- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.921
Canım sen bi gebelik testi yapsana ?Kızlar 23. Günün ovülasyon testi hiç şaşırtmadı kıpkırmızı yine reglime 9 gün kaldı ama gecikicem herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bi gebelik testi yapsana ?Kızlar 23. Günün ovülasyon testi hiç şaşırtmadı kıpkırmızı yine reglime 9 gün kaldı ama gecikicem herhalde
Ben bugün 19-21 olacağını hiç düşünmüyorum. En fazla 16-17 olmuştur bence.İnşallah gerekli büyüklüğe ulaşmıştır. 19-21 de felan iğne yapıyorlar sanırım.
Bende tüp bebek denedim, oda olmadi. Son sansim da bitmiş gibi.
Sebep yok canım.Ben bugün 19-21 olacağını hiç düşünmüyorum. En fazla 16-17 olmuştur bence.
Hadi ya canım denedin mi tüp bebek. Sebep ne acaba ya o sebep bulunsa ona yoğunlaşılırdı.
Aynen bende boş kürtaj oldum kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden korkuyorum açıkçası kan vermeyeyaKan verdim 1 gün gecikti regl 1850 çıktı beta , kızlar kafadan atınca oluyormuş
hepi
kan ver direk hiç bekleme koyu çıktıysa , ama işte hemen mutlu oldum simdide ya gözükmezse ya boşsa ne takımtılıyız ya İnşallah sağ salim alırız
Yolk saçi ne canım inşallah kalp atışını duyarsin canım hepimiz inşallah pazartesi kan vericem canım sağlık ocağınaBu hafta keseyi ve yolk saçı gördük haftaya salı kalp atışı için tekrar çağırdı sen ne yaptın kan verdin mi ?
Bebeğin beslendiği kese demek inşallah sende güzel haberle gelYolk saçi ne canım inşallah kalp atışını duyarsin canım hepimiz inşallah pazartesi kan vericem canım sağlık ocağına
Tabikide eklerim kuzumSelam kızlar nasılsınız? Zumruduanka96 . sat 1 Aralık bat 30 Aralık. Belki ucundan kıyısından yakalarım topik kapanmadan. Beni de ekleyebilir misin acaba?
Kuzum gittiniz doktoraBebeğin beslendiği kese demek inşallah sende güzel haberle gel
Salı günü gittim çok şükür keseyi ve yolk saçı gördük ama doktorumun dediğine göre bebekte oluşmuş haftaya gel kalp atışını dinleteyim dediKuzum gittiniz doktora
Sağ ol canım. Bundan sonra başka topik var mı topikk?Tabikide eklerim kuzum
Oy maşallah kuzum ya çokkk sevindim mSalı günü gittim çok şükür keseyi ve yolk saçı gördük ama doktorumun dediğine göre bebekte oluşmuş hafta gel kalp atışını dinleteyim dedi
Ben açmadım kuzum ama birisi açmıştı yaSağ ol canım. Bundan sonra başka topik var mı topikk?
Korkarak gittim Zaten titriyordum doktorum fark etti niye titriyorsun dedi dedim boş gebelik geçmişim var o yüzden korkuyorum sonra gösterdi bana korkma bak burada dediOy maşallah kuzum ya çokkk sevindim m
Pekisi teşekkür ederim bilgilendirmen için canım. Belki orada konuşuruz yine. umha falan toz oldu. Nirdesiniz silik test yok mu gari kızlarrr nöörüyonuz?Ben açmadım kuzum ama birisi açmıştı ya
Maşallah hayırlı olsun çok sevindim pıtırcık kadar daha Insallah sağlıkla ilerler.Korkarak gittim Zaten titriyordum doktorum fark etti niye titriyorsun dedi dedim boş gebelik geçmişim var o yüzden korkuyorum sonra gösterdi bana korkma bak burada dedi
İnşallah canımBebeğin beslendiği kese demek inşallah sende güzel haberle gel
Oy benim minnoşum yaaa geri de kaldı bak minicik ordan bize bakıyoKorkarak gittim Zaten titriyordum doktorum fark etti niye titriyorsun dedi dedim boş gebelik geçmişim var o yüzden korkuyorum sonra gösterdi bana korkma bak burada dedi
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Kürtajdan sonra sağlıklı oluyormuş inşallah öyledir kötüyü düşünme lütfen bebişin seninle ve kalp atışınıda duyacaksın bir de kaç ay bekledin kürtajdan sonra ?Yolk saçi ne canım inşallah kalp atışını duyarsin canım hepimiz inşallah pazartesi kan vericem canım sağlık ocağına