- 9 Ağustos 2023
- 1.179
- 646
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.781
Evet kuzum testlerin birinde negatif birinde pozitif çıkması değişik olmuş yarın direk kan ver inşallah pozitiftirİnşallah yarın öğleden sonra vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum testlerin birinde negatif birinde pozitif çıkması değişik olmuş yarın direk kan ver inşallah pozitiftirİnşallah yarın öğleden sonra vericem
Kuzum bence benim de böyle oldu ben de hemen bıraktım çatlamayı görünce belki daha sonraki günlerde pik oldu adet günümden 14 gün geri saydım ay ben o günleri hiç değerlendirmemişimKuzum yapmaya devam et benimki gibi olmuş koyulaştı silindi hatta erken yumurtladım çatladım sandım ama 3 gün sonra tam pik oldum
Evet bı tane var ama o sonraki negatif çıkan testtenElinde testin varsa sabah ilk idrarlada deneye bilirsin
İnşallah vericem pozitiftir öğleden sonra vermeye gidicemEvet kuzum testlerin birinde negatif birinde pozitif çıkması değişik olmuş yarın direk kan ver inşallah pozitiftir
İnşallah öyle olur test bozuktur diye çok korkuyorumYaa çok tuhaf gerçekten, belki testlerin hassasiyetiyle alakalıdır bu durum. Kan verip netleştir istersen
Yaa olabilir kuzum adetin de geç gelmişti zatenKuzum bence benim de böyle oldu ben de hemen bıraktım çatlamayı görünce belki daha sonraki günlerde pik oldu adet günümden 14 gün geri saydım ay ben o günleri hiç değerlendirmemişim
Sabah dene bakalım hassasiyetle alakalıdır belkiEvet bı tane var ama o sonraki negatif çıkan testten
Evet öyle yapayım benYaa olabilir kuzum adetin de geç gelmişti zaten
Bu ay pik görsen bile birkaç gün devam et teste bebişim
Aynı test ama markası aynı negatif çıkan testleSabah dene bakalım hassasiyetle alakalıdır belki
Bence de kan ver daha garanti olur kuzum zaten adetine de çok az kalmışYarın sabah kan vermeye mi gitsem koyulasmasi kafami karıştırdı benimde
Vitamin dediğim prowomenVitamin olarak ne kullandınız
Ay inşallah kuzum vermez miyimAyy haber ver canım inşallah regl olmazsın hamilesindir
Ben hiç ovulasyon teesti yapmadım canım bu ay olmazsa ilerleyen zamanlarde bende başlayabilirm evet çok yorucu ve stresli bi süreç ben stresli bi insanım şuan beklemek belirsizlik beni psikolojik olarak çok etkiliyo durup vucudumu dinliyorum resmen. Eğer bu ay olmazsa ikinci ay hemen denemicemHaklisin valla once piki gorecez diye test pik olsn 14 gun say 14 gun olsun gebelik testine basla sanirim beni yoran bunlar
Kuzum sen regli oldun mu naptın gecikmem vardıKızlar bence mevsimsel bir adet gecikmesi yaşıyoruz şu an ve umutlaniyoruz bizlerde ister istemez
Kuşum nasıl oldun değerin yükseldi miKızlar 2 gün önce 62 çıkmıştı hcg değerim bugün verdim 130 çıkmış inşallah sağlıklıdır
Dayanamadım gittim bitane daha yaptım ama sabahki gibi değildi kız sanki aşırı hafif silik çizgimsi bişey var gibiydi zor gözüküyordu ama belirginleşir bence varsa iki güne. Heyecan yaptım sana özelden atacaktım ama mesaj gitmiyor sana görünce yazsnaa banaaHaklisin valla once piki gorecez diye test pik olsn 14 gun say 14 gun olsun gebelik testine basla sanirim beni yoran bunlar
Bence sabah tekrar deneyinKoyu olan ilk yaptığım bozuk olan test açık olanı az önce yaptım negatif çıktı
Diğeri de iyice koyulasti
Deme demee var bir tane nazlı niyazlı hamdolsun. Cinsiyet ikiside olur da naz kısmı beni endişelendiriyiNazlı bir kızın olur kim biliir
Ben de sayfanın sonuna geliyorum. Sanki şu yandaki olan pikti gibi geliyor bana.Kuzum yapmaya devam et benimki gibi olmuş koyulaştı silindi hatta erken yumurtladım çatladım sandım ama 3 gün sonra tam pik oldum
Bence de daha pik olmamış canım. Benim de geçen ay kopkoyuydu. Her ay aynı olmuyoruz demek ki. Kendiminkinden de emin olamadım ama yumurtlama akıntım devam ediyor. Yumurtlama zamanı akışkan şeffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı olurken, yumurta çatladıktan sonra opak hafif beyazımsı oluyormuş akıntı. Benim daha olmadı. Belki iyice geç yumurtluyoruz.Kızlar pik miyim değil miyim anlayamadım aslında baya da koyulaştı ama geçen ay daha koyu gibiydi sizce pik oldu mu
sacibelinde bernaad tavsankulak_17
Merveeee57 bernaad
Blue_girll
Zumruduanka96 Ve etiketleyemediklerim