- 12 Temmuz 2022
- 23.685
- 86.264
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.581
Evet evet tok içiyorum aç mide bulantısı yapabilir demişti eczacı, tok da yaptı. Belki yeni diyedir bakalım kullanayım bi süre. Çok teşekkürler canımcımALışır inşallah canım ya bende yapmıyor ama tok içiyorsun değil mi
Ay maşallah
Teşekkür ederim kızlar darısı da size inşallahGözünüz aydın darısıatışını duymaya olsun insanlah
Ne demek canımm keşke çözümü olsaydı da söyleseydimEvet evet tok içiyorum aç mide bulantısı yapabilir demişti eczacı, tok da yaptı. Belki yeni diyedir bakalım kullanayım bi süre. Çok teşekkürler canımcım
Maşallah minik bebişin kesesineTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
@IADK @melisaa93 @Afratafrac @fnd_50edahandro @Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
Maşallah kuzumTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
@IADK @melisaa93 @Afratafrac @fnd_50edahandro @Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
Sen bilirsin canım bekle bakalım merak ettim bendeyok canim 1 saat daha beklicem ki 3 saat olsun idrar yogunlugumdan suphe etmek istemiyorum bir de
Ne demek balımOyyyhadi inşallah kuzum çok sağol yanıtın için bebişi öp benim için annesii
O kadar çok kalabalık ki canım tabloyu bozmaktan korkuyorum fazlada bilmiyorum diye ellemedimBebegım bı musaıt oldugunda topıgın ılk sayfasındakı bat tarıhlerını sırayla yapsan öyle huzel olurkıısenı yormucaksa ama,az once 22 eylul de benımle batı olan arkadaslara bakayım dedım hıc bulamadım Zumruduanka96
İyi yapmışsın bence üç gün üst üste değerlendirin sonra bir boş bir dolu ilerleyin kuzumYa normalde bir dolu bir boş yapacaktım ama duramadım sabah değerlendirdim
Sanmıyorum kuzum.Hanımlar folik asit mide bulantısı yapar mı ya? Daha 2-3 gündür kullanıyorum ama midem ağzımda bu ara, sürekli mide bulantım var. Hasta değilim tek bununla bağdaştırdım
Dimi yaa ben de aynı şeyi düşünüyorumBebegım bı musaıt oldugunda topıgın ılk sayfasındakı bat tarıhlerını sırayla yapsan öyle huzel olurkıısenı yormucaksa ama,az once 22 eylul de benımle batı olan arkadaslara bakayım dedım hıc bulamadım Zumruduanka96
Yarın da değerlendiriyim o zaman canım sonra zaman nasıl geçecek bilmiyorumİyi yapmışsın bence üç gün üst üste değerlendirin sonra bir boş bir dolu ilerleyin kuzum
Bence hergün 10-15 kişiyi değiştir. Bi sefer de yapmak zor olur. Mesela hamişleri en başa sabitleeyip altına 1 eylülden itibaren sabitleyebilirsin kuzum. Seni yormadan yavaş yavaş bi denensizin için denicem batırmazsam iyidir
Aşılamanın 4. Günündeyim çatlayacağım walla. Zaman geçmek bilmiyor kuzum ya. İnşallah güzel haberleri alalım da zaman da geçmeyiversinYarın da değerlendiriyim o zaman canım sonra zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Denicem kuzum siz bana sorun ben bakıp söyleyimBence hergün 10-15 kişiyi değiştir. Bi sefer de yapmak zor olur. Mesela hamişleri en başa sabitleeyip altına 1 eylülden itibaren sabitleyebilirsin kuzum. Seni yormadan yavaş yavaş bi denenben de bulamıyorum benimle batı kimin aynı diye.
Listeden ekledim diyelim eski yazık olanı nasıl silcem
Aynen bu senin için daha kolay olabilirDenicem kuzum siz bana sorun ben bakıp söyleyim