- 14 Haziran 2023
- 6.281
- 4.982
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.561
Evet mavi olanBuldum mavi olan bu degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mavi olanBuldum mavi olan bu degil mi
Bende alayim canim o zmanValla kuzum 3 kez aldım bu satıcıdan hep mavi geldi, burdaki arkadaşlar söylemişti bana da
Sağol canımEvet mavi olan
Çok alışmıştıkSevgili hanımlar burda hep birlikte çok güzel zamanlar geçirdik çok güzel dostluklar kurdukyeri geldi dertlerimizi paylaştık yeri geldi sevincimizi paylaştık hep birbirimize destek olduk aralık ayının sonunda topik bitiyor yani kapanıyor kızlar rabbim hepimize anne olmayı kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsinşimdiden bunu sizinle paylaşmak istedim
Öyle kuzum gerçekten alıştık birbirimize anneler grubunda buluşuruz inşallahyada Ocak ayı için elbet biri açar topiği belki orda buluşuruz kısmetÇok alışmıştık
Yaa kimsecikler yok bu ara gerçekten
İnşallah kuzucumm annelerde buluşalımÖyle kuzum gerçekten alıştık birbirimize anneler grubunda buluşuruz inşallahyada Ocak ayı için elbet biri açar topiği belki orda buluşuruz kısmet
Girilmiyo benide hata veriyo bende bır derdım vara tıklayarak görüş yapabılıyorum kuzum sadeceYaa kimsecikler yok bu ara gerçekten
Site bozuldu bozulalı doğru düzgün giremiyorum ben ya
Özelden atarsan güncellerim kuzum
Aralık ayında kalan herkes hamiş çıkacak inşallah, anneler grubuna geçiş yapacağızSevgili hanımlar burda hep birlikte çok güzel zamanlar geçirdik çok güzel dostluklar kurdukyeri geldi dertlerimizi paylaştık yeri geldi sevincimizi paylaştık hep birbirimize destek olduk aralık ayının sonunda topik bitiyor yani kapanıyor kızlar rabbim hepimize anne olmayı kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsinşimdiden bunu sizinle paylaşmak istedim
Şimdi güncelle nolur kiiÖzelden atarsan güncellerim kuzum
Kuzum sen regl mi oldun
İnşallah kuzum benimAralık ayında kalan herkes hamiş çıkacak inşallah, anneler grubuna geçiş yapacağız
Tamam tamam hadi günceliyimŞimdi güncelle nolur kii
Kuzucum birşey olmaz 1 haftalıkmış zaten güzelce kullan, bu ay bende kullandım doktor ebbiş olsa bile öğrenene kadar sorun yok dediB bernaad Bu sabahki testim de böyleydi. Artık ya bugün ya yarın pik olur herhalde. Bir de kızlar bir şey soracağım. Doktor bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Daha ortada fol yok yumurta yok ama gebe kalsam bebek oluşana kadar ilaç bitmiş olur ama yine de sıkıntı olur mu acaba? Daha yumurtlama olmadı bile.
Sormayın. Test yapan yok. Benim adetime daha çoooooooook var. Yakın olanlar yapsa da neşemizi bulsak.Normalde günde 5-6 tane test düşerdi sayfaya hevesli hevesli bakardım havalardan herhalde kimse konuşmuyor
Kuzum senin sezeryandan kalan bişey vardı ameliyat olacaktın ne oldu son durumŞimdi güncelle nolur kii