- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.581
Evet bebeğim yaa, aralıkta da doktkr işlerim var ben ocak şubata kalırım gibiKuzum sen regl mi oldun
Yaa yerim kıyamadınnTamam tamam hadi günceliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bebeğim yaa, aralıkta da doktkr işlerim var ben ocak şubata kalırım gibiKuzum sen regl mi oldun
Yaa yerim kıyamadınnTamam tamam hadi günceliyim
Ben bu cumartesi başlıyorum kuzum atarım ümidim yok testlerim varSormayın. Test yapan yok. Benim adetime daha çoooooooook var. Yakın olanlar yapsa da neşemizi bulsak.
Hayııırrr ocak şubat falan olmaz aralıkta olacak kuzummmEvet bebeğim yaa, aralıkta da doktkr işlerim var ben ocak şubata kalırım gibi
Yaa yerim kıyamadınn
Tabikide kıyamadımEvet bebeğim yaa, aralıkta da doktkr işlerim var ben ocak şubata kalırım gibi
Yaa yerim kıyamadınn
Test varsa ümit vardır. Ben ne zaman test yapsam çift çizgi çıkıverecek gibi geliyor. Hayallere dalıyorumBen bu cumartesi başlıyorum kuzum atarım ümidim yok testlerim var
Canım şuan net birşey yok özeldeki doktorum hemen ameliyat dedi küçük bir ameliyat dedi ben devlete gittim birde oraya görünüyüm ne diyecekler diye orası da bebek düşündüğün için infertilite polikliniği daha doğru karar verir, küçük ama biraz riskli ameliyat iyileşmeme ihtimali oluyor dedi kafam iyice karıştı. İnfetiliteye gittim bazı testler istedi o testlerden sonra netleşecek sanırım ameliyat olup olmayacağımKuzum senin sezeryandan kalan bişey vardı ameliyat olacaktın ne oldu son durum
Kuzum bu ay yumurtlamam kocamın perhizine denk geliyor, test verecek de birazcıkHayııırrr ocak şubat falan olmaz aralıkta olacak kuzummm
Tabikide kıyamadımEvet bebeğim yaa, aralıkta da doktkr işlerim var ben ocak şubata kalırım gibi
Yaa yerim kıyamadınn
İnsan emin olmadan da karar veremiyor böyle şeylere. Hakkınızda hayırlısı olsun.Canım şuan net birşey yok özeldeki doktorum hemen ameliyat dedi küçük bir ameliyat dedi ben devlete gittim birde oraya görünüyüm ne diyecekler diye orası da bebek düşündüğün için infertilite polikliniği daha doğru karar verir, küçük ama biraz riskli ameliyat iyileşmeme ihtimali oluyor dedi kafam iyice karıştı. İnfetiliteye gittim bazı testler istedi o testlerden sonra netleşecek sanırım ameliyat olup olmayacağım
Ben aynı kuzum 6 gün var
Evet yaa herkes farklı birşey söylüyor şu devleti de hallediyim başka bir doktora daha gidicem, hayırlısı bakalımİnsan emin olmadan da karar veremiyor böyle şeylere. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Az kalmış bebeğimm ne zaman başlıyorsun testeeBen aynı kuzum 6 gün var
Son 1 gün kala belkiAz kalmış bebeğimm ne zaman başlıyorsun testee
Neeee ya çatlarsakSon 1 gün kala belki
Çatlamazsınız kuzumakıllandım artık ben erken test yokNeeee ya çatlarsak
Bence de her zaman bir devlet bir özelden öneri almak iç rahatlatıyor.Evet yaa herkes farklı birşey söylüyor şu devleti de hallediyim başka bir doktora daha gidicem, hayırlısı bakalım
İyiyim been kuzucum sen nasılsınnAşko kuşku bebeklerim nabersiniz nasılsınız nasıl gidiyor
Kaç gündür buralara uğramadım İstanbul’a gelmiştik biraz kafamı dağıtayım dedim biraz gezdim dolaştım tabi ki ovu testlerimi de yapıyorum bi taraftan
Uygulamada dün pik günü gözüküyordu ama ovu da çıkmadı bugün biraz koyulaşmaya başladı o yüzden akşam tekrar bi test yapcam son 4 günün ovu testini ekliyorum kızlar en alttakini bugün öğlen yaptım
sacibelinde bernaad tavsankulak_17
Merveeee57 bernaad
Blue_girll
Zumruduanka96
Aslında en güzeli bebeğim ya bu ay yine bir ton test çöp ettimÇatlamazsınız kuzumakıllandım artık ben erken test yok
Yaaa etmeyin diyorum size ama yokkkkkkAslında en güzeli bebeğim ya bu ay yine bir ton test çöp ettim