- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi yaptin mi hicKızlar bakar mısınız 1 hafta bitti hala koyu pik veya çatlama ne zaman anlayamıyorum
Kimyasal geçirdim kuzum geçen ay en son betam 7 ye kadar düştüGebelik testi yaptin mi hic
Canim gecen attigin en son 19 silik gibiydi ama 20ye bakilirsa simdi yumurta olgunlasmis ama catlayamamis daha sanki.Kızlar bakar mısınız 1 hafta bitti hala koyu pik veya çatlama ne zaman anlayamıyorum
Sağol kuzum benim desteğini bilmek öyle güzel ki ohh maşallah yeğenimee her şey yolunda dimii ?Az kalmis heyecanla bekliyor olacagim iyiyiz kuşum biz de sukur soyle boyle derken 10.haftayi bulduk
Uzun sure pik olunca gebelik olabiliyorKimyasal geçirdim kuzum geçen ay en son betam 7 ye kadar düştü
Benim 11 bugün evet erken canımBugün yumurtlamadan sonra 9.gunum daha erken bence
Biraz rahat olmak lazım anlıyorum bende de vardı ama bu ay yine yok olmadı diye kafamdan çıkardım adet olucam diyordum testi bile zaten adet olucam boşa para verdim diyordumMalesef elimde değil canım heran düşünüyorum
Sen degerlendirmeye devam et kuzucum sorun yoktur bugun yarin catlar insallah.Of niye böyle oldu ki sorun mu var acaba canım ya bide hep koyu gidiyor
Birde dikkatimi ceken 14. Gun koyu sonra catlama gibi siliklesmis 16 dan sonra tekrar koyulasmis erken yumurtlayip hamile kalmis olabilirmisin acabaKızlar bakar mısınız 1 hafta bitti hala koyu pik veya çatlama ne zaman anlayamıyorum
Acaba betan sıfırlanmamış olabilirmi ki devamlı pik gitmesi beni şüphelendirdi bazen bazı kişilerde beta yavaş düşüyorKimyasal geçirdim kuzum geçen ay en son betam 7 ye kadar düştü
Evet çok şükür ama inşallah güzel ilerler çok hızlı yükseliyor bu sefer de 5.5 kat artmış bişi olmaz inşallahAaa canım hamile misin hayırlı olsun saglıkla ilerlesin
Hayrli olsnm dedm ama haybeden oyle pembe cikmaz die.rabbim saglkla kucagina almayi nasip etsin. Dua et bizeTelefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şok
Benim göründü de 2mm göründü değerim de baya hızlı yükselmiş ama kaç mm olmalıydı bilmiyorum1500 ve üstünde görünüyor kese kuzum
Canım nasilsin aşılama oldu mu ?Yaaaa hadi hayırla gelsin inşallah oğluşun
Hadi inşallahHaydi kızlar güzel haberler peş peşe geliyor bugün ay sonuna kadar çok hamiş çıkıcak burdan
Yorum canım bu ay değerlendirmeler bile doğru düzgün olmadı bide ağrı sızı hiçbirşey yokUzun sure pik olunca gebelik olabiliyor