- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.561
Üff7 buçukta çıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üff7 buçukta çıkıyorum
İnsanların test yapmasına engel oluyosun hain kostokkkKız ne sinirli emoji atmışsın banaaaa
Tamam insallah etiketlerim canim. Insallah bebis geciktirmistir seninkini de. Benim kimyasal gebelikten sonra benim kimyam da bozuldu bat gunlerimde belli degil geciktimmi gecikmedimmi bilmiyorum bileYok kuzum 27-28-29. Günlerde gelir hep. Sabah beni de etketle olur mu merak ederim sonucunu ❤
Yüce rabbim kız biz çocuk yapmaya çalışıyoruz ya en önemli şeyi nasıl unuttun yaaaaaaa sen ve kocandan sonra en önemli organımız artık test bizimHer ay alcam diyip unutuyorum
Erken test yapmak boşa cidden bende o hataya aylarca düştümAnlaştık
Üf aman yapmayın hiçbiriniz testAha benı dınledı
Evet o bir süre dengesiz ilerliyor ama sonra rayına giriyor yenidenTamam insallah etiketlerim canim. Insallah bebis geciktirmistir seninkini de. Benim kimyasal gebelikten sonra benim kimyam da bozuldu bat gunlerimde belli degil geciktimmi gecikmedimmi bilmiyorum bile
Bu ikisi benim tek belirtilerim, o yüzden gayet de olabilirAy çatlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve akıntım var olur mu acaba bu ay
NoooooYarın sabah patlat bi test
Hahah negatifi de yüzüme tokat gibi çarpıyo vallaYaa hadi hadi hadi nolcakk bee 1 test altı üstü
Ovülasyonla takip etmiş miydin kuzum ben de çatlamanın 17. Günündeyim döngüde 28. Gün bekliyorum çıkarsa pozitifler ay etiketleyin beni deİnşallah çift kırmızıları görürsün bende senin gibiyim 8 ekim son adetim 4 kasımda gelecekti 6 kasımda test yaptım negatifti hala bekliyorum test de yapmadım bidaha o negatifin üstüne
Belki pozitiffHahah negatifi de yüzüme tokat gibi çarpıyo valla
Her an kafam atıp yarın da başlayabilirim bu sitede birinde gördüm 8. Gün silik 9. Gün daha net bi çizgi görmüş. Darısı başımızaHayırr beni dinleee
Bende 11 ay olacak bu ay. Kaç tane test harcadım öyle çok erkenden başlayıpErken test yapmak boşa cidden bende o hataya aylarca düştüm
Ben doğru olanı diyorum amaİnsanların test yapmasına engel oluyosun hain kostokkk
Ay insallah tatlim suanki tek belirtim sık idrara cikma hayir sadece ogleye kadar 6 kez tuvalete gittim ictigim iki bardak cay afedersin nerden geldi bu kadar ciş hic anlam veremedim insallah ayagimi falan usutmemisimdir de bebistir. Dualarim da kendimle beraber burdaki tum hamis kalmak isteyen, bir sorun yokken kalamayan, imkansiz denilipte umudunu yitirmeyen herrkes icin.Pozitif gördüğün an etiketle beni kuzum merak ediyorum
Eh işte düştüğün hataya bidahamı düşeceksin ben alışamadımHer an kafam atıp yarın da başlayabilirim bu sitede birinde gördüm 8. Gün silik 9. Gün daha net bi çizgi görmüş. Darısı başımıza
Bende 11 ay olacak bu ay. Kaç tane test harcadım öyle çok erkenden başlayıp
Evet evet 8 harika bir gün o yüzdenHer an kafam atıp yarın da başlayabilirim bu sitede birinde gördüm 8. Gün silik 9. Gün daha net bi çizgi görmüş. Darısı başımıza
Bende 11 ay olacak bu ay. Kaç tane test harcadım öyle çok erkenden başlayıp
Banene baneneBen doğru olanı diyorum ama
Ay amin kuzucum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAy insallah tatlim suanki tek belirtim sık idrara cikma hayir sadece ogleye kadar 6 kez tuvalete gittim ictigim iki bardak cay afedersin nerden geldi bu kadar ciş hic anlam veremedim insallah ayagimi falan usutmemisimdir de bebistir. Dualarim da kendimle beraber burdaki tum hamis kalmak isteyen, bir sorun yokken kalamayan, imkansiz denilipte umudunu yitirmeyen herrkes icin.
İşte bi yanım yap bi yanım yapma diyoEh işte düştüğün hataya bidahamı düşeceksin ben alışamadım