- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.921
Evet oluyormuş. İkinci testi yaptım negatif. Diğeri sanırım kuruma çizgisiydiOlmayınca bembeyaz çıkıyor ama . Kuruma çizgi filan ben hiç yasamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oluyormuş. İkinci testi yaptım negatif. Diğeri sanırım kuruma çizgisiydiOlmayınca bembeyaz çıkıyor ama . Kuruma çizgi filan ben hiç yasamadim
Bir de sabah yapın bakalım ya.Evet oluyormuş. İkinci testi yaptım negatif. Diğeri sanırım kuruma çizgisiydi
Dündü canım adet gunumKuzum senin gecikmen mi var yoksa bat günün mü bugün
Yaaa dün yaptım kaset test yoktu bilmiyorum ya olmazsa yarın kan veririm normalde yumurtlamadan 10 12 gün arası bana adet oluyordum şu an 15 günümBenim de erken gebelik testinde cokmamisti canım. Kaset testte cikmisti. Bence kan verin
Valla canım ben iki kere yaptım erken gebelik gölgesi bile cokmadi. Dr. Prufer kaset testini aldım. Adetimden iki gün önce silik şekilde sonuç verdiYaaa dün yaptım kaset test yoktu bilmiyorum ya olmazsa yarın kan veririm normalde yumurtlamadan 10 12 gün arası bana adet oluyordum şu an 15 günüm
Yaaaa aşkolsun sıktım mı sizi. Valla heyecanımdan kusura bakmayın lütfenBizde öyle
Kızz badem miii kocaman olmuş ya maaşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum benim inşallah ben de verebilirim güzel haberiOlacak olacak canim benim. 2 haftaya kalmadan guzel haberi vereceksin insallah mercimegi biraz asti sanirim badem kadar diyebiliriz
Ya umutlandim şimdi tek bildiğim göğüslerim ağzıma gircek ve belim kopuyorValla canım ben iki kere yaptım erken gebelik gölgesi bile cokmadi. Dr. Prufer kaset testini aldım. Adetimden iki gün önce silik şekilde sonuç verdi
Yarın kannnn verrrrr benceee . Vermelisinnnn bu son virajda çok güzel haberler alıyoruz Aralık topikindeYa umutlandim şimdi tek bildiğim göğüslerim ağzıma gircek ve belim kopuyor
Eşime gidelim şimdi diyorum çıkmamış işte niye gidiyoruz diyor yarın gidicem canım en azından ilaç alırım ağrılarım için ne olduğunu bileyimYarın kannnn verrrrr benceee . Vermelisinnnn bu son virajda çok güzel haberler alıyoruz Aralık topikinde
Bu erkekler hep böyle yaaww boşverEşime gidelim şimdi diyorum çıkmamış işte niye gidiyoruz diyor yarın gidicem canım en azından ilaç alırım ağrılarım için ne olduğunu bileyim
Insallah kuzucum vereceksin cok yakin zamanda hem de yurekten inaniyorumKızz badem miii kocaman olmuş ya maaşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum benim inşallah ben de verebilirim güzel haberi
Aynn canım çok ümitli değilim ama yinede vericem kan olmazsa söktürücü alırımBu erkekler hep böyle yaaww boşver
Bu erkekler hep böyle yaaww boşver
Oy ben o bademi yerimmmmmcanım benim maşallah ya zaman nasıl ageçiyor baksanaaa badem olmuşOlacak olacak canim benim. 2 haftaya kalmadan guzel haberi vereceksin insallah mercimegi biraz asti sanirim badem kadar diyebiliriz
YA o bademi yesem yesemm maşallah yaOlacak olacak canim benim. 2 haftaya kalmadan guzel haberi vereceksin insallah mercimegi biraz asti sanirim badem kadar diyebiliriz
İnşallah kuzum Allah'ım hepimize nasip etsin tutunma ağrısı olabilir kuzumŞu kocalar kadar keski rahat olsaydık ya Kızlar banada dua edin bu ay güzel haberler allayim ya .bugün adet sancısı geldi gitti bende üç dört defa acaba yerleşiyirmu uygulamada 1 Aralık yumurtlama değerlendirdik üç gün boyunca inşallah tutunmadir ya adete 10 gün var
46. Günümde yaptığım testim pozitif çıktı kızlar. Allah'tan hayırlısı yarın sabah tekrarlicam haftaya da kan vermeye giderim inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin