- 19 Şubat 2020
- 5.326
- 2.891
- 40
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.901
Yok canım maalesef sanırım diğer test bozuktuAynen canım hayırlısi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım maalesef sanırım diğer test bozuktuAynen canım hayırlısi olsun
Mantigim sana yine ne olur olmaz bati bekle diyor ama merak da ettim simdi hadi hayirli sonuclarla gel insallah canimHahahaah canımsınız yaaa trafikten daha eve gidemedim. Normalde yarım saat önce eve gidip test yapmış bile olurdum ama artık saat 9 a doğru anca yemek yeriz önce. İyi ki varsınız hepinizi etiketleyeceğim sonuca göre
Sen devam ettirmeyecek misin ocak ayından itibarenCanım benim tekrardan çok geçmiş olsun bitanem aralık 30 da topik kapanıyor burası yeni topik açan arkadaşlar var inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın
Hayırlısi olsun canım inşallah yeni yılda güzel haberler alirsinYok canım maalesef sanırım diğer test bozuktu
Yok canım maalesef sanırım diğer test bozuktu
Evet 2. Testi yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisiymiş sanırım5 dakikadan sonrakinler yanıltabılıyot canım eğer testin varsa tekrarla bence ilk 5 dakka önemli
Böyle belirsizlik içinde kalmaktan çok sıkıldım ya. Ne bileyim bir yanım da olumsuz diyor falan garip duygularMantigim sana yine ne olur olmaz bati bekle diyor ama merak da ettim simdi hadi hayirli sonuclarla gel insallah canim
Bizde öyleBir an önce şu testi alıp yapsam rahatlayacağım
Yok canım benimSen devam ettirmeyecek misin ocak ayından itibaren
Sabah ilk idrarla testi dene canım en doğrusu buEvet 2. Testi yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisiymiş sanırım
İnşallah canım Bir an önce adet olup şu ağrılarımın geçmesini diliyorumHayırlısi olsun canım inşallah yeni yılda güzel haberler alirsin
İnşallah canımİnşallah canım Bir an önce adet olup şu ağrılarımın geçmesini diliyorum
sende durumlar ne alemde kuzum var mı belirtinBenimde 7si
kızlar ovulasyonun 15 ğünü buğün adet olmadım bel,kasık ve gögüs ağrım var ve şu an midem bulanıyor bakarmısınız? 15 dak sonra baktım netleşmiş kurumamı bu? eşimden erken gebelik istedim .onuda yapcagım dün erken gebelik yaptım bir şey yoktu
Göğsümdeki damarlar çok belirginleşti çok acıyor ploraktin hormonunun yükseldiği mi ilgili buİnşallah canım
Erken gebelik testi yaptım canım az önce onda çıkmadı maalesefVarrr canım bence. Kan tahlili verip netlestir bence. Hayırlı olsun inşallah
Kuzum senin gecikmen mi var yoksa bat günün mü bugünErken gebelik testi yaptım canım az önce onda çıkmadı maalesef
Iyi yap gitsin hadi insallah pozitifini bekliyoruz canimBöyle belirsizlik içinde kalmaktan çok sıkıldım ya. Ne bileyim bir yanım da olumsuz diyor falan garip duygular
Benim de erken gebelik testinde cokmamisti canım. Kaset testte cikmisti. Bence kan verinYok canım maalesef sanırım diğer test bozuktu