- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.921
Allahım inşallah yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle Varya ilk günden test yapcam utanmasam günler nasıl geçecek bilmiyorumSeni de eklicemmm daha durrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım inşallah yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle Varya ilk günden test yapcam utanmasam günler nasıl geçecek bilmiyorumSeni de eklicemmm daha durrr
Elinde başka test varsa testi tekrarla bence gecikmen de olmuş hemEki Görüntüle 3302181 Eki Görüntüle 3302182
İlk beş dakika ilk resimdeki gibi kaldı sonra böyle oldi kizlarrrrrrr
Günler geçmiyo ben sana şimdiden söyliyimAllahım inşallah yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle Varya ilk günden test yapcam utanmasam günler nasıl geçecek bilmiyorum
Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor odaElinde başka test varsa testi tekrarla bence gecikmen de olmuş hem
elimde 2 tane test var zaten şuan biraz stoklayım 3 5 gün sonra başlarım kesin duramam yapmazsam hiç geçiremem günleri herhaldeGünler geçmiyo ben sana şimdiden söyliyim
İkinci fotoğraftaki kaç dk içinde çıkmıştıErken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor oda
Yarim saat sonra falanİkinci fotoğraftaki kaç dk içinde çıkmıştı
Valla hı en ıyısı dayanmak aslında yaelimde 2 tane test var zaten şuan biraz stoklayım 3 5 gün sonra başlarım kesin duramam yapmazsam hiç geçiremem günleri herhalde
Kuruma çizgisi olabilir öyleyseYarim saat sonra falan
Çatlar patlarım ya keşke bekleyebilsem ahhh o sabır yok ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışcamValla hı en ıyısı dayanmak aslında ya
Pik canım bu bazı testlerde daha koyu olmuyor bol bol değerlendir15. Dk T çizgisi daha mı koyu olması lazımdı neyse en azından bunu gördüm oda olur herhalde
Bende de yok ama mecbur dayanıyoruzÇatlar patlarım ya keşke bekleyebilsem ahhh o sabır yok ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışcam
Kız sen yapmadan durursan bende durcam salı mı yapacaksın kaçıncı gün oluyorBende de yok ama mecbur dayanıyoruz
Gayet yeterli koyulukta15. Dk T çizgisi daha mı koyu olması lazımdı neyse en azından bunu gördüm oda olur herhalde
Ateşim ilk kez böyle oldu çünkü bu ay da aşırı farklı oldu bayağı yoğun yumurtlama akıntım vardı sabahleyin baktığımda. Gün aşırı gittik bugün de olur belki yarın da duruma göre ben ovu testi yapmayı bırakmıştım silikleşince. Merak ettim bugün bir daha yapacağım. Bir gün boş bir gün ilişki gittik şu ana kadarOlabilir canım çok takviye kullandın 2. Yumurta da büyümüştür En fazla 2 gün ara vererek daha uzun süre değerlendir bence ne olur olmaz3. Bir yumurta bile çıkabilir ilerleyen günlerde
9 gün oluyo kuzum durucamKız sen yapmadan durursan bende durcam salı mı yapacaksın kaçıncı gün oluyor
Evet canım yumurtladın gün en düşük ateşin oluyor ondan sonraki ilk üç ateş yüksek olunca oraya çizgiyi çekiyor sen yine gün aşırı değerlendir bir süre dahaAteş takibi ilk defa yapıyorum canım o dik çizgi yumurtlama gününü mü gösteriyor