- 7 Ağustos 2023
- 506
- 344
- 25
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.761
İnşAllah vardır bebiş canım o mutluluğu yaşarsınız insallah. Bize de haber et19 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah vardır bebiş canım o mutluluğu yaşarsınız insallah. Bize de haber et19 ekim
Şu an bende aynı durumdayim kaç gün var canım benim 2 gün var dün sabah test yaptım ama negatif inşallah vardır bebişim bugün yumurtlamanın 12. GünüKizlar kasıkta sızlama ve batma hamilelik belirtisi mi?
Yarın sabah kan vermeye mi gitsem koyulasmasi kafami karıştırdı benimdeBekleyince çıkan çizgi kırmızı ama genelde kuruma çizgisi siyah olmuyor muydu? Açıkçası benim de kafam karıştı
Koyu olan ilk yaptığım bozuk olan test açık olanı az önce yaptım negatif çıktıİnşAllah vardır bebiş canım o mutluluğu yaşarsınız insallah. Bize de haber et
Ayy haber ver canım inşallah regl olmazsın hamilesindir20 sinde reglim canım 3 gün kaldı
Benim ovulasyon dönemimde oluyor canım yani reglin 1. Gününden saymaya başlayınca 14.-15. Gün. Kaç gün var reglineKizlar kasıkta sızlama ve batma hamilelik belirtisi mi?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBen o ay vitamin kullandım bide prowomen adet bitti içmeye başladım yumurtlama olana kadar içtim araştır istersen pahalı ama gebe kaldm
Vitamin olarak ne kullandınızBen o ay vitamin kullandım bide prowomen adet bitti içmeye başladım yumurtlama olana kadar içtim araştır istersen pahalı ama gebe kaldm
Ya nasıl olabiliyor böyle birşey başka markayla tekrar dene bence diğeri bariz pozitif olup obürü nasıl negatif olabilir ki. Olupta negatif olabilir ama olmayıp bariz pozitif olamazDiğeri ilk yaptığım öbürünü yeni yaptım açık olanı ama negatif çok üzgünüm
Hiç bir belirtim yoktu tek belirtim hamile kalamamak genelde geçirilen enfeksiyonlardan dolayı kapanma oluyormuş doktorum öyle söylemiştiMerhaba tüplerin kapalı olduğunu nasıl anladınız herhangi bir belirt oldu mu yada neyden dolayı kapanıyormuş benim bir oğlum var 12 yaşında şimdi ikinci çocuk düşünüyoruz da
5 gün var reglimeBenim ovulasyon dönemimde oluyor canım yani reglin 1. Gününden saymaya başlayınca 14.-15. Gün. Kaç gün var regline
Benim 5 gün var canimmŞu an bende aynı durumdayim kaç gün var canım benim 2 gün var dün sabah test yaptım ama negatif inşallah vardır bebişim bugün yumurtlamanın 12. Günü
Peki sizin bildiğiniz bi geçirdiğiniz enfeksiyon varmıydıHiç bir belirtim yoktu tek belirtim hamile kalamamak genelde geçirilen enfeksiyonlardan dolayı kapanma oluyormuş doktorum öyle söylemişti
Bilmiyorum çok modum düştü yarın gidip kan mi versemYa nasıl olabiliyor böyle birşey başka markayla tekrar dene bence diğeri bariz pozitif olup obürü nasıl negatif olabilir ki. Olupta negatif olabilir ama olmayıp bariz pozitif olamaz
Bence vermelisin emin olursun için rahatlarBilmiyorum çok modum düştü yarın gidip kan mi versem
Evet ben küçüklüğümden beri hep idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum en son evlenince geçirdim onlar etki etmiş olabilirPeki sizin bildiğiniz bi geçirdiğiniz enfeksiyon varmıydı
İnşallah yarın öğleden sonra vericemBence vermelisin emin olursun için rahatlar
Elinde testin varsa sabah ilk idrarlada deneye bilirsinİnşallah yarın öğleden sonra vericem
Yaa çok tuhaf gerçekten, belki testlerin hassasiyetiyle alakalıdır bu durum. Kan verip netleştir istersenKızlar kapaklı olan testin beklemiş hali içini açtığım bebetime markası az önce yaptım o negatif maalesef bı anlam veremedim