- 1 Mayıs 2020
- 1.240
- 1.160
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yumurtalarına baktı mı doktor ? Büyümüş mü ?Hanımlar merhaba. Hormon testlerinden anlayan var mı acaba reglin 1. Gününden sayarsak 13. Gundeyim. Yumurtlama takibi yaptırıyorum. Test sonucunu birakiyorum
İç çamaşırın sağ-sol bacagımızın üstünde kalan kısmı varya benim yumurtlama dönemi oralar ağrıyorKızlar bişey dicem benim kasıklarım regli harici hiç ağrımaz ama 2-3 gündür göbek deliğimden 3 parmak altı 4 parmak yanı ağrıyor yumurtalık tam olarak nerede nerem ağrıyor çözmeye çalışıyorum
Canım bir gebenin günlüğü yumurtalıkları ve rahmi nasıl bulacağımızı anlatıyo youtube a istersen doğurganlık masajı yaz orda anlatıyo ebru ceylanKızlar bişey dicem benim kasıklarım regli harici hiç ağrımaz ama 2-3 gündür göbek deliğimden 3 parmak altı 4 parmak yanı ağrıyor yumurtalık tam olarak nerede nerem ağrıyor çözmeye çalışıyorum
Baktı canım bir tane sol tarafta 17 mm oluşmuş dedi. Değerler ona göre iyi mi acaba. Telefon bekliyorum dayanamadım meraktanCanım yumurtalarına baktı mı doktor ? Büyümüş mü ?
Heh ona göre dicektim ben de aynen canım e2 nin 200 ün üzerinde olması yumurta kaliteli demekBaktı canım bir tane sol tarafta 17 mm oluşmuş dedi. Değerler ona göre iyi mi acaba. Telefon bekliyorum dayanamadım meraktan
Anladım kuzum regli den önce ağrıyor mu peki o bölgeİç çamaşırın sağ-sol bacagımızın üstünde kalan kısmı varya benim yumurtlama dönemi oralar ağrıyor
Bende onun değer aralığına bakınca aslında ortada gibi alt değere de daha yakın gibi olunca korktum. Teşekkür ederim lh hakkında bilgim var mı canımHeh ona göre dicektim ben de aynen canım e2 nin 200 ün üzerinde olması yumurta kaliteli demek
Evet canım regliden önce ağrıyan bölgenin birebir aynısı ağrıyor benim yumurtlama dönemimdeAnladım kuzum regli den önce ağrıyor mu peki o bölge
Rica ederim canım ne demek lh belki biraz düşük olabilir belki yumurta çatlasın diye çatlatma iğnesi verir doktor sonucunu bildir amaBende onun değer aralığına bakınca aslında ortada gibi alt değere de daha yakın gibi olunca korktum. Teşekkür ederim lh hakkında bilgim var mı canım
Tamam canım çok sağol bakıyorum hemenCanım bir gebenin günlüğü yumurtalıkları ve rahmi nasıl bulacağımızı anlatıyo youtube a istersen doğurganlık masajı yaz orda anlatıyo ebru ceylan
Tamam canım haber gelsin inşallah haber ederimRica ederim canım ne demek lh belki biraz düşük olabilir belki yumurta çatlasın diye çatlatma iğnesi verir doktor sonucunu bildir ama
Regli geliyor o zamanEvet canım regliden önce ağrıyan bölgenin birebir aynısı ağrıyor benim yumurtlama dönemimde
Mervecim yumurtanın çatladığı günü mü değerlendirmek gerekiyor yoksa çatlamadan 1-2 gün önceyi mi? Pik günü falan yazmışlar pek anlamadımRica ederim canım ne demek lh belki biraz düşük olabilir belki yumurta çatlasın diye çatlatma iğnesi verir doktor sonucunu bildir ama
Kaç gün var canım reglineRegli geliyor o zaman
Tamam canımTamam canım haber gelsin inşallah haber ederim
Valla canım son zamanlarda özellikle bakıyorum bu konuya ve gördüğüm şey pik günü ve 1 gün öncesi hamile kalanların çoğunlukta olduğu, ama bence sperm sorunu yoksa pikten 1 gün önce, pik günü ve çatlama günü üst üste değerlendirilebilir ama pik günü bence önemliMervecim yumurtanın çatladığı günü mü değerlendirmek gerekiyor yoksa çatlamadan 1-2 gün önceyi mi? Pik günü falan yazmışlar pek anlamadım
Canım bu pik günü dedikleri yumurtlamadan 1 gün öncesi mi? Bu ay ilk defa denedik o yüzden pek bilgim yokValla canım son zamanlarda özellikle bakıyorum bu konuya ve gördüğüm şey pik günü ve 1 gün öncesi hamile kalanların çoğunlukta olduğu, ama bence sperm sorunu yoksa pikten 1 gün önce, pik günü ve çatlama günü üst üste değerlendirilebilir ama pik günü bence önemli
Canım ovülasyon testiyle takip yapınca çatlamadan hemen önce lh hormonu tavan yaptığı için testte pik görünüyor, yani tahmini olarak ertesi gün yumurta çatlamış oluyor. Dolayısıyla çatlamadan önceki günün daha önemli olduğunu düşünüyorumCanım bu pik günü dedikleri yumurtlamadan 1 gün öncesi mi? Bu ay ilk defa denedik o yüzden pek bilgim yok