- 7 Ocak 2015
- 1.965
- 1.256
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.761
varmı belirtiler ne durumdasıncanım bende senin bat 2 aralık gibi hatırladım bi yazayım dedim bayadır girmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varmı belirtiler ne durumdasıncanım bende senin bat 2 aralık gibi hatırladım bi yazayım dedim bayadır girmiyorum
Ben üç gün durdu üçüncü gün banyo yaptım tekrar yapıştırdım üç gün daha kaldı cikarttim canimÇok 6 gün bile adet bitimi yapıştırıp 2 gün sonra çıkartman gerekiyordu sonra tekrar yenileyip 2 gün daha kalıp bir daha takmaman gerekiyor
İnşallah bu ay o aydırİyi maşallah güzel artmış inşallah sağlıklı bir gebelik olur benimde belirti yok ama iki gün önce sol tarafa donecektim ki sol kasigima öyle bir batma ağrı girdi ki içim gitti resmen
Yok yapmadım ama ben o gün adet tarihimin olduğuna emin değilim uygulama öyle 27 günde bir görürüm ama bu ay 29 oldu hangisi artik bilmiyorumBenimde 16 aralik yumurtalama takibi yaptın mi
İnşallah canım dua edin bizler için inşallah olmuştur yaa hiç bir belirtim yok on gün var ama yokİnşallah bu ay o aydır
bel soğukluğu, bel açıklığı için yapılıyor aslında yakıyı adet bittikten sonra takıyorsun 2 gün kalıyor 2 gün ara verip tekrar takıyorsun 2 sonunda birdaha takmıyorsun yumurta geliştirip çatlattığını söyleyen var hamile kalanda varmış ben 2 ay denemiştimYakı ne ben bilmiyorum
Anladim canim benim 2 aralikta çatlama oldu bakalmYok yapmadım ama ben o gün adet tarihimin olduğuna emin değilim uygulama öyle 27 günde bir görürüm ama bu ay 29 oldu hangisi artik bilmiyorum
Hayırlısı olsun canımBen üç gün durdu üçüncü gün banyo yaptım tekrar yapıştırdım üç gün daha kaldı cikarttim canim
hayırlısı olsun öncelikle ilk günler biraz dinlenmende fayda var bence gitme işe bikaç gün sonra normal hayatına dön sürekli yatmayı doktorlar önermiyorkzılar transferin ertesi günü işe gelsem olur mu, sürekli oturuyorum ağır bişe kaldırıp indirmiyorum eğilmiyorum. sizler transfer sonrası neler yaptınız
Belirti arama bence bende aşırı bir belirti yaşamadımİnşallah canım dua edin bizler için inşallah olmuştur yaa hiç bir belirtim yok on gün var ama yok
Ben devlette baktırdım 0.65 çıktı doktor çok kötü tüp bebek olur bununla dedi özel bi lab adı verdi orda tekrarla dedi tekrarladım 2,14 çıktı. Yani çok güvenme devlete canım, inkanın varsa özel bir laboratuvar da baktır tekrar amh aEvet üniversite hastanesinde yaptırdım. Hsg yi özelde çektirdim
Ohh ne güzel kuzum kararını vermişin tabii ki orda da ihtimaller var hemen tutar mı tutmaz mı ki inşallah tek seferde kavuşuruz minnoşlarımızaBen de yıl başına kadar süre verdim kendime bebişim. Ocakta rahim filmi cektircem. Artık sonuca göre belki aşılama ya da tüp bebek bakicam beklemek istemiyorum artık. Onlar da bi süreç neticede
Ben hacamat yaptırdım bi tek yakiyi duymamıştım hicbel soğukluğu, bel açıklığı için yapılıyor aslında yakıyı adet bittikten sonra takıyorsun 2 gün kalıyor 2 gün ara verip tekrar takıyorsun 2 sonunda birdaha takmıyorsun yumurta geliştirip çatlattığını söyleyen var hamile kalanda varmış ben 2 ay denemiştim
Ayyyyy inşallah aşkım yaOhh ne güzel kuzum kararını vermişin tabii ki orda da ihtimaller var hemen tutar mı tutmaz mı ki inşallah tek seferde kavuşuruz minnoşlarımıza
Yeni yıla bebiş haberiyle girersin kuzum inşallah
Beliti olmadığı zamnlar adet oluyordum zatenBelirti arama bence bende aşırı bir belirti yaşamadım
Hacematta yaptırdım göbeğime bardakta kapattım yakıda yaptım ama hiçbir şey yapmadığım ayda hamile kaldım rabbim zamanını biliyor hepsi stres faktörüBen hacamat yaptırdım bi tek yakiyi duymamıştım hic
Ben 26 kasimda.n başladım üç aralığa kadar sık ilişki yaşadım bakalım inşallah tutmuştur sen en çok ne zaman adet oldunAnladim canim benim 2 aralikta çatlama oldu bakalm