- 17 Kasım 2023
- 720
- 1.203
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.721
Peki canım çok teşekkür ederimmCanım ovülasyon testiyle takip yapınca çatlamadan hemen önce lh hormonu tavan yaptığı için testte pik görünüyor, yani tahmini olarak ertesi gün yumurta çatlamış oluyor. Dolayısıyla çatlamadan önceki günün daha önemli olduğunu düşünüyorum
Merhaba pik günü yumurtlamanın olduğu gün demek kişiden kişiye değişiyor fakat yumurtlama bir gün yada 2 gün sürebiliyor ve daha sonra yumurta çatlıyor onun için pik dedikleri yani yumurtlama olduğunu günü ve çatladığı günü değerlendirmek gerekiyorMervecim yumurtanın çatladığı günü mü değerlendirmek gerekiyor yoksa çatlamadan 1-2 gün önceyi mi? Pik günü falan yazmışlar pek anlamadım
Rica ederim canım benimPeki canım çok teşekkür ederimm
Ben ovulasyon testi falan yapmadım ama 3-4 gün önce sol kasığımda ağrı ve şeffaf akıntım oldu(normal günlerde hiç olmaz) o 2 günü değerlendirdim bakalım olacak mı çok merak ediyorumMerhaba pik günü yumurtlamanın olduğu gün demek kişiden kişiye değişiyor fakat yumurtlama bir gün yada 2 gün sürebiliyor ve daha sonra yumurta çatlıyor onun için pik dedikleri yani yumurtlama olduğunu günü ve çatladığı günü değerlendirmek gerekiyor
Bende bugun basladim adetim dun bitti ve kopkoyu cikti bi kac gune catlar heralde resim atcm smdi canim sende faydasni gorursun insallahBende lazım olur diye 10 adet aldım elbet kullanırımzaten geldiği gibi yapmaya başlarım varmı yok mu diye
Dün sipariş verdim bugun geldi testler ben şok,Bende bugun basladim adetim dun bitti ve kopkoyu cikti bi kac gune catlar heralde resim atcm smdi canim sende faydasni gorursun insallah
Bi suru gebelik testimi hepsi bukadar testle dayanamaz yaparsn tabiDün sipariş verdim bugun geldi testler ben şok,regle 9 gün var yinede dayanamayıp yaptım test ama tabiki negatif,
o şekilde hiç bilmiyorum inanın ben belirtiler çok yaşamam yada takip etmediğim için vücudumu bilemedimBen ovulasyon testi falan yapmadım ama 3-4 gün önce sol kasığımda ağrı ve şeffaf akıntım oldu(normal günlerde hiç olmaz) o 2 günü değerlendirdim bakalım olacak mı çok merak ediyorum
Hadi bakalım hayırlısı kuzumBi suru gebelik testimi hepsi bukadar testle dayanamaz yaparsn tabibende 10 lu aldim gecen ay gununde adet oldm elmde kaldi bu ay bakalim ovulasyona bugun basladim
Kuzucum benim regl bitti bugün annemlerin yanında memleketteydim evime dönüyorum yarın başlarım ovülasyın testlerineAminn kuzucum teşekkür ederim
Sen ne durumdasınn günlerdir doğru düzgün girmiyorum
Evet kuzum öyle yapcamAynen kuzum sen sen aralıkta gün aşırı değerlendir belli olmaz çünkü
Aaa demek ki adet bitimi hemen yumurtlama oldu kuzum sen deBi suru gebelik testimi hepsi bukadar testle dayanamaz yaparsn tabibende 10 lu aldim gecen ay gununde adet oldm elmde kaldi bu ay bakalim ovulasyona bugun basladim
Ben hissediyorum canım sürekli sol kaşığım ağrıyor ve benim de sol tüpüm kapalı Eylül ayında rahim filmi çektirdim aslında iki tüpümde kapalıymış sağ açıldı sol açılmadı. Rahim filminden sonra biraz kanamam olduğu için değerlendirme olmadı ilk defa bu ay oldu ve sol kaşığım sürekli ağrıdı sonunda da adet oldum zaten bu ay dua ediyorum sağ tarafımda yumurtam olsun diyearkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. 1.5 yıllık evliyim yeni düşünüyoruz bebiş yapmayı bu ay ilk defa denedik. Adetimin 14. Günü gibi benim düzenli olarak sol kasığım ağrıyor baya hissedilir bir şekilde yumurta çatlıyor diye düşünüyorum. Bu ay kasık ağısı olan 2 günü değerlendirdim ama doğru mu yaptım emin değilim burda ovulasyon testi yapanları görünce kafam karıştı benim gibi yumurta çatlamasını hisseden var mı?
Ohh bitmiş şükür darısı yumoşları görüp bebiş haberini almayaKuzucum benim regl bitti bugün annemlerin yanında memleketteydim evime dönüyorum yarın başlarım ovülasyın testlerine
Değil kuzumm önümüzdeki aylarda pozitifi görürüm umarımgol değil mi ya neyse bebeğim aralıkta güzel haber alcaz inşallahbende bugün yarın pik olacam diye düşünüyorum bakalım birazdan test yapcam yine
Kuzum yapmaya devam et benimki gibi olmuş koyulaştı silindi hatta erken yumurtladım çatladım sandım ama 3 gün sonra tam pik oldumKızlar pik miyim değil miyim anlayamadım aslında baya da koyulaştı ama geçen ay daha koyu gibiydi sizce pik oldu mu
sacibelinde bernaad tavsankulak_17
Merveeee57 bernaad
Blue_girll
Zumruduanka96 Ve etiketleyemediklerim