- 24 Şubat 2023
- 2.266
- 2.212
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.901
Ben de istiyorum o testlerden bana da bilgi veriri msiniz kizlar benfr uzun. Zamandir ariyorum bulamiyorum laboquick marka yaptim bugün kan verdim 2 değeri bile algiliyor bugün eczaneye çikarsam bakicam burdaki eczanelerdeKızlar artimed in t1 t2 yazan testini nerden alıyorsunuz malum çoğu sahte.en son pttavm den bir satıcıdan aldım öyle geldi ama şuan satışa kapalı.Şuan aldığınız bi yer varmı acaba
Awox öneririm benBen de istiyorum o testlerden bana da bilgi veriri msiniz kizlar benfr uzun. Zamandir ariyorum bulamiyorum laboquick marka yaptim bugün kan verdim 2 değeri bile algiliyor bugün eczaneye çikarsam bakicam burdaki eczanelerde
T1 t2 li mi?Awox öneririm ben
Benideee takipteyimhahahahaha salma benitama canım daha gitmedim sonucum çıkar çıkmaz etiketliycem
T 1 t2 ne oluyor?T1 t2 li mi?
Kaç dk çıktı?Kızlar bu kuruma çizgisi demi Çatlatma iğnesinin 17.gğnü yaptım
Unuturmuyummmmm tabikideBenideee takipteyim
Geç gördümKaç dk çıktı?
Bi iki bekle tekrar yap canım belki geç dollenmedirGeç gördüm
haberi olmayıp doktora gittiginde cinsiyetini öğrenenler olurmuş onun gibi gittiginde görürsün artık sendeAynen vermedim vallahi pazartesi vericem diyorum ama bakalım belki bu haftada vermem bugün dört hafta oldu bir hafta sonra iki ayın içine giriyorum vallahi
YaaaGünaydın kizlar iğnenin 13. Günü kan da verdim öğleden sonra çıkacak @melegim can
Benim ablamda.oyle oldu üç aylıktı gitti farkına varmadı lekelenme olmuş adet duzensizleşmiş sanmis kendine tehsiş koymuş pko diyehaberi olmayıp doktora gittiginde cinsiyetini öğrenenler olurmuş onun gibi gittiginde görürsün artık sende
Hayır erken gebelik testi bu markaT1 t2 li mi?
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah benim içinde dua etKizceler sonucum çıktı salı günü 8.35 di bugün 61 çıktı@melegim can
Yok mu yardımcı olabilecekArkadaşlar merhaba bende 3 aydır deniyorum olmuyor 6 ay önce sezeryan oldum bebeğimi kaybettim. Istmocel ile ilgili bilgisi olan var mi 5 mm istmocel olabilir bende
Canım merhaba sen gittinmi doktora ne yaptınHayır erken gebelik testi bu marka
Bu hafta keseyi ve yolk saçı gördük haftaya salı kalp atışı için tekrar çağırdıCanım merhaba sen gittinmi doktora ne yaptın
Kan verdim 1 gün gecikti regl 1850 çıktı beta , kızlar kafadan atınca oluyormuşCpk güzel yazmişsin allah artmasın ama umudumda kalmadi boşverdim gerçekten düşündükçe olmuyo istedikçe olmuyo yani ben kimyasal bile geçiremedim ya hiç olmmadi bzm sebebi de yok dkktorlar açikalanamayan inter diyo
hepiHayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bende hamile olduğumu öğrendim daha kan vermedim ya adet bugün gözüküyor ama adete iki gün kala yaptım çok koyu çıktı bakalım pazartesi vericem
kan ver direk hiç bekleme koyu çıktıysa , ama işte hemen mutlu oldum simdide ya gözükmezse ya boşsa ne takımtılıyız ya İnşallah sağ salim alırızHayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bende hamile olduğumu öğrendim daha kan vermedim ya adet bugün gözüküyor ama adete iki gün kala yaptım çok koyu çıktı bakalım pazartesi vericem
Haftaya cumartesi kese için çağırdı doktorIlk zamanlarda artis 3 kata yakin oluyor canim. Gayet guzel degerin. Benim de 50 150 540 1390 seklinde gitmisti. Sonra 2 kat olarak devam etti