- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.881
Benim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorumBenimde adet sancisi gelip gidiyor hem adet olucam korkusu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorumBenimde adet sancisi gelip gidiyor hem adet olucam korkusu var
Metalik mi?Benim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorum
Meloşşşşum nasılsınnnnMetalik mi?
Galiba metalik gibi ama ara ara geliyo o tat.. yediklerimin tadı bile değişik gelmeye başladıMetalik mi?
Benim adet sancısı kısa arada geliyor gidiyor batma sağda var yani inşallah belirtilerimiz psikolojik olmaz ya garip tat hamilelikte oluyor inşallah hamilesindir hepimizBenim adet sancısı gibi değilde henüz bi batma var gibi daha çok bile ağzımda garip bi tat var anlamlandıramıyorum
İyiyim bebeğim iş güç sen napıyosunMeloşşşşum nasılsınnnn
Canimcim benim belirtim yoktu biliyosun sadece ben asiri erken uyudum 3-5 gun boyle aksamlari asiri halsizdim o kadar.. hala daha bilmiyorum ki baksana pazartesi kanda gorucez benim su an regl oncesi gibi yeni yeni goguslerim sisti eklem yerlerim de cok agriyor ondan diyorum acaba regl mi olcam ciddenbegmsss bebişim belirtilerini yazsana faydası olur merak eden okur bizim gibi Ne zaman hissettin , ne hissettin , ne zaman öğrendin gibi
İnşAllah gebeliktendir Başka belirtin var mıGaliba metalik gibi ama ara ara geliyo o tat.. yediklerimin tadı bile değişik gelmeye başladı
Amin çokça aminnnnnAmin amin Allah burda bekleyen herkese bekletmeden nasip etsin
İyim bende ay günler geçmiyo geçmiyoİyiyim bebeğim iş güç sen napıyosun
İnofolic ve d vitamini kullandim kuzum ben de bu ay. Ama reglin bitiminde basladim. Ovulasyona kadar kullandim. Bakalim neler olacakHosbulduk canım benim Aminnnnnn inşallah birtanem bu ay imprly ve koenzim q10 kullanacağım @Niqu cum gibi sende bir takviye alsan mi bu ay
Evet yaa uğurlu geldi gerçekten sayıları arttıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamamHamişler çıkmaya başladı topikten maşallah maşallah topluca gidicez buralardan
Seni de eklicemmm daha durrrEvet yaa uğurlu geldi gerçekten sayıları arttıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam
Kızlar ayın 28 kaç gün var bir gün bile önemli bizim içinİyim bende ay günler geçmiyo geçmiyo
12 gün var canımKızlar ayın 28 kaç gün var bir gün bile önemli bizim için
İnşallah isteyen herkes biran önce güzel haberler alır benim de bu ay bu haberi almaya çok ihtiyacım varBenim adet sancısı kısa arada geliyor gidiyor batma sağda var yani inşallah belirtilerimiz psikolojik olmaz ya garip tat hamilelikte oluyor inşallah hamilesindir hepimiz
Yaaaa gördük kuzum gördük şükürrrYa senın bebişinin tötünü yirimmmm keseyi görmüşsün kuzummm
Kaçıncı gündesinİyim bende ay günler geçmiyo geçmiyo
Kalp atışı ne zaman kısmetse balımYaaaa gördük kuzum gördük şükürrr