- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.241
Kızlarr merhaba bir şey sorcam
Beta değerim düzenli artıyor 4-5 kere baktırım bugün de 11.300 küsür çıktı ama doktor keseyi göremedi.
Bugün 5+6. Gündü kesin görünür diye gittim ama doktor rahmi görüyorum keseyi göremiyorum cihazım çok eski, gaz da var o yüzden olabilir dedi? Ama bu değerle görmemesi imkansız değil mi?
Sizde neden böyle bir şey olabilir? Dış gebelik desem onda kese oluyor. Kimyasal desem o da değil artışım düzenli. Başına gelen var mı ?
Canım bence özele git ben ikinci gebeliğimde devlette boş gebelik dendi özelde ise var dediler ve 6 haftalıkken kalbi durmuş meğersemKızlarr merhaba bir şey sorcam
Beta değerim düzenli artıyor 4-5 kere baktırım bugün de 11.300 küsür çıktı ama doktor keseyi göremedi.
Bugün 5+6. Gündü kesin görünür diye gittim ama doktor rahmi görüyorum keseyi göremiyorum cihazım çok eski, gaz da var o yüzden olabilir dedi? Ama bu değerle görmemesi imkansız değil mi?
Sizde neden böyle bir şey olabilir? Dış gebelik desem onda kese oluyor. Kimyasal desem o da değil artışım düzenli. Başına gelen var mı ?
Ya belirti vardı ama hafif hep yaşıyoruz diye psikolojikmen diye umursamadım birkaç gündür de gezdim kendime kendime daha çok namaza verdim ya kafamdan attım ma şu an İnşallah bir şey yoktur belirti olmasaydı beni de korkuttu çünkü ikinci gebeliğimde boş gebelikte ve belirti yoktu evet rüya görüyordum ya benBende de belirti varmış ama hiç umursamamıştım göğüs Hassasiyetim bile 2 gün öncesin de başlamıştı illa şiddetli belirti olmasına gerek yok herkesin bünyesi farklı bende hala bir belirti yok mesela bu beni korkutmuyor mu korkutuyor ama bunu da biliyorum herkes belirti yaşamazbende rüyalar gördüm hala daha görürüm
İnşallah ya yarın yaparsam sizinle de paylaşırımBelki yarın hafiften çizgileri görmeye başlarsın belli mi olur
Kızlar İnşallah Aralık ayını hepimiz hamileyiz diye kapatacağızEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Çok iyi anlıyorum seni benim boş gebeliğimde de belirtim yoktu sadece yoğun bir akıntım vardı arada koku Hassasiyetim olurdu o kadar aman bunların hepsi kötü anılar şimdi sağlıklı ilerlicek inşallahhh pozitif düşün hamileliğine sevin sen boşver bunlarıYa belirti vardı ama hafif hep yaşıyoruz diye psikolojikmen diye umursamadım birkaç gündür de gezdim kendime kendime daha çok namaza verdim ya kafamdan attım ma şu an İnşallah bir şey yoktur belirti olmasaydı beni de korkuttu çünkü ikinci gebeliğimde boş gebelikte ve belirti yoktu evet rüya görüyordum ya ben
Hayırlısı olsun canımİnşallah ya yarın yaparsam sizinle de paylaşırım
Ya fazla da sevinmek istemiyorum ya test yalanmış gibi geliyorÇok iyi anlıyorum seni benim boş gebeliğimde de belirtim yoktu sadece yoğun bir akıntım vardı arada koku Hassasiyetim olurdu o kadar aman bunların hepsi kötü anılar şimdi sağlıklı ilerlicek inşallahhh pozitif düşün hamileliğine sevin sen boşver bunları
Canım sendemi hamilesinHayırlısı olsun canım
Geçen aydı canım benim yaptım bende test negatif çıktıSen yaptın mı test
İnsanın inanası gelmiyor kan vermeye gitmiştim bende hemenYa fazla da sevinmek istemiyorum ya test yalanmış gibi geliyor
Var işte bee süpperr gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallahBide öylesine kaset aldım artımed bu. 5. Dakikada böyle çıktı
Evettt yarın kan vericemCanım sendemi hamilesin
Benim daha erken diye gidemiyorum inan ben testi alıp fırlatacaktım sonra dedim Yok bekleyeyim bakayım diğer test böyle çıktı bu sefer de böyle olmasınİnsanın inanası gelmiyor kan vermeye gitmiştim bende hemen
Dua et bana artık hamilesin duaların çabuk kabul olurHayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim canım. Yarın da bi kan vericem çıkan sonucu doktoruma yazarımVar işte bee süpperr gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yarın gidcem özele. Kese var ama rahimde dese yine mantıklı bi açıklaması olcak ama komple kese yok dedş banaCanım bence özele git ben ikinci gebeliğimde devlette boş gebelik dendi özelde ise var dediler ve 6 haftalıkken kalbi durmuş meğersem
Kendimde bu süreçten geçtiğim için daha testi görür görmez sizler için dua ettim. İnşallah en kısa sürede güzel haberleri alırsınızDua et bana artık hamilesin duaların çabuk kabul olur
Aaa evet hayırlısı olsun çok sevindim ya adet günümü kaç gün var biz seninle diğer bir forumda da birlikteydik adete 10 gün kala gelin beraber bekleyelim forumda aynı anda aldık haber yaa Allah'ın mucizesi yaEvettt yarın kan vericem