- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.521
24 saat içerisinde kullanılan ilaç %98 etkili oluyor canımMerhaba 12 kasim gece ilişkim oldu 13 kasim oglen ella içtim 14 yumurtlama oldu gebelik onler mi sizce ertesi gün hapi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 saat içerisinde kullanılan ilaç %98 etkili oluyor canımMerhaba 12 kasim gece ilişkim oldu 13 kasim oglen ella içtim 14 yumurtlama oldu gebelik onler mi sizce ertesi gün hapi
Akıntım az biraz vardı ama bende kesin enfeksiyon mantar tarzı bişey var halen sarı akıntım var canım. Yani onu belirtilen sayar mıyım bilemedimKuzum peki akıntın var mıydı? Ne kadar sürdü? benim yumurtlamadan sonra azalır biterdi regli den 3-4 gün önce başlardı şimdi sürekli var
Keske bebek olsa normalde gec gelir erken gelmezde acaba bir umit isteYerleşme kanaması daha erken olur diye biliyorum canım ama belli de olmaz regle 4 gün kaldıysa göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı normal canım istiyorsan inşallah bebiş seninledir canım
Agzini bal yesin insallahBence hamileliktendir o yerleşme olabilir
Teşekkür ederim 12 saat içinde içtim24 saat içerisinde kullanılan ilaç %98 etkili oluyor canım
Ay inşallah o zaman Allah tez zamanda nasip etsin canımKeske bebek olsa normalde gec gelir erken gelmezde acaba bir umit iste
10 günü geçtiyse yumurtlaman çıkar canımKızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım eşimde gelince yaparım 6 7gün var bata çıkar mı sizce
10 günü geçtiyse yumurtlaman çıkar
Takvime göre bugün7.günü canım10 günü geçtiyse yumurtlaman çıkar canım
Amin dileyen isteyen herkesle birlikteAy inşallah o zaman Allah tez zamanda nasip etsin canım
Bence testini şimdi harcama varsada cıkmaz iki gün sonra yap nacizane fikrimKızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım eşimde gelince yaparım 6 7gün var bata çıkar mı sizce
Daha merkez o zaman kuzum zorSaha erken o zaman kuzum zor
Canim bende ugrayamiyrum vizelere az kaldi kafami toplamaya calisiyrum iyi yapmissin gezmekle bugun koyulasmaya baslamis insallh bir kac gune pozitif yumiyi gorurrsun ben ovü falan yapmadim 9.gun bugun biraktim olesine ne olursa olur hakkimizzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin cnm umarim mucizelerimize kavusmak dileğiyle sen devm et teslere hayrli haberlerin olsunAşko kuşku bebeklerim nabersiniz nasılsınız nasıl gidiyor
Kaç gündür buralara uğramadım İstanbul’a gelmiştik biraz kafamı dağıtayım dedim biraz gezdim dolaştım tabi ki ovu testlerimi de yapıyorum bi taraftan
Uygulamada dün pik günü gözüküyordu ama ovu da çıkmadı bugün biraz koyulaşmaya başladı o yüzden akşam tekrar bi test yapcam son 4 günün ovu testini ekliyorum kızlar en alttakini bugün öğlen yaptım
sacibelinde bernaad tavsankulak_17
Merveeee57 bernaad
Blue_girll
Zumruduanka96
Öylemi diyorsun evet erken aslında dur bakalım eşim gelince yapalım dersek yaparımBence testini şimdi harcama varsada cıkmaz iki gün sonra yap nacizane fikrim
Amin kuzum amin vizeleri kolaylıkla atlatırsın inşallahCanim bende ugrayamiyrum vizelere az kaldi kafami toplamaya calisiyrum iyi yapmissin gezmekle bugun koyulasmaya baslamis insallh bir kac gune pozitif yumiyi gorurrsun ben ovü falan yapmadim 9.gun bugun biraktim olesine ne olursa olur hakkimizzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin cnm umarim mucizelerimize kavusmak dileğiyle sen devm et teslere hayrli haberlerin olsun
İçimde bir kuşku bu ay bunda silikte olda çıkmazsa umudu kesicemSaha erken o zaman kuzum zor
Siz bilirsiniz ama çıkmazsa üzülme daha çooook erkenÖylemi diyorsun evet erken aslında dur bakalım eşim gelince yapalım dersek yaparım
Yok üzülmem canım bir oğlum var 2.5 yaşında 2.istemek istememek arasında bir durumdayız şuan kısmet derimSiz bilirsiniz ama çıkmazsa üzülme daha çooook erken