- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.901
Geçmeyen kasık ağrısı dışında da bi belirtim yok şimdilik ama batıla da daha var herşey için çok erken ama inşallah gebelik vardırİnşAllah gebeliktendir Başka belirtin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmeyen kasık ağrısı dışında da bi belirtim yok şimdilik ama batıla da daha var herşey için çok erken ama inşallah gebelik vardırİnşAllah gebeliktendir Başka belirtin var mı
Ayın 10 pik sonrasında test almamıştım yani pikten sonra 6 günKaçıncı gündesin
Ayyy iyi ki söyledin hiç fark etmemişiim kalbi atmaya başlamış bugün miniğiminHadi inşallah senin imza da bugün çok tatlı bir ❤ var gördün müü
Haftaya cumartesiye çağırdı kuzumKalp atışı ne zaman kısmetse balım
Hadi bakalım kısmetse güzel güzel pıt pıt duyucaksınHaftaya cumartesiye çağırdı kuzum
İnşallah bebeğim darısı sana olsun inşallah 6.gündeymişsin 3 gün sonra patlat bombayı bizeHadi bakalım kısmetse güzel güzel pıt pıt duyucaksın
İnşallah inşallah ama test perilerim geliyo yavaş yavaşİnşallah bebeğim darısı sana olsun inşallah 6.gündeymişsin 3 gün sonra patlat bombayı bize
Yapma desem yapmıcaksın sanki amaa salı günü vereceksin bence güzel haberiİnşallah inşallah ama test perilerim geliyo yavaş yavaş
Ay hamişsin hissettin demek yok ben salıya kadar beklerim senden duydum yaYapma desem yapmıcaksın sanki amaa salı günü vereceksin bence güzel haberi
Bekle kuzum 10 dakka çek resmî bidaha atOldu en sonunda oldu bim bam boomm Ovü 14. Gün 3. Dk da bu sonuçç @Blue_girll edahandro fnd_50 Zumruduanka96 ve diğer kızlar ne zaman çatlıyoorum şimdi
İyi az kalmış 3 güne başlarsın testlereAyın 10 pik sonrasında test almamıştım yani pikten sonra 6 gün
Tamam ama arada uğruyo test perileriİyi az kalmış 3 güne başlarsın testlere
Boşuna yapmış olursun bebeğim bekle sonrasında ihtiyacın olacak o testlereTamam ama arada uğruyo test perileri
Okurken çok duygulanıyor insan minnacık sevdacıkkAyyy iyi ki söyledin hiç fark etmemişiim kalbi atmaya başlamış bugün miniğimin
Olmamış mıBekle kuzum 10 dakka çek resmî bidaha at
Yarın veya sonraki gün çatlarOldu en sonunda oldu bim bam boomm Ovü 14. Gün 3. Dk da bu sonuçç @Blue_girll edahandro fnd_50 Zumruduanka96 ve diğer kızlar ne zaman çatlıyoorum şimdi
Aynen özgecim hissetmiş galiba Salı günü güzel haber vercen dedi bakalım salıya kadar az kaldı aynen sonra test almaya gidiyorum koştur koştur yaBoşuna yapmış olursun bebeğim bekle sonrasında ihtiyacın olacak o testlere
Test anca oturmuş oluyo kuzumOlmamış mı