- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.321
Hayırlı olsun canım. Hepimize dua etGünaydınn kızlar. İlk idrarlada bu şekilde çıktı testim. Saatim gelince ben hemen kan vermeye
Sağol canımHayırlı olsun canım. Hepimize dua et
Doğrudur canım keşke olabilsemBiraz rahat olmak lazım anlıyorum bende de vardı ama bu ay yine yok olmadı diye kafamdan çıkardım adet olucam diyordum testi bile zaten adet olucam boşa para verdim diyordum
24 kasımda betam 7.77 toplam 5 gün bu betanın üzerine 3 gün daha kanamam oldu düşmüştür diye düşündüm ben 18 gün olmuşAcaba betan sıfırlanmamış olabilirmi ki devamlı pik gitmesi beni şüphelendirdi bazen bazı kişilerde beta yavaş düşüyor
Hemen birgünde olurmu ki ay ne bileyim doktora gidicem ben ya bişey bilmiyorumBirde dikkatimi ceken 14. Gun koyu sonra catlama gibi siliklesmis 16 dan sonra tekrar koyulasmis erken yumurtlayip hamile kalmis olabilirmisin acaba
Değerlendirdik dün kuzum bide ben 18inde değerlendiremedik yumurtlamayı kaçırdım diye ağladım Bi dünyaSen degerlendirmeye devam et kuzucum sorun yoktur bugun yarin catlar insallah.
Canım bence sen hamilesin 10.günden sonra tekrar koyulaşmaya beşlamışKizlar günaydın iğneden sonra 11. Günüm tekli olanı bu sabah yaptımmelegim can S simurgggg etiketlere baktığınız için sizi etiketledimEki Görüntüle 3350423 Eki Görüntüle 3350422 Eki Görüntüle 3350421
Daha açan yok galiba. Anaaaaa ortada kaldıkKızlar Ocak grubu açıldı mı
HahahDaha açan yok galiba. Anaaaaa ortada kaldık
Cok sukur iyi gidiyor kuzumSağol kuzum benim desteğini bilmek öyle güzel kiohh maşallah yeğenimee her şey yolunda dimii ?
Canim benim hayirli olsunKizlar günaydın iğneden sonra 11. Günüm tekli olanı bu sabah yaptımmelegim can S simurgggg etiketlere baktığınız için sizi etiketledimEki Görüntüle 3350423 Eki Görüntüle 3350422 Eki Görüntüle 3350421
Kan verdim bakalımCanım bence sen hamilesin 10.günden sonra tekrar koyulaşmaya beşlamış
İnşallah canım inşallahCanim benim hayirli olsuninsallah kopkoyu oldugunu da gorursun. Gayet belirgin cikmis
Canım aşılama mı yaptırmıştınKan verdim bakalım
Kiz bidaha 1 gun kacirdim diye aglama bakiimDeğerlendirdik dün kuzum bide ben 18inde değerlendiremedik yumurtlamayı kaçırdım diye ağladım Bi dünya
Kuzum çok net belli ya iğne etkisi ne kadar sürer inan bilmiyorum ama çok ümit veren bir çizgi buKizlar günaydın iğneden sonra 11. Günüm tekli olanı bu sabah yaptımmelegim can S simurgggg etiketlere baktığınız için sizi etiketledimEki Görüntüle 3350423 Eki Görüntüle 3350422 Eki Görüntüle 3350421
Aşılama yapılacaktı rahim ağzı dar olduğu için yapmadı aşılamayı. Kendimiz denedikCanım aşılama mı yaptırmıştın