- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.017
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.801
Test yaptınmı merak ettim B Butterfly193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınmı merak ettim B Butterfly193
[/QUOT
Yaptım tertemiz negatif maalesef umudum kalmadı ama hiç adet olucak gibi de değilim
İnan ne diyeceğimi şaşırdım hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Ama nasıl okadar bariz pozitif çıkabildi hala hayret ediyorum silikde değil hani
O testin hgc olduğuna emin misin Lh olmasın pozitif çıkan testin
Evet silik olsa kuruma çizgisi fln derdim ama anlam veremedimİnan ne diyeceğimi şaşırdım hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Ama nasıl okadar bariz pozitif çıkabildi hala hayret ediyorum silikde değil hani
Yok HCG eminim prodictor markasıO testin hgc olduğuna emin misin Lh olmasın
Çok şaşkınım dandik bir markada değil hayırlısı canımYok HCG eminim prodictor markası
Aynen yine de gidip kan versem miÇok şaşkınım dandik bir markada değil hayırlısı canım
Sen bilirsin ama ben emin olmak isterdim açıkcasıAynen yine de gidip kan versem mi
Evet haklısın bende gitmek istiyorum ama çok hamile gibi hissediyorum kendimi adet belirtilerim de yok gebelik belirtileri de yok sadece göğüs hassasiyeti varSen bilirsin ama ben emin olmak isterdim açıkcası
Kuzum günaydın evet yaptım ama negatif dönecekse bile daha geç dönecek sanırım sendenMerveeee57 test yaptin mi kuzu?
12den once yapmayin diyorlar aslinda zaten canim. 2 3 gun daha var insallah donecek poztfeKuzum günaydın evet yaptım ama negatif dönecekse bile daha geç dönecek sanırım senden
İnşallah canım inşallah hayırlısı neyse o olsun12den once yapmayin diyorlar aslinda zaten canim. 2 3 gun daha var insallah donecek poztfe
Çok ilginç kuzum diğer testin bariz çift çizgiydi ya silik olsa anlıcam da değildi yaniMedala brrr B bernaad tatluboncuk testim negatif çıktı kızlar maalesef galiba pozitif çıkan test yanlıştı
Yaa hahaha tamam nazlı olmasın o zamanDeme demee var bir tane nazlı niyazlı hamdolsun. Cinsiyet ikiside olur da naz kısmı beni endişelendiriyi
Sanki yeterince koyulaşmamış gibi geldi kuzum ama belki fotoda öyle görünüyodurBen de sayfanın sonuna geliyorum. Sanki şu yandaki olan pikti gibi geliyor bana.
Çok şaşkınım canım ikinci çizgi vardı hepimiz görmüştük, adet gelene kadar umudunu yitirme yine deMedala brrr B bernaad tatluboncuk testim negatif çıktı kızlar maalesef galiba pozitif çıkan test yanlıştı
Çok tuhaf gerçekten nasıl test yapıyorlar anlamış değilim insanı heveslendirmekten başka bir işe yaramıyorMedala brrr B bernaad tatluboncuk testim negatif çıktı kızlar maalesef galiba pozitif çıkan test yanlıştı