor demekki ama yine de geç döllenme olması lazım de mi ? Merakımdan soruyorum adete yakın hep değerlnedirmeler bırakılıyor çünkü:) bazı aylar vücut sürpriz yapıyor demekki