- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.390
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Yerleşme olabılır gibi geldi kuzum banaHayir koydeyim test alamyrm suan ilk.defa leke oldu ve ilk defa göğüs agrim durmadan devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme olabılır gibi geldi kuzum banaHayir koydeyim test alamyrm suan ilk.defa leke oldu ve ilk defa göğüs agrim durmadan devam ediyor
9u pik 10nunda çatlamış değerlendirmişsindir umarımSelam kizlar benimde sat 29 Ağustos bat 28 Eylül uygulamaya göre. Ama bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bakalimmm
Eki Görüntüle 3299735
Bunlar testlerim
Bu en sonki de bugünkü sanırım yumurtlamis oluyorum ben dimiEki Görüntüle 3299736
Ekledim kuzum çatlamışSelam kizlar benimde sat 29 Ağustos bat 28 Eylül uygulamaya göre. Ama bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bakalimmm
Eki Görüntüle 3299735
Bunlar testlerim
Bu en sonki de bugünkü sanırım yumurtlamis oluyorum ben dimiEki Görüntüle 3299736
Ay insllh ya hasret sona ersin artıkYerleşme olabılır gibi geldi kuzum bana
Bugünde dahil 3 gün daha değerlendirinSelam kizlar benimde sat 29 Ağustos bat 28 Eylül uygulamaya göre. Ama bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bakalimmm
Eki Görüntüle 3299735
Bunlar testlerim
Ne zaman test yapıcaksınAy insllh ya hasret sona ersin artık
Oturan iki kişi yumurtalıklarım inek şabanda sperm yüz vermiyor senelerdir umarım bu ay yumurtalıklarım karşılık verir aminnn
7 su ve 9 unu degerlendirdik inşallah olur yaaa9u pik 10nunda çatlamış değerlendirmişsindir umarım
3 gün daha değerlendir kuzummmm kaçırmaa7 su ve 9 unu degerlendirdik inşallah olur yaaa
Hayır size yazdım 18 eylül yazıyor ama bi yanlışlık mı var ? Bi bakın isterseniz ben tekrar baktım sizin 18 Eylül görüyrm bende mi sorun var bilemedmBaşkasınaydı bu yazın galiba canımcım
Tamamdır3 gün daha değerlendir kuzummmm kaçırmaa
3 gün daha devam edin bence7 su ve 9 unu degerlendirdik inşallah olur yaaa
Günün geçmiş ve belirtilerinde var ay çok heyecanlıı umarım bebiş vardır, ben olsam dokuz doğurmuştum ya nasıl bekleyebiliryorsunHayir koydeyim test alamyrm suan ilk.defa leke oldu ve ilk defa göğüs agrim durmadan devam ediyor
Selamın aleyküm benide ekler misiniz? Satım 3 Eylül batım 3 ekim gözüküyorEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül G gucluol 19 Ağustos 18 Eylül
Ha ahah benim doğum kontrol hapı bu ay bitecek, ben Ekim için girdim topiceHayır size yazdım 18 eylül yazıyor ama bi yanlışlık mı var ? Bi bakın isterseniz ben tekrar baktım sizin 18 Eylül görüyrm bende mi sorun var bilemedm