- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.781
Vücudunu dinlersen ne belirtiler oluyor sanarsın 5 aylık hamileyizBeliti olmadığı zamnlar adet oluyordum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücudunu dinlersen ne belirtiler oluyor sanarsın 5 aylık hamileyizBeliti olmadığı zamnlar adet oluyordum zaten
Kız belirti yokki dinleyim beklicem adete kadar bakalım ben diğer aylar öyleydim üç aydır dinlemiyorumVücudunu dinlersen ne belirtiler oluyor sanarsın 5 aylık hamileyiz
En cok ne zman adet oldun derken anlamadım canımBen 26 kasimda.n başladım üç aralığa kadar sık ilişki yaşadım bakalım inşallah tutmuştur sen en çok ne zaman adet oldun
Kasım ayında ne zaman oldun adetEn cok ne zman adet oldun derken anlamadım canım
21 kasımda oldumKasım ayında ne zaman oldun adet
21 kasımda oldum
Bende 17 Kasım oldum acaba benim yumurtlama ne zaman21 kasımda oldum
Benim uygulamada 4 Aralık gösteriyordu ama ben ovülasyon testi yapıyorum 2sinde pik olduBende 17 Kasım oldum acaba benim yumurtlama ne zaman
İyi yapıyorsun ınsallah bu ay o güzel haberi vericeksinKız belirti yokki dinleyim beklicem adete kadar bakalım ben diğer aylar öyleydim üç aydır dinlemiyorum
İnşallah pek sanmıyorumİyi yapıyorsun ınsallah bu ay o güzel haberi vericeksin
Ben üç uygulama yükledim ikisi 30 Kasım bir tanesi 1 Aralık ben bunları değerlendirdim olacağı varsa olur nasip artikBenim uygulamada 4 Aralık gösteriyordu ama ben ovülasyon testi yapıyorum 2sinde pik oldu
Aynen oyle ben 12.gun test yapicamBen üç uygulama yükledim ikisi 30 Kasım bir tanesi 1 Aralık ben bunları değerlendirdim olacağı varsa olur nasip artik
Ben kararsızım bakalım ne zaman yaparım yaparsam yazarım burayaAynen oyle ben 12.gun test yapicam
Evet ya ben de bunlardan bir tanesiyim geçen sene rahmetli oğluma Eylül ayında çatlatma iğnesi oldum klemen kullandım tutmadı ama Ekim ayında kendiliğimden kalmıştımKuzuumm ben de seni ozledim ya.. pek bakamadim uzun suredir buralara gercekten. Cok erken uyuyorum ve surekli uyuyorum. O haldeyim. Dun kontrol vardi cok sukur yolunda dedi her sey. 2.7cm olmus bebis. Bakalim insallah sonuna kadar oyle gider
Simdi edosa yazdiklarini okudum kuzum altta. 4 yumurta super buyumus bence. Bisey soyliyim mi. Gecen ayki klomenin etkisi bence ve ben bu sitede boyle klomeni kullandigi ay degil de bir sonraki ay hamile kalan cok gördüm. Insallah senin de oyle olur bebisim moral ve motivasyonunu iyi gordum bu arada ve cok sevindim
Olacak olacak canim benim. 2 haftaya kalmadan guzel haberi vereceksin insallah mercimegi biraz asti sanirim badem kadar diyebilirizKuzucumm Çok özletme kendini ara ara uğra bize Maaşallah kocaman olmuş ya bebiş mercimek kadar oldu mu yani ben de 2. Ay hamile kalan daaha çok kişi olduğuna inanarak modumu hep yüksek tutuyorum inşallah olacak
Canım bunun neresi silik gayet hamilesin kan ver bence zaten gecikmen varSelam kızlar bugün gebelik testi yaptım 4 gün gecikmem var ama çizgi silik sizce pozitif mi tam anlayamadım da
Ummadığın zamanda oluyor geneldeİnşallah pek sanmıyorum
Ay gerçekten mi canım ben çizginin kıpkırmızı olmasını bekliyordum bu bana silik gibi geldi Şuan çok heyecanlandım yarın kan vereceğim inşallahCanım bunun neresi silik gayet hamilesin kan ver bence zaten gecikmen var
Bi test yapmadı yumurtalıklarıma baktı tamam sıkıntı yok dedi klomen verdi evet inofolic pahalı günde 2 tane olacak sekilde kullandım (1 kutu 10 gün gidiyor) 2 kutu 600₺ civarı vermiştim ama sonuç aldığım için değerİnofolic doktor bana da verdi ama eczacı bu çok pahalı başka bir folik asit kullanabilirsin dedi. Klomeni hangi testi yapıp kullandiriyor