- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.601
Olmaz ya başka zaman test versin baneneKuzum bu ay yumurtlamam kocamın perhizine denk geliyor, test verecek de birazcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz ya başka zaman test versin baneneKuzum bu ay yumurtlamam kocamın perhizine denk geliyor, test verecek de birazcık
Bebeğim benim iğnemin 8. Günü bekliyorum işte
Tövbe tutmuyoruzYaaa etmeyin diyorum size ama yokkkkkk
Bebişim günü almış bulunduk yaa napalım kısmet artık, erken yumurtlarım umarım ama ovu falan yapmıcam bu ayOlmaz ya başka zaman test versin banene
Oyyy az kalmış minnoşumm ikiz haberi vereceksin bizeeBebeğim benim iğnemin 8. Günü bekliyorum işte
Sanırım regli veya ovilasyon günleri denk geliyor hepinizin ondan yazan fazla yokAynı fikirdeyim eskiden sohbete yetişmek için sayfaları çifter çifter atlardım şimdi sayfa yenileyip duruyorum yazan yok
Evet olabilir test günleri yaklaşsın bir bir test atmaya başlarlarSanırım regli veya ovilasyon günleri denk geliyor hepinizin ondan yazan fazla yok
Yaaa kıyamam sana inşallah ilk testin pozitif olur kuzumTest varsa ümit vardır. Ben ne zaman test yapsam çift çizgi çıkıverecek gibi geliyor. Hayallere dalıyorum
Anladım kuzum hakkında hayırlısı olsun çok şükür bebişin var seninCanım şuan net birşey yok özeldeki doktorum hemen ameliyat dedi küçük bir ameliyat dedi ben devlete gittim birde oraya görünüyüm ne diyecekler diye orası da bebek düşündüğün için infertilite polikliniği daha doğru karar verir, küçük ama biraz riskli ameliyat iyileşmeme ihtimali oluyor dedi kafam iyice karıştı. İnfetiliteye gittim bazı testler istedi o testlerden sonra netleşecek sanırım ameliyat olup olmayacağım
İnşallah hepimizin ilk testi pozitif olur.Yaaa kıyamam sana inşallah ilk testin pozitif olur kuzum
Amin kuzum amin ben regli bekliyorum hiç umudum yok bu aydan nasip ama aralıkta olsun Allahım inşallahİnşallah hepimizin ilk testi pozitif olur.
Amin canımm teşekkür ederim, çok şükürrAnladım kuzum hakkında hayırlısı olsun çok şükür bebişin var senin
Ben pikten sonraki 13 ya da 14. Gün mutlaka oluyorumKızlar size bişey sorucam yumurtlamadan mı yoksa çatlamadan sonraki 14. Gün regli oluyoruz bilgilendirin beni
Amin kuzum inşallah hepimizeAmin canımm teşekkür ederim, çok şükürr
Size de nasip olacak inşallah en kısa zamanda canım benim
Tamamdır canım anladım çok sağolBen pikten sonraki 13 ya da 14. Gün mutlaka oluyorum
3 Kasım da piktim bugün geldi regl
Ne demek canımTamamdır canım anladım çok sağol
Geliyor mu pozitif bir hcg testiBebeğim benim iğnemin 8. Günü bekliyorum işte
Kuzum ben de öyle biliyordum bu ay çatlamanın 19. Günü geldi reglKızlar size bişey sorucam yumurtlamadan mı yoksa çatlamadan sonraki 14. Gün regli oluyoruz bilgilendirin beni
Merhaba istediğiniz sonucu almanızı dilerim. 2. gebelikte amhniz kaçtı doktorlar zor olur dediğinde . Ben 2. Ti istiyorum ama amh 0.70 çıktı doktor da acele et galan zor olur dedi kafama taktım birazYumurtlama günümü bilmiyorum 10 gün adet oldum az az geliyo benim amh düşük yumurta rezervi az normal yolla zor kalırsın dedi drlar ama 2.ye kaldm 3.yu düşünmüyordum adet bitince 11 .gün korumasız oldu ya tutarsa diye korkuyorum o gün akintim vardı çünkü erken yumurtlama olduysa bide
Önler büyük ihtimalle ama bilemem tabi olacağı varsa da oluyorMerhaba 12 kasim gece ilişkim oldu 13 kasim oglen ella içtim 14 yumurtlama oldu gebelik onler mi sizce ertesi gün hapi