-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.881
Bu markayla alakali olmayabilir ama canim. Igne etkisi uzamistir belki de sende.Merhaba kızlar, Freely mavi test(epedy) için bilgilendirme eklemek istiyorum;28 kasımda çatlatma iğnesi oldum, 14 aralık'a kadar silik çizgi gösterdi. İlk 5 dakika içinde çıkıyordu hem de silik çizgi, koyulaşma olmadığı için ciddiye almamıştım. Bugün regl oldum, sürpriz son oldu
Güvenilir, silik çizgi çıkarmayan gebelik testi marka öneriniz varsa talibim
O da mümkün onu da ekleyeyim mesajaBu markayla alakali olmayabilir ama canim. Igne etkisi uzamistir belki de sende.
erken daha yapma haftaya anca çıkar yapıpta moralini bozma benceBen de 21 aralik diye dusunuyorum ama dusuk sonrasi degisiklik olabiliyormus hepimiz icin hayirlisi olsun. Burda okudukca ben de test bagimlisi oldumnormalde son gunler yapardim bu sefer erken oldugunu bile bile hafta basindan beri test yapiyorum
Ilk zamanlarda artis 3 kata yakin oluyor canim. Gayet guzel degerin. Benim de 50 150 540 1390 seklinde gitmisti. Sonra 2 kat olarak devam etti50 çıkmıştı 2 katından biraz biz 105 falan bekliyorduk en fazla fazla arttı
Yaa evet umut verici bir sanssizlik olmus. Insallah bu ay alirsin guzel haberi canimO da mümkün onu da ekleyeyim mesajaböyle şeyler beni bulmasa şaşırırımdım zaten
Çok şükür şu artışı da gördüm yaIlk zamanlarda artis 3 kata yakin oluyor canim. Gayet guzel degerin. Benim de 50 150 540 1390 seklinde gitmisti. Sonra 2 kat olarak devam etti
gayet iyi canım içini ferah tut regliye varmı geçtimi o günde çok önemli bu değerle daha regli günü geçmemiş sanırım biraz bekle geçicnce binlere çıkıyor hemenKızlar Salı günü kan sonucum 50.8 çıkmıştı. Perşembe günü verdiğin 140. Nasıl sizce ?
Regl zamanı aralığındayım Şuan olsaydım 3. 4. Günlerde olacaktımgayet iyi canım içini ferah tut regliye varmı geçtimi o günde çok önemli bu değerle daha regli günü geçmemiş sanırım biraz bekle geçicnce binlere çıkıyor hemen
geç döllenme falan olmuştur artar canım kafana takma değerin çok güzelRegl zamanı aralığındayım Şuan olsaydım 3. 4. Günlerde olacaktım
Artimed i öneririm daha net çıkarıyor. Freely tam olmuyor ben geçmiş zaman 2 aylık hamile olduğum halde silik çıkarmıştı.Merhaba kızlar, Freely mavi test(epedy) için bilgilendirme eklemek istiyorum;28 kasımda çatlatma iğnesi oldum, 14 aralık'a kadar silik çizgi gösterdi. İlk 5 dakika içinde çıkıyordu hem de silik çizgi, koyulaşma olmadığı için ciddiye almamıştım. Bugün regl oldum, sürpriz son oldubelki de iğne etkisi bende uzun sürmüş olabilir.
Güvenilir, silik çizgi çıkarmayan gebelik testi marka öneriniz varsa talibim
Merhaba doktorlar size ne dediler peki bende de var 5 mmBenim önceki sezaryenimden sprunum var bence kahverengi leke gibi geliyo ilk gün bugun normal sıvı kırmızya döndü bittikten sonra da böyle oluyo burda birisi istmosel den bahsetmişti sanırım benimde öyle rahim filmi cekilmesi lazım gebe kalıyptuz cocuk doğuruyoruz ama sıkıntılar bitmiyo bak iki senedir gebe kalamamamın sebebi bu bence
Teşekkür ederiimmgeç döllenme falan olmuştur artar canım kafana takma değerin çok güzel
Merhabalar istmocel ile ilgili ne dediler size acabaÖyle kuzum galiba beni özele yönlendirmesinde vardı bir sebebp sanırım diyorum inşallah özeldeki doğrudur
Dün duyunca o kadar kötü oldum ki içim dışıma çıktı ağlamaktan. İyi ki hemen tekrarladım diyorum testi, içim biraz ferahladı
Kuzum şehir hastanesinde yaptırmıştım hormon tahlilini sonucu da oraya gösterdim.
Birde özelde istmosel var dediler şehire gittim orda da biri var dedi bu yok dedi çok tuhaflar ya
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bende hamile olduğumu öğrendim daha kan vermedim ya adet bugün gözüküyor ama adete iki gün kala yaptım çok koyu çıktı bakalım pazartesi vericemKan verdim 1 gün gecikti regl 1850 çıktı beta , kızlar kafadan atınca oluyormuş
Seni asla salmam bilirsin, Allah aşkına sonucunla birlikte beni de etiketle müjdele biziTamam canım muhakkak haber vericem
kız sen hala vermedim artık direk doktor kontrolüne gidersinHayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bende hamile olduğumu öğrendim daha kan vermedim ya adet bugün gözüküyor ama adete iki gün kala yaptım çok koyu çıktı bakalım pazartesi vericem
kız sen hala vermedim artık direk doktor kontrolüne gidersin
hahahahaha salma beniSeni asla salmam bilirsin, Allah aşkına sonucunla birlikte beni de etiketle müjdele bizi