- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.741
Emin olursun hemtamam canım bide başka yerde yaptırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olursun hemtamam canım bide başka yerde yaptırayım
Cikinca haber ver etiketle benide canimtamam canım bide başka yerde yaptırayım
tabi haber veririmCikinca haber ver etiketle benide canim
Varr çevremde kaldı da bende bu ay denedimKızlar yaki ile hamile kalmayi duynuz mu yada cevrenizde öyle kalan var mi
Bende denedim bu ay nasil yaptın pekiVarr çevremde kaldı da bende bu ay denedim
Ben duyup denemiştim ama bende pek işe yaramadı belki sizde yararKızlar yaki ile hamile kalmayi duynuz mu yada cevrenizde öyle kalan var mi
Insllah bakalmBen duyup denemiştim ama bende pek işe yaramadı belki sizde yarar
Bir tanesini kestim sağ sol kasıklarıma yapıştırdım bir tanesini kesmeden beline yapıştırdım.kalca dan başlayıp bir hafta durdu sen nasil yaptın canımBende denedim bu ay nasil yaptın peki
İnşallah canım sen ne yaptın durumun nasıl beta takibi yaptinmi hiçBen duyup denemiştim ama bende pek işe yaramadı belki sizde yarar
Yakı o kadar uzun süreli kalması tehlikeli yanlış yapmışsınızBir tanesini kestim sağ sol kasıklarıma yapıştırdım bir tanesini kesmeden beline yapıştırdım.kalca dan başlayıp bir hafta durdu sen nasil yaptın canım
Ben ilk belime kupa vururdum sonra yumurtalamadan 2 3 gun once sonra sadece belime yaki yapistrdim 2 gun kaldi cikardim bat ne zman seninBir tanesini kestim sağ sol kasıklarıma yapıştırdım bir tanesini kesmeden beline yapıştırdım.kalca dan başlayıp bir hafta durdu sen nasil yaptın canım
Dün verdim canım çok şükür güzel arttı 235 çıktı şuan bir belirtim yok normal günlük yaşantıdayımİnşallah canım sen ne yaptın durumun nasıl beta takibi yaptinmi hiç
Bana on gün dediler hata ben dayanamadım altı gün kaldırdım dayanamadım artıkYakı o kadar uzun süreli kalması tehlikeli yanlış yapmışsınız
Çok 6 gün bile adet bitimi yapıştırıp 2 gün sonra çıkartman gerekiyordu sonra tekrar yenileyip 2 gün daha kalıp bir daha takmaman gerekiyorBana on gün dediler hata ben dayanamadım altı gün kaldırdım dayanamadım artık
Yok ben kupa vurmadim ben adet bitti yapıştırdım benim bat 15 Aralık benim bu iki ay oynuyor ya böyle oynaması iyimis diye duydum bakalım inşallah olmuşturBen ilk belime kupa vururdum sonra yumurtalamadan 2 3 gun once sonra sadece belime yaki yapistrdim 2 gun kaldi cikardim bat ne zman senin
canım bende senin bat 2 aralık gibi hatırladım bi yazayım dedim bayadır girmiyorumTamam canım etiketlerim
Benimde 16 aralik yumurtalama takibi yaptın miYok ben kupa vurmadim ben adet bitti yapıştırdım benim bat 15 Aralık benim bu iki ay oynuyor ya böyle oynaması iyimis diye duydum bakalım inşallah olmuştur
İyi maşallah güzel artmış inşallah sağlıklı bir gebelik olur benimde belirti yok ama iki gün önce sol tarafa donecektim ki sol kasigima öyle bir batma ağrı girdi ki içim gitti resmenDün verdim canım çok şükür güzel arttı 235 çıktı şuan bir belirtim yok normal günlük yaşantıdayım
Yakı ne ben bilmiyorumÇok 6 gün bile adet bitimi yapıştırıp 2 gün sonra çıkartman gerekiyordu sonra tekrar yenileyip 2 gün daha kalıp bir daha takmaman gerekiyor