- 14 Haziran 2023
- 6.278
- 4.979
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.541
Allah bağışlasın ozaman rahat rahat yap bizede at seviyoruz test bakmayıYok üzülmem canım bir oğlum var 2.5 yaşında 2.istemek istememek arasında bir durumdayız şuan kısmet derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın ozaman rahat rahat yap bizede at seviyoruz test bakmayıYok üzülmem canım bir oğlum var 2.5 yaşında 2.istemek istememek arasında bir durumdayız şuan kısmet derim
Aynen kesinlikle birine şifa olan başkasına zarar verebiliyor o yüzden çok riskli böyle şeylerAaaa bir ara söylemiştin hatırladım. Benim 4 ay önce 8 cm kistim vardı adetle atılmadı soğan kürü yaptım sadece bir hafta yapabildim sonra kontrole gittiğimde tamem kaybolmuştu hemde adet olmadan sadece kürle kendiliğdn erimişti. Bana çok faydası olmuştu ama Herkesin bünyesi aynı değil tabi
Canım zaten çocuğun varmış bekle biraz gerilmede hayırlısı olsun inşallahİçimde bir kuşku bu ay bunda silikte olda çıkmazsa umudu kesicem
Az kalmış pike kuzum yarın da bak değerlendirin bu günleriAşko kuşku bebeklerim nabersiniz nasılsınız nasıl gidiyor
Kaç gündür buralara uğramadım İstanbul’a gelmiştik biraz kafamı dağıtayım dedim biraz gezdim dolaştım tabi ki ovu testlerimi de yapıyorum bi taraftan
Uygulamada dün pik günü gözüküyordu ama ovu da çıkmadı bugün biraz koyulaşmaya başladı o yüzden akşam tekrar bi test yapcam son 4 günün ovu testini ekliyorum kızlar en alttakini bugün öğlen yaptım
sacibelinde bernaad tavsankulak_17
Merveeee57 bernaad
Blue_girll
Zumruduanka96
İnşallah canım benim inşallahAnladım kuşum umarım sende de hemen işe yarar görürsün pozitifi canım
Aynı fikirdeyim eskiden sohbete yetişmek için sayfaları çifter çifter atlardım şimdi sayfa yenileyip duruyorum yazan yokBuralara birşey olmuş ıssız gördüm bi kısçeleri nerde bu sayfanın ben arada bakardım 50 60 sayfa geriden gelirdim bir baktım 3 sayfa var şaşırttınız beni kısçeler
Freely mavi kaset test canımKızlar hangi gebelik testi markasini öneriyorsunuz
Onu aradim ama bulamadım nerden aldin canimFreely mavi kaset test canım
Hepsiburada da epedy satıcısıOnu aradim ama bulamadım nerden aldin canim
Bakayim bulabilrsemHepsiburada da epedy satıcısı
Link atma şansın var miHepsiburada da epedy satıcısı
Hepsiburada da epedy satıcısı var ben ondan alıyorumOnu aradim ama bulamadım nerden aldin canim
Link atabilir misn bulamdim canim yaHepsiburada da epedy satıcısı var ben ondan alıyorum
Buldum mavi olan bu degil miHepsiburada da epedy satıcısı var ben ondan alıyorum
Valla kuzum 3 kez aldım bu satıcıdan hep mavi geldi, burdaki arkadaşlar söylemişti bana daBuldum mavi olan bu degil mi