- 9 Ağustos 2023
- 1.179
- 646
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.841
Git bence de kuzum kafan netleşmiş olurEvet anlamıyorum gerçekten dayanamıyorum da belirsizlik çok kötü bugün öğleden sonra gidip kan vermek istiyorum gitsem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git bence de kuzum kafan netleşmiş olurEvet anlamıyorum gerçekten dayanamıyorum da belirsizlik çok kötü bugün öğleden sonra gidip kan vermek istiyorum gitsem mi
Evet kuzum bitti ovülasyon testi yapıcam bugün inşallah bu ay çok güzel haberler alırızBenim regl dun bitti kizlar benimle bir iki gun arayla regl olanlarda coktu sizinde coktan bitmistir diye tahmin ediyorum benimki biraz uzun surdugu icin. Yavastan degerlendirmeler baslamistir yeni bir ay yeni umutlar yumurtlama catlama derken sunun surasinda ne kaldi . Yeni hamilelik haberini alanlara hayirli olsun bebisleri bat gununu bekleyenlere de sabirlar diliyorum mujdeli haberlerinizi takipteyim
Sanki üçüncü gün pik olmuş kuzum sonra silinmiş çüvkü ama sen devam et belli olmuyorKızlar yukardan aşağı 3. olanı pik mi kabul etcez anlamadım.bi yorumlarsanız bilenler çok sevinirim.siliklesmeye başladı çünkü en alttaki en son yaptığım. 3. 4 gün takip edebildm
Hayır t çizgisinin ilk çizgi kadar koyu olması lazım pik demek içinKızlar yukardan aşağı 3. olanı pik mi kabul etcez anlamadım.bi yorumlarsanız bilenler çok sevinirim.siliklesmeye başladı çünkü en alttaki en son yaptığım. 3. 4 gün takip edebildm
bu yaptığınız testler piki göstermiyor.Kızlar yukardan aşağı 3. olanı pik mi kabul etcez anlamadım.bi yorumlarsanız bilenler çok sevinirim.siliklesmeye başladı çünkü en alttaki en son yaptığım. 3. 4 gün takip edebildm
Insallah tatlim gelsin belirtiler. Hahah daha iliski olmadan belirti arama kacinci seviye bilemedim bagimlilik yapti.Evet kuzum bitti ovülasyon testi yapıcam bugün inşallah bu ay çok güzel haberler alırız
16.gün bugün canım o koyu olan dündü yani biden dün agrım vardı kasiklarda sanki bugün yok amaHayır t çizgisinin ilk çizgi kadar koyu olması lazım pik demek için
Döngünün kaçıncı günündesin
Bu sefer niyetliyim belirti falan aramıcam kuzum geçen ay belirtilerim vardı da noldu adet bile gecikti sonuç sıfırInsallah tatlim gelsin belirtiler. Hahah daha iliski olmadan belirti arama kacinci seviye bilemedim bagimlilik yapti.
Ilk kez yapıyorum.esim istemesede dedim bi bakayim ne zaman yumurtluyorum neler oluyor neler bitiyorbu yaptığınız testler piki göstermiyor.
testi yapmaya devam edin. c ile aynı koyulukta ya da t daha koyu olduğunda pik oluyor.
Aynen canim bakalım yarın belli olurSanki üçüncü gün pik olmuş kuzum sonra silinmiş çüvkü ama sen devam et belli olmuyor
Aynen aynen o bat gunu gelecek hatta gececek belirti test şu bu beni de yoruyorBu sefer niyetliyim belirti falan aramıcam kuzum geçen ay belirtilerim vardı da noldu adet bile gecikti sonuç sıfır
Mümkünse bat günümü unutmak istiyorum keşke öyle bir imkan olsa çünkü ben 5 gün önceden başlıyorum stres yapmaya olacak mıyım olmayacak mıyım diyeAynen aynen o bat gunu gelecek hatta gececek belirti test şu bu beni de yoruyor
Oldum canım 2 gün gecikme yaşadım sadece şu an da tedaviye başladık klomen kullanıyorum pazartesi kontrolümüz var bakalım ne diyecekKuzum sen regli oldun mu naptın gecikmem vardı
stres yapmadan hatta ona çaktırmadan devam edin. pik( aynı koyulukta ya da daha koyu ) gördüğünüz gün ve ardındaki 2 günü değerlendirin.Ilk kez yapıyorum.esim istemesede dedim bi bakayim ne zaman yumurtluyorum neler oluyor neler bitiyor
Evde mumkunse hcg testi bulundurma canim. Evdeyse illaki deneniyor cunku.Mümkünse bat günümü unutmak istiyorum keşke öyle bir imkan olsa çünkü ben 5 gün önceden başlıyorum stres yapmaya olacak mıyım olmayacak mıyım diye
Belki ilerleyen günlerde pik olur test yapmaya devam et bence16.gün bugün canım o koyu olan dündü yani biden dün agrım vardı kasiklarda sanki bugün yok ama
İnşallah kocam gelirseGit bence de kuzum kafan netleşmiş olur
aynen bi boş bi dolu geçirmeye calisiyorum bakalım.hasta bide kiyamiyorumda.ama es te geçmiyorum tabi Dün ağrı olunca dedim boş gecmeyelim.kismet bakalım kuzum.tesekkur ederimstres yapmadan hatta ona çaktırmadan devam edin. pik( aynı koyulukta ya da daha koyu ) gördüğünüz gün ve ardındaki 2 günü değerlendirin.
stres oluyorsanız adetten sonra 8 / 10 / 12 / 14 /16 / 18 günleri değerlendirerek mutlaka yumurtlamaya denk getirirsiniz.
( adetlerinizin düzenli olduğunu varsayarsak geçerli )
Hatta yazilan gunlere ek de devam edebilirsin belki adet gunun nasil bilmiyorum ama benim mesela gecen ay 19. Gun yumurta catlamisstres yapmadan hatta ona çaktırmadan devam edin. pik( aynı koyulukta ya da daha koyu ) gördüğünüz gün ve ardındaki 2 günü değerlendirin.
stres oluyorsanız adetten sonra 8 / 10 / 12 / 14 /16 / 18 günleri değerlendirerek mutlaka yumurtlamaya denk getirirsiniz.
( adetlerinizin düzenli olduğunu varsayarsak geçerli )