- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.581
3 laboquick kaset 3 prodoctor erken gebelik testim var. Önericeğin başka bi test var mı ?Evet evet 8 harika bir gün o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 laboquick kaset 3 prodoctor erken gebelik testim var. Önericeğin başka bi test var mı ?Evet evet 8 harika bir gün o yüzden
İnşallah kuzucummİnşallah aşkım pazara ne kaldı. Zaten ateş bana gösterecek inşallah düşmez son 3 sabah
Kuzucum aslında yeter ama koyuluk takibi yaparım diyosan hepsiburadada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin çok hassas bi test bence en iyisi3 laboquick kaset 3 prodoctor erken gebelik testim var. Önericeğin başka bi test var mı ?
Haha peki benim test yerine ultra uzun pedle günlük ped almam ay yeminle garibim sinirlerim bozulduYüce rabbim kız biz çocuk yapmaya çalışıyoruz ya en önemli şeyi nasıl unuttun yaaaaaaa sen ve kocandan sonra en önemli organımız artık test bizim
Biz iki yıla yakındır deniyoruz kuzum psikolojik olarak yıpratıyo son iki aydır her şeyi bıraktım sadece uygulama bıraktım bi o kadar iki aydır ilişkide spontane oluyor. Kalıba uymak zaten zordu sonuc elde edemedik, eşimde bende sağlık sorunu da yok. Bi cocuğumız var kardeş düşünüyoduk ama nasip kısmet diyoruz baya saldık yani. Adetgünlerim de 27-28-29. Günlerde olur hep ilk gebeliğimden öncede sonra da böyleydiOvülasyonla takip etmiş miydin kuzum ben de çatlamanın 17. Günündeyim döngüde 28. Gün bekliyorum çıkarsa pozitifler ay etiketleyin beni de
Evet rahatsız olup olmayacağını sordum
Öyle olsa gecikmenin ikinci. Günü silik de olsa gelirdi be kuzum sıfıra sıfır yani umıt artık ne kadar saldıysamBelki pozitiff
Kuzum belki geç döllenmedir ?Öyle olsa gecikmenin ikinci. Günü silik de olsa gelirdi be kuzum sıfıra sıfır yani umıt artık ne kadar saldıysam
Yok yok rahatsız edici bir görüntü yoktu. Böyle leke gibiydi emin olamadım bakmak istersen bakabilirsin dedim. Titiz zaten benimki uğraşamam onlaay rızası dahilindeyse tamam bi anda olayı cok yanlıs anladım
Elimdeki testler mi sahte diye geliyo aklıma netten almıştım eylül ayında test yapasım da yok hiç birkaç gün daha salak yapayım ben p. Tesi gelmezse sağlık ocağına uğrarım iki sokak ötemde hemen kuzumKuzum belki geç döllenmedir ?
Aa o bizim eczanede var. Bakarım yarınKuzucum aslında yeter ama koyuluk takibi yaparım diyosan hepsiburadada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin çok hassas bi test bence en iyisi
Karar seninİşte bi yanım yap bi yanım yapma diyo
Yok yok rahatsız edici bir görüntü yoktu. Böyle leke gibiydi emin olamadım bakmak istersen bakabilirsin dedim. Titiz zaten benimki uğraşamam onla
Kimyasal gebelik yaşıyorsun galiba kuzum.reglden bes gun önce beta HCG 32ydi bugum regl gunum 26.4 dusmus böyle birsey yasadnzmı
Merviş ne derse o yarın herkes teste başlasınBanene banene
Testi iki farklı hastanede verdm doktor labaratuvar kıtleri farklı olabilir dedı yükselir mi sizceKimyasal gebelik yaşıyorsun galiba kuzum.
Pardon o zaman evet farklılaşabilir , genelde aynı yerde yaptırmak öneridliğinden ben direkt bodozlama kimyasal demiş bulundum kusura bakma lütfen iki güne bir kan verip sonucun artışını takip edebilirsinTesti iki farklı hastanede verdm doktor labaratuvar kıtleri farklı olabilir dedı yükselir mi sizce
Yok estağfurullah umarım öyledir doktor cumartesi ver dedo ama ben yarın versem mı tekrar diye düşünüyorum ilk bebegm ve tesadüf hamıle olduğumu ögrendım normalde adetim bugun ben bes gun önce verdm ve 32cıkan deger tekrar calısılmış bır kandı acaba orda mı hata olmuştu dıye korkuyorumPardon o zaman evet farklılaşabilir , genelde aynı yerde yaptırmak öneridliğinden ben direkt bodozlama kimyasal demiş bulundum kusura bakma lütfen iki güne bir kan verip sonucun artışını takip edebilirsin
Bilgi düzenlemesi için teşekkürler bebeğimPardon o zaman evet farklılaşabilir , genelde aynı yerde yaptırmak öneridliğinden ben direkt bodozlama kimyasal demiş bulundum kusura bakma lütfen iki güne bir kan verip sonucun artışını takip edebilirsin