-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.741
Başka testin yok mu canım ?Kızlar testim böyle oldu ama yine de ikinci cizgi var sizce umutlanmali miyim
Haklisin vallaHadi bakalım hayırlısı kuzumiki üç güm bekleyip başlıcam yine yapmaya normalde de düzensizdi reglim bide gecikme falan yaşarsam üstüne bu testler yetmez bile
Evet canim oyle oldu adetim 8 gun surdu lekelenmelerle saydgmda adetten snraki 10. Gunde basladm teste canimAaa demek ki adet bitimi hemen yumurtlama oldu kuzum sen de
İnşallah eşim getirecek birazdanBaşka testin yok mu canım ?
Ama 2. Çizgiyi görüyorum bende umarım doğrudur test hatalı çünkü
İkinci çizgi var gibi duruyor, bi test daha yaparsan daha iyi olurKızlar testim böyle oldu ama yine de ikinci cizgi var sizce umutlanmali miyim
1 saate kadar gelicek eşim getirecek o zamana kadar idrarımı tutuyorum gelince tekrar yapicam 2 saatlik idrarla inşallah doğru çıkarİkinci çizgi var gibi duruyor, bi test daha yaparsan daha iyi olur
Doğru çıkar diye tahmin ediyorum1 saate kadar gelicek eşim getirecek o zamana kadar idrarımı tutuyorum gelince tekrar yapicam 2 saatlik idrarla inşallah doğru çıkar
20 sinde reglim canım 3 gün kaldıKaç gün var canım regline
19 ekimDoğru çıkar diye tahmin ediyorum
Bat ne zaman
Beklenen adet mi19 ekim
Merhaba tüplerin kapalı olduğunu nasıl anladınız herhangi bir belirt oldu mu yada neyden dolayı kapanıyormuş benim bir oğlum var 12 yaşında şimdi ikinci çocuk düşünüyoruz daBen hissediyorum canım sürekli sol kaşığım ağrıyor ve benim de sol tüpüm kapalı Eylül ayında rahim filmi çektirdim aslında iki tüpümde kapalıymış sağ açıldı sol açılmadı. Rahim filminden sonra biraz kanamam olduğu için değerlendirme olmadı ilk defa bu ay oldu ve sol kaşığım sürekli ağrıdı sonunda da adet oldum zaten bu ay dua ediyorum sağ tarafımda yumurtam olsun diye
Evet 2 gün kaldıBeklenen adet mi
Anladım inşallah yine ikinci çizgi çıkarEvet 2 gün kaldı
İnşallah birazdan yapicam atarım burayaAnladım inşallah yine ikinci çizgi çıkar
Attığın teste çizgi görünüyor eğer hatalı değilse. İnşallah tekrar çıkar çizgiİnşallah birazdan yapicam atarım buraya
Diğeri ilk yaptığım öbürünü yeni yaptım açık olanı ama negatif çok üzgünüm
Anladım inşallah yine ikinci çizgi çıkar
Kızlar kapaklı olan testin beklemiş hali içini açtığım bebetime markası az önce yaptım o negatif maalesef bı anlam veremedimBaşka testin yok mu canım ?
Ama 2. Çizgiyi görüyorum bende umarım doğrudur test hatalı çünkü
Bekleyince çıkan çizgi kırmızı ama genelde kuruma çizgisi siyah olmuyor muydu? Açıkçası benim de kafam karıştıKızlar kapaklı olan testin beklemiş hali içini açtığım bebetime markası az önce yaptım o negatif maalesef bı anlam veremedim