- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.601
Teşekkür ediyorum güzelim inşallah bakalımÜzülme canım önümüzdeki ay olur inşallahh dikkat et kendine geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum güzelim inşallah bakalımÜzülme canım önümüzdeki ay olur inşallahh dikkat et kendine geçmiş olsun
Ay inşallah inşallah canım sen pozitif gör ardından geleyim inşallahAşılamanın 4. Günündeyim çatlayacağım walla. Zaman geçmek bilmiyor kuzum ya. İnşallah güzel haberleri alalım da zaman da geçmeyiversin
O satıra tıklayınca satırı sil çıkacak kuzum ordan. Aralara satır eklemeyi de aynı yerden yapıyorsun bak.Listeden ekledim diyelim eski yazık olanı nasıl silcem
Teşekkür ederiz canımm sıra sendeMaşallah minik bebişin kesesine
Sen ben ve 4 kişi daha varmış kız bayağı kalabalığız o gün maşallahBence hergün 10-15 kişiyi değiştir. Bi sefer de yapmak zor olur. Mesela hamişleri en başa sabitleeyip altına 1 eylülden itibaren sabitleyebilirsin kuzum. Seni yormadan yavaş yavaş bi denen ben de bulamıyorum benimle batı kimin aynı diye.
Sağol bebeğimmm 5+0Maşallah kuzum ne kadarlık oldu
Ay öyle mi yalnız değilmişiz hep birlikte alırız güzel haberleri rojbininannesi bliiss evet birlikteyiz bat günlerimiz aynıymış.Sen ben ve 4 kişi daha varmış kız bayağı kalabalığız o gün maşallah
Ayyy inşallah canım yaAy öyle mi yalnız değilmişiz hep birlikte alırız güzel haberleri rojbininannesi bliiss evet birlikteyiz bat günlerimiz aynıymış.
İnşallah.canim şu mübarek cuma gününde dua ediyorum inşallah.guzel haberler alicazAy öyle mi yalnız değilmişiz hep birlikte alırız güzel haberleri rojbininannesi bliiss evet birlikteyiz bat günlerimiz aynıymış.
Birbirimize ettiğiimiz dualar kıymetli inanıyorm ki birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde hamiş haberlerimizi alacağız. Ben de hepimiz için dua ediyorum kuzumİnşallah.canim şu mübarek cuma gününde dua ediyorum inşallah.guzel haberler alicaz
Tamam keşfettim pazar komple hepsini yapıcan az daha dayanınO satıra tıklayınca satırı sil çıkacak kuzum ordan. Aralara satır eklemeyi de aynı yerden yapıyorsun bak.
İnşallah canım. Allah bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı hamilelikler.Teşekkür ederim kuzum
Hiç deme ya, rahat bi nefes aldık gözlerimiz doldu doktor işte burda diyince. Yerleştiği yer de çok güzel dedi, karından görmesi de ayrı mutlu etti. Darısı kalp atışına olsun inşallah
Yumurtsnın dollenıp dollenmedıgını anlayan bı test ne zamam cıkacak yaabu işin en gıcık tarafı beklemek.hıc sevmıyorumAy öyle mi yalnız değilmişiz hep birlikte alırız güzel haberleri rojbininannesi bliiss evet birlikteyiz bat günlerimiz aynıymış.
Amin canım aminn İyiyim valla dilimi ısırayım ara sıra ağrılarım oluyor sadece o da çok normalmiş. 6.hafta beni sürprizle karşılamaz umarım:) Sen nasılsın kuzum senin nasıl gidiyor?İnşallah canım. Allah bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı hamilelikler.
Nasıl gidiyor ya rahat mısın?
Amin inşallahBirbirimize ettiğiimiz dualar kıymetli inanıyorm ki birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde hamiş haberlerimizi alacağız. Ben de hepimiz için dua ediyorum kuzum
Bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi.var ya 12 gün var adeteBirbirimize ettiğiimiz dualar kıymetli inanıyorm ki birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde hamiş haberlerimizi alacağız. Ben de hepimiz için dua ediyorum kuzum
Yani kağıt mi internetten mi baktın bilmiyorum bu sayıların en üstünde yazıyor biri sonucun biri önceki sonuç biri referans aralığı yazmalıbilmiyorum ki ilk defa kan testi verdim ona nasıl bakıcam
Pikosos ne kız? Maxigoya da okey demiş yani süper. Çok şükür yeniden sahalara döndün canım. Kaçıncı gün başlamış olacaksın femarayaSelam kızlar
Doktorum bugün başla femaraya dedi 25 i kontrol zaten pikosos kullanmaya devam et dedi eşim için de maxigo önerdi takviye olark şuan herhangi birşey yok dedi progestan a da çatlatma ignesinden sonra başlayacağız dedi edahandro