- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.821
İnşallah çok beklemeden o güzel habere kavuşursunuzYa tabii orası öyle, 2 ay önce yumurtlama yok çatlama her gün değerlendirdik de noldu zamanı var, bekliyoruz biz de o zamanı <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok beklemeden o güzel habere kavuşursunuzYa tabii orası öyle, 2 ay önce yumurtlama yok çatlama her gün değerlendirdik de noldu zamanı var, bekliyoruz biz de o zamanı <3
İyiyim bende canım. Bence şans verebilirsin canım aşılamayaİyiyim canım şükür sen nasılsınn
Adeti bekliyorum ben, doktor aşılama önerdi ama tam karar veremedim henüz
Valla biliyor musun, takip etmedim ya belirti bile yaşamadım ya. İnsan takip ettikçe her belirtiyi yaşadığını sanıyor psikolojik olarak, bu bile büyük bi stres aslında.İşte böyle zamanda tutar kuzum zaten üstüne düşmemişken yanı yumurtlamadan kaç gün geçmişmolsun şimdi senin
Ben silik çizgi görüyorum canım hemen mi çıktıMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
Kaçıncı dakikalarda çıktı kuzum çizgiMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
Bide böyle denemiş olursun kuzumbakarsın böyle şanslı gelirValla biliyor musun, takip etmedim ya belirti bile yaşamadım ya. İnsan takip ettikçe her belirtiyi yaşadığını sanıyor psikolojik olarak, bu bile büyük bi stres aslında.
Yumurtlamadan 6 gün geçmiş kuzucum daha erken, çatlamadan da 5 herhalde
10 dakika içinde çıktıBen silik çizgi görüyorum canım hemen mi çıktı
Çizgi hemen çıktıysa ihtimal varMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
Kuzucum sen nasılsınÇizgi hemen çıktıysa ihtimal var
10 dakika içinde ama tam belli olmuyor çizgi kuruma çizgisi mi sizceKaçıncı dakikalarda çıktı kuzum çizgi
5 dakikadan sonrakinler yanıltabılıyot canım eğer testin varsa tekrarla bence ilk 5 dakka önemli10 dakika içinde ama tam belli olmuyor çizgi kuruma çizgisi mi sizce
Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum bitanem sanırım havaların kasvetli oluşu da etkiledi beni, bugün ovulasyon testi yaptım henüz yumurtlama yok zaten döngümün 10.günündeyim erken daha, sen nasılsın nasıl gidiyorKuzucum sen nasılsın
Ohhh kendine gelmene çok sevindim kuzum bende iyim işte beklemeyeyim ovulasyona devamBugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum bitanem sanırım havaların kasvetli oluşu da etkiledi beni, bugün ovulasyon testi yaptım henüz yumurtlama yok zaten döngümün 10.günündeyim erken daha, sen nasılsın nasıl gidiyor
İlk tabloya yazdırdığım 5 aralıktı ama galiba geç yumurtladım 7-8 aralık gibi kaydı canım. Pazar günki testim negatifdi şimdi beklemedeyimcanım bende senin bat 2 aralık gibi hatırladım bi yazayım dedim bayadır girmiyorum
Sende durumlar nasıl canımcanım bende senin bat 2 aralık gibi hatırladım bi yazayım dedim bayadır girmiyorum
Bu ay yılın son ayı, 2023ü güzel hatırlamak için bu ay mucizeler bizimle olsun, 2024 yılının en güzel haberini almış olalımOhhh kendine gelmene çok sevindim kuzum bende iyim işte beklemeyeyim ovulasyona devam
İnşallah kuzum 2023 yılı genelmolarak kötü geçti bu mutlu sonu hak ediyor 2023 Allahım nasip etsinBu ay yılın son ayı, 2023ü güzel hatırlamak için bu ay mucizeler bizimle olsun, 2024 yılının en güzel haberini almış olalım
İnşallah bitanem inşallaaahhhh sende sayıların gücüne inanıyorsun sanırım sayfanın başına yazdığın sayıları gördümmmİnşallah kuzum 2023 yılı genelmolarak kötü geçti bu mutlu sonu hak ediyor 2023 Allahım nasip etsin
Belirti var kasıklarda iki gündür acayip doluluk rahatsızlık ağrı batma ne ararsan var. Adetden bir hafta öncesinde istisnasız adet sivilcem çıkar bu hiç değişmez ama şimdi adet yaklaşmasına rağmen çıkmadı yani öyle işte inşallah pozitife döner yavarmı belirtiler ne durumdasın