- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.541
Yeni geldim aşkımYa seni yerim sen buralarda mısın napıyorsun nasılsın
Yaaa minicik büyüsün büyüsün kocaman olsun canımTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
@IADKmelisaa93 @Afratafrac fnd_50 edahandro Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm @tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
İnşallah öyle değildir korkma. Biz burda ne belirtiler yaşadık zannedersin 2 gün sonra doğum varbenim su an endişem eger hamile degilsem bu belirtilerin bi hastalik oldugunu bildigimden ya. Bu kadar karin agrisi kasik batmasi vs gebelik haricinde kist demek benim bi cok kez geldi basima bunlar
Ya daha yeni gecti kistlerim. Biri 3 biri 5 cm birleşip 9 cm oluyorlar mahvediyor beni ikidir basima belaİnşallah öyle değildir korkma. Biz burda ne belirtiler yaşadık zannedersin 2 gün sonra doğum varhep psikolojik bunlar. İnşallah gebeliktir ama hemen hastalığa yorma
Hoş geldin aşkım öyle bir geldin ki mükemmel geldin iyi ki geldin nasıl mutlu oldum anlatamam. İyi olmana ayrı sevindim tesettüre girmene ayrı sevindim darısı bana olsun inşallah ben de isterim. Her şerde bir hayır var dedikleriYeni geldim aşkımilacın son ayi bu ay 15 gün kaldı tedavinin bitmesine. Bıraktım korunmayı ben de koşarak geldim aranıza. Çok şükür çok iyiyim. Bi haberim daha var tesettüre girdim ben sen nasılsın beybim
Hoş geldin aşkım öyle bir geldin ki mükemmel geldin iyi ki geldin nasıl mutlu oldum anlatamam. İyi olmana ayrı sevindim tesettüre girmene ayrı sevindim darısı bana olsun inşallah ben de isterim. Her şerde bir hayır var dedikleri
Yok canım 30 eylül daha var ama hiçbi yumurtlama belirtisi göstermedim daha. Adet bittikten sonraki gün ağrım olmuş ateşim yükselmişti ama ateş bi gün sürdü bi de midemi bozduğumu fark ettim heralde ateş de ondandı.Ekledim kuzum ama senın bat geldımı bu ay ne yaptın
Amin amin amin inşallah aynen ya daha dün gibi zaman su gibi akıyor valla inşallah darısı bize olsun amin
Evet çok iyimiş takviye kullanırken özellikle A vitamini varsa gebelik şüphesinde bırakmak gerekir diye biliyorum ama yine danışın bence doktora. İnositol baya yüksek güzel yumurtlama olmuşturİçeriği bu şekilde iyi mi ?
İçeriği bu şekilde iyi mi ?
Progeny m diye takviye var ileri hızına iyi geliyor ama bebek istiyorsa taşın altına elini koysun bir zahmet konuşup ikna edin bence. Keçiboynuzu özü de iyi geliyorBirşey sormak istiyorum kızlar sizlere eşimde sperm sorunu var hareketlilik fazla değil yani erkek milleti hepsi mi aynı benimkinde mi sıkıntı var bilmiyorum hap faln kullanmak da istemiyor nedenini hayla anlamış değilim ama. Bunun için takiviye var mı sizin önereceğiniz ne yapabilirim o da çok istiyor olsun ama tedaviye pek yanaşmıyor anlayamıyorum.Başka herhangi bir sağlık sorunumuz da yok
Ya senin keseni severim benhadi gözümüz aydın olsun canım benim
Aminnn inşallah canım benim kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahYaaa minicik büyüsün büyüsün kocaman olsun canımgözün aydın
Maşallah maşallahEvet kuzum 27 baya yüksek bir deger ben gebeligi ilk beta verirken onuda istedim 30 çıktı arkadaşın büyük ihtimal hamile olabilir yumurtası kaliteli çatlamış sperde de bi sorun olmazsa döllenmesi kaçınılmaz
Bence çok güzel yüksek ateşin bi anlamın olmadıgını geçen ay anladık kuzum yarın ki ateşin 36.6 çıkacakBenim ateş geçen ay ne kadar yüksek başladıysa bu ay da o kadar düşük başladı bakalımbugünün ateşi burda. Yarın kritik melegim can melisaa93
Oyyy kesesi mi varmış bebişinin aman da amanTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
@IADKmelisaa93 @Afratafrac fnd_50 edahandro Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm @tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
Ne yaptın canım yaptın mı test inşallah güzel haberler vertamam canim bu aksam kaliteli bir test var elimde kullanmamistim pahali diye onu yapacagim bakalim sivi alimini kestim 1.5 saattir 2 saate falan da testi yaparim. sen dua canim bize hamile duasi kabul oluuur