- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.481
BATA SON 3 BELİRTİ 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya aynen öyle sorun var sandım yumurtalıklarımda da öyle gittim kadın doguma allahtan çok şükür hiçbirşey yokmuşAynen öyle insan hiç pik olmadı zanneder
hadi inşallah kızlarım Allah hepimizin kucagını boş bırakmasın :)Ama belli olmaz belki geç döllenmedir
Bana bi doktor ovulasyon testi önerdi diğeri ise ordaki çizgilerin koyuluğu açıklığı hiçbir şey ifade etmiyor sadece kendini strese sokarsın keyfine bak demişti. Doktorlar da farklı görüşlere sahip ovulasyon testi konusundaevet ya aynen öyle sorun var sandım yumurtalıklarımda da öyle gittim kadın doguma allahtan çok şükür hiçbirşey yokmuş
Evet öyle olduOy ne güzel beyanı direk yüksek öğrendin
İnşallah canım senin betan da inşallah artar kanaman varmiBol su iç canım inşallah herşey çok güzel olacak
Yok kuzum pazar günü test yaptım negatifti daha reglimede 4 gün var o yüzden gitmedimcanım senin gelmedimi regl 1 hafta olmuş bidaha kan versene
Amin canım aminhadi inşallah kızlarım Allah hepimizin kucagını boş bırakmasın :)
Yok canım öyle değil, o şekilde reklam yapıyor malum marka ama asla değil. Benim 2 tane 20 mm yumurtam olduğunda da pik değildi çünkü hatta pike yakın bile değildiOvulasyon testiyle alakalı şöyle bir şey duymuştum, her markanın hassaslık derecesi farklı olabiliyor kimi 17mm büyüklüğündeki yumurtayı pik olarak gösterirken kimi 20mm ve üstü yumurtayı pik gösteriyor. Sanırım bir gebenin günlüğü testlerinde 20mm ve üstü yumurtaları pik gösteriyormuş
ayy aynıyız neredeyse bende cumartesi yapmıştım negatif pşsa çıkardı sanırım ya yok galibaYok kuzum pazar günü test yaptım negatifti daha reglimede 4 gün var o yüzden gitmedim
Yok canım öyle değil, o şekilde reklam yapıyor malum marka ama asla değil. Benim 2 tane 20 mm yumurtam olduğunda da pik değildi çünkü hatta pike yakın bile değildi
çünkü bir yandan sayfada birsürü gebelik haberleri okuyorum ben yapıyorum yok sabah yapıyorum akşam yapıyorum hep silik kafayı yemiştim yani doktora gidene kadarYok canım öyle değil, o şekilde reklam yapıyor malum marka ama asla değil. Benim 2 tane 20 mm yumurtam olduğunda da pik değildi çünkü hatta pike yakın bile değildi
Benim 24 ünde reglim canım senin ne zamanayy aynıyız neredeyse bende cumartesi yapmıştım negatif pşsa çıkardı sanırım ya yok galiba
22 canım benimdeBenim 24 ünde reglim canım senin ne zaman
Kuzum ben o testte 1 kez bile pik göremedim, ama bu ay şunu da gördüm. İnnovitada bile pik görmeden 20 mm bi yumurtam çatladı. O pik yumurta hakkında bilgi vermiyo da tam çatlama öncesi LH pik yapıyo onu gösteriyoçünkü bir yandan sayfada birsürü gebelik haberleri okuyorum ben yapıyorum yok sabah yapıyorum akşam yapıyorum hep silik kafayı yemiştim yani doktora gidene kadar
Kuzum bende bu ay ovülasyon testi denedim laboquick marka neredeyse 15 gün full pik çıktı bak resminide ekliyorum doktora gittim düzenli regli oluyorsun kilon veya hastalığın yok normalde hormon testi yapmam ama için rahatlasın diye yapalım dedi ve kendimi içten içe hormonlarımın bozuk olduğuna hamile kalamayacağıma falan inandırdım ki geçen ay kimyasal geçirdim benim gittiğim doktorlar ovülasyonu önermiyor akıntıya göre daha sağlıklı sonuç alırsınız diyor. Mesela hiç sorunum olmasa dahi bu testler böyle çıkıyor diye stresten değerlendiremediğim günler oldu takılmamak gerekiyor galiba. Burada çoğu kişi ya ilk denemelerde yada aman ne olursa olsun diyip saldığında hamile kalıyor. Bu arada henüz hormon testimi yaptıramadım reglimi bekliyorum canımçünkü bir yandan sayfada birsürü gebelik haberleri okuyorum ben yapıyorum yok sabah yapıyorum akşam yapıyorum hep silik kafayı yemiştim yani doktora gidene kadar
Dur bakalım varmış daha yarın bir daha dene ben artık regli tarihim gelmeden denemiyorum bile22 canım benimde
Ayy çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah Kaçıncı günü vermiştin kanı ?Kızlar betam çıkmış 698 çıkmış betammmm
Canım benimde öyleydi. Hiç bahsedilen gibi akıntım çoğalmadı göğüs hassasiyetim olmadı. Kasık ağrım olmadı. Tamamen rastgele testte öğrendim hamile olduğumu. Bu belirtiler adetim geçtikten sonra başladıBATA SON 3 BELİRTİ 0
Adet günü ile beraber dört adet günü saymaksak üçüncü günü senin Beta kaç artmişmiAyy çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah Kaçıncı günü vermiştin kanı ?