-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.101
Evet canim gittiğimde dongunun 13.gunuydu zaten yumurta büyümüştü ultrasonda onu gorunce yazdi bir tane bu aksam yap. 3 gun de iliski dediKlomen kullanmadan mi kullandın kuzum. Evet bana da verecekmiş haftaya ctesi tatlım darısı başıma inşallah
Olsaydi soylerdi heralde yine de doktorunuzun aciklama yapmasi iyi olmus benimki icin bir sebep bulamadilarBenim de aklımda şüphe kaldı. Doktora sordum seninki onunla ilgili değil yanlış konumlanmisti dedi. Test yapmadi
Bana doktor bir adet donemi gecsin sonra yine deneyebilirsiniz dedi. 23 Kasim da adet oldum ama bir hafta surdu normal de daha uzun olurdu o yuzden bat i ben de bilmiyorum.Ben düşük sonrası adet olmadım ama doktor beklemene gerek yok deyince çalışmalara başladım.Kaç gün sonra test yapıyorsunuz? Bende n le SAT var ne BAT
Desteğin için çok teşekkür ederim canımCanım senin adına çok üzüldüm yasevinci üzüntüyü beraber tatmişsin ya kendini üzme canım bunda da vardır bir hayır bir doktorla görüş hemen karalara bağlama üstüne görende var öyle olmasa kimyasal olsa bile arkasından inşallah sağlıklı gebelik gebelik olucaktir inşallah doktor göremeden biz hiç birimiz kendimizce tehşis koyamayiz hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsın
Canım gidebilirimsem bugün gidicem inşallahBi doktora gitsene kuzum ne dicek belki fitil mi bişi varmış ya ondan verir bişi yapar
Hadi inşallah güzel haberlerle kuzumCanım gidebilirimsem bugün gidicem inşallah
Uyandığımdan beri yok şimdilik kanamaHadi inşallah güzel haberlerle kuzumkanama ne durumda?
Çok şükür inşallah bebeğin sağlıkla tutunur sanaUyandığımdan beri yok şimdilik kanama
Çok şükür bebeğin seninleUyandığımdan beri yok şimdilik kanama
Amin canımm teşükkür ederimAmin hadi hayırlısıyla olur inşallah canım.Çok sevinirim ya çok seviyorum bebişleri. Fotoğraflara bakıyorum da bizimkiler kocaman oldi, bir küçümen arıyor gözlerim
İnşallah tutunur canımÇok şükür inşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana
Ayy hadi inşallah tutunmuştur minik allahım sen nasip et inşallah güzel haberlerini alalımmUyandığımdan beri yok şimdilik kanama
İnşallah canım Rabbim nasip etmiştirAyy hadi inşallah tutunmuştur minik allahım sen nasip et inşallah güzel haberlerini alalımm
Ama bariz çizgi var neden koyulaşmıyor acabaGünaydın kızlar bugün testi tekrarladım..
Olsaydı öncekilerden koyu olması gerekmez miydi? Hiç bir şey yok neredeyse ..
Her ay bunu yaşamak yordu….
Bilmiyorum kuşum yaAma bariz çizgi var neden koyulaşmıyor acaba
Acaba senin cisinde mimli miBilmiyorum kuşum ya(( adete 3 gün var olsa daha belirgin olurdu sanki erken gebelik testi..